adetlıyken seks...

ne kadar doğru bilmiyorum ama adetliyken ilişkiye giren anne babasıyla zina yapmış gibi günah oluyor diye duydum

canim cok günah oldugu dogruda böyle birseye kitaplarda rastlamadim ama bunu söyleyen sanirim günahinin boyutuna dikkat cekmek istemis mesela banada bi tanidigim anal seksin intihar etmis gibi günahi var demisti her günahn bedeli ayridir bence

vallaha kızlar o istek arkadaşın dediği gibi tavan yapıyorhihoyyyt
bende duymuştum aile içi zine yapmış kadar günahı varmış bence dinimiz biz kadınları her konuda olduğu gibi koruma altına almış çünki adetliyken hastalık kapmaya daha yatkın olduğumuz dönemler olarak tıpdada geçiyor :kahve:

istek bende adet olmadan 3-4 gün önce başlıyor ve bittikden 3-4 sonrada devam ediyor normalinde tatlı çikolata gibi şeylerden nefret ederken adet dönemimde tatlı acı ekşi hepsini karışdırıyorum yani turşu baklava cips cekirdek ve lokumu aynı anda yerken eşim karşımda bö bö diye böğürüyor hahaha

neyse sevgilerkaydirigubbakcemile5

ayy arkadaşlar canınız hiçmi acımıyo nasıl seks düşüne bilirsiniz yaaa hemde dinimzde çok günah yaaa agrıdan bir şey gözüm görmez yaa

bende bir tuhaflık oluyor valla bir sinirimi bozuyor görmek istemiyorum bazen bazende hep sarılmak istiyorum

Evet ıstek yapıyo,bende bazen cok oluyo.sengözlerimebaksanab
Ama o gunler cınsel ılıskıde bulunulmayacagı Kur'an'da Bakara Suresınde belırtılıyor,haram yazıyor.
Neysem yanı hem gunah hemde ıgrenc,ya bu ıs sevgıyle yapılan bısey ve boyle guzel bıseyın ıcıne boyle hos gorunmeyen bı manzara gırsın ıstemem.Kendım kendıme kotu gorunurum,kocamda sevmıyo zaten o gunlerı.kaydirigubbakcemile4

evet adetliyken çok istekli oluyorum , eşimi tahrik etmek ayrı bir tat veriyor .. adamcağız benden köşe bucak kaçıyor :)) yapmaaaaa zaten bişey yapamıyoruz diyor . Ama aynı şeyi eşimde hissediyor. ben adetli olduğum zaman onun canı ilişkiye girmeyi daha çok istiyormuş . Tabii sadece istediğimizle kalıyoruz

herşeyden önce çok günah...bizzat ben kendim son derece gegin ve ağrılı adet geçiriyorum bu durumdayken ilşki tabiiki olamaz ilk 3 günü atlatıp sancılarım azaldığında maalesef dediğiniz gibi banada bişeyler oluyo eh olduğuyla kalıyo tabikidee....

kesinlikleeeeeeee acayip oluyor ,hiç olmadığın kadar istekli oluyorsun
ama asla diyorummmm adetliyken asla
koçişimde zor bekliyor bitmesini ,bende ama demekki sorun bizde değilmiş iyi bari içim rahatladı :))

adet dönemi öncesinde ve adet döneminde kadınlar östrojen, yani kadınlık hormonunu normalin üzerinde salgılarlar. buna bağlı olarak da evet cinsel isteklilikleri artar. normal yani. korkulacak bi durum yok. :D

Evet doğru ama adet olmadan önce oluyor o durum adetliyken değil birkaç gün önceden başlayıp adet olana kadar sürüyor bende tabii adet olunca bitiyor onun yerine ağrılar geliyoooooo

valla benim cogu ay istek oluyo oda hassaslık duygusallık oldugu için. ilgi alakanın sonunda sonuç ona varıo:jeyyar:ama bazende sinirlerim zıp zıp zıp....sonra kocacıga :tomato: hihoyyyt

adetliyken canımın iştemediği tek şey bir erkek... kişiye göre degişiyo herhalde ben adetliyken eşimin omzuna bile kafamı koymak gelmiyo içimden...

olmazmı yaww libidom tavan yapıyo :lepi: kaydirigubbakcemile3

bazı arkadaslar günah kısmına değinmiş
hepimiz biliyoruz bunu

arkadas adetli iken daha istekli olurmusunuz die sormus
ever diyen ler yapıyor anlamına gelmiyor
evett sadece daha istekli olunuyor
sonra reglinin bitmesi bekleniyor :jeyyar:

bunu bende duydum adet dönem,inde kadınlar daha istekli oluyorlarmış psikolojik herhalde yapamıcaksınya canın istiyo evli olmadığım için tam bir cevap veremicem evlendikten sonra görücem artık dahamı fazla isteklki oluyorum öle dönemlerde. bide çikolata tatlı gidi şeyler yiyince erkeklerin daha çok azdığını duydum bilmiyorum ama evli olanlar bilebilir belki varmı oluyormu sizin kocalarınıza böle şeylerdelikafadulden​

evet valla, benim isteklerdede bi hayli artış oluyor, zaten adet sendromlarının hepsini bende görmek mümkün....bu olmasaydı şaşardım kendime

Back
X