adetlıyken seks...

Ağrıdan sancıdan doğrusu hiç düşnemem tek düşünüğüm tek istediğim şey adetliyken ağrı kesici.
Ama bu durumu başka yerde okumuştum fakat ne kadar doğru hiç bilmiyorum

östrojen hormonu açısından doğru...

zaten bende o sıra direk sinir hormonu yükseldiği için ısıracak şey ararım kendime...
hani arzu etmek bi yana,onun gözünün üzerindeki kaş bile kafidir bana...:jeyyar:

Son düzenleme:
Evet kendimden biliyorum Adet döneminde ve hemen akabinde cinsellik çok isteniyor. Ancak günah ve çok sağlıksız bir şey hijyen yönünden de iğrenç olsa gerek Valla bitimini bekliyorum. Ne yalan söyleyeyim. Eşim zaten daima istekli oluyor evet hormonlardan dolayı istek artabilir diye düşünüyorum.

o ben acidan baska bi seyim yok o zaman anca karnima soguk bez koyuyorum karnimin uzerine yatiyorum, geciyor sadece o geliyor aklima bi da agri kesiciden baska bi sey degil

o ben acidan baska bi seyim yok o zaman anca karnima soguk bez koyuyorum karnimin uzerine yatiyorum, geciyor sadece o geliyor aklima bi da agri kesiciden baska bi sey degil

karnının uzerıne soguk bezmı:1shok: kız alemsın:roflol: ayaklarının altına sıcak be koysan daha ıyı gelmezmı:1shok::1shok:

he bak dene cok faydasi oluyor bana vallaha rahatliyorum ama su an bi sene oldu adet olmadim dogum yaptim falan derken daha olmadik, bakalim nasil olcak gelince

Genital bölgede kan akışı yüksek olduğu için de istekte artış oluyormuş. İlk gün değil de (ağrıdan dolayı) 2. - 3. gün evet canım çok istiyor ama... 1 defa duşta denemiştik ama çok zevkli olmadı. Hem kokusu, hem de görüntüsü eşimi rahatsız etti. Bir de ortamda bolca sıvı ve kan olduğundan çok kaygandı, ben bişi hissedemedim. En güzeli regl günlerinde ilişki olmadan oynaşmak :) ilişkiye giremediğinizden regl sonrası için de ayrıca istekli olunuyor..

Genital bölgede kan akışı yüksek olduğu için de istekte artış oluyormuş. İlk gün değil de (ağrıdan dolayı) 2. - 3. gün evet canım çok istiyor ama... 1 defa duşta denemiştik ama çok zevkli olmadı. Hem kokusu, hem de görüntüsü eşimi rahatsız etti. Bir de ortamda bolca sıvı ve kan olduğundan çok kaygandı, ben bişi hissedemedim. En güzeli regl günlerinde ilişki olmadan oynaşmak :) ilişkiye giremediğinizden regl sonrası için de ayrıca istekli olunuyor..

bu iyiymiş ama her çifte uymuyor işte, biz tutamıyoruz kendimizi ya, oynaşıpta yapmadığımız hiç olmadı, nerelere geç kaldık bu yüzden, o yüzden adet zamanında o benden kaçıyor ben ondan ki benim adetim çok az olur, ama günah işte

evet canımcığım doğrudur... Kendimden bilirim aklıma gelmeyen şeyler reglken aklımdan çıkmaz:)))

Istesede istemesede yapacak bişey yok arkadaşlarım sabır çok fazla değilki 1 hafta sonuçta :)

ben evli değilim ama adet olmadan önce yada yakınken canım o kadar çok sevişmek istiyorkii anlatamam yanii.

Back
X