Adetliyken jinekolojik muayene ?

Merhaba siz ne yaptınız acaba bende bebek düşünüyoruz normal muayne için gideceğim,aradım adetliydim gel dediler yarikn gideceğim ama rahat değilim hangi testleri yaptılar alttan muayne ettilermi acaba

Merhaba siz ne yaptınız acaba bende bebek düşünüyoruz normal muayne için gideceğim,aradım adetliydim gel dediler yarikn gideceğim ama rahat değilim hangi testleri yaptılar alttan muayne ettilermi acaba
Adetliyken yapılan muayene ve testler daha sağlıklı ve güzel sonuç alınıyormuş diye duydum ben.

Kizlar adetliyken jinekokijik muayene olunabilir mi ? Utanmak gerekir mi bu durumdan. Bir de adetim duzenliydi. 10 gun once hastaligimin bitmesine ragmen bugun tekrar hastalandim. Normal midir ?
Genelde ultrasonla bakiyorlar.

Bazi durumlarda adetliyken de bakiyor doktor, adetin ikinci gunu gidiyosun ultrasonla bakiyor. Mesela benim sut hormonum yuksek cikti simdi yine adetliyken gidip test yaptiricam ilac vericekmis. Kucuk kucuk kistler varmis onun icin de takviye edici gida verdi.

Kizlar adetliyken jinekokijik muayene olunabilir mi ? Utanmak gerekir mi bu durumdan. Bir de adetim duzenliydi. 10 gun once hastaligimin bitmesine ragmen bugun tekrar hastalandim. Normal midir ?
Şikayetiniz nedir bilmiyorum ama doktor beni sürekli adetli muayene ediyor. Kistim var ve Gebelik için uğraşıyorum bu arada. Gerekli görünce kontrol ediyor canım

smear alınacaksa olmaz
ama yumurtalık çalışmasına bakmak için rahim incelmesinin kont.için özellikle adetliyken bakılır
rahat olun çekinecek bişey yok
Aynen arkadaşın dediği gibi oluyor. Adetliyken daha iyi gözüküyormuş galiba doktor öyle demişti bana. Ve sürekli o şekilde kontrol ediyor benide hala çekiniyorum ama yapacak bir şey yok ☺️

Back
X