Adette 5 gün kala silik çizgi

Aysetrmn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
21
7
6
26
Kizlar adetime 5 gün var bugün erken gebelik testi yaptım gebelik varmı ?
IMG-20221207-WA0013.webp
IMG-20221207-WA0013.webp

Teste göre hamile gözüküyor sunuz kan verdinizmi 😍

Son adet gününüz ne zamandi erken olduğundan silik çıkmıştır

Yanlış hesaplamadiysam 3+6 günlüktür bebeğiniz inşallah vardır ya sevindim kan verince sonucu bizede söyleyin 💕💕

Sabahlar olmaz şimdi sana 💕💕💕

Eşine net bilgi olmadan söyleme bence ben ne güzel supriz yapicaktim kızımla oğlum arkadaşına söylemiş eşin işten gelirken çocuk eşime hayırlı olsun baba oluyomussun diyince direk eve geldi sordu bende yok öyle birşey dedim ağrım vardı o günde acile götürdü doktorda gebelik olabilir diyince adam ikinci testi aldı bana mecbur yaptım göstermedim negatif dedim göster dedi git dolapta kutuyu aç dedim açtı baktı bir aglayip bir güldü sanki ilk defa baba olucak gibi ağladı karşımda 😍😍💕💕💕

Bencede hamilesin, bende 4-5 gün kala öğrendim, hala yeniyim şu anda betam daha düşük ama silik çizgi olarak görmüştüm🥰 bu 3 gün kalaydı mesela

Eklentiler

• 20221203_073312.webp
    20221203_073312.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 307
Eşine net bilgi olmadan söyleme bence ben ne güzel supriz yapicaktim kızımla oğlum arkadaşına söylemiş eşin işten gelirken çocuk eşime hayırlı olsun baba oluyomussun diyince direk eve geldi sordu bende yok öyle birşey dedim ağrım vardı o günde acile götürdü doktorda gebelik olabilir diyince adam ikinci testi aldı bana mecbur yaptım göstermedim negatif dedim göster dedi git dolapta kutuyu aç dedim açtı baktı bir aglayip bir güldü sanki ilk defa baba olucak gibi ağladı karşımda 😍😍💕💕💕
Geldim doktora ultrasonla baktı kese yok dedi kanda bakalım dedi

Back
X