arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. daha önce adetimde düzensizlikler oldu fakat çok ilginç bişey oldu dün ve hala da devam ediyor. adet kanı ile birlikte sanki içimden ciğer kıvamında pıhtılar geliyor. aranızda bu gibi bişey yaşayan var mı; endişeleniyorum.
deneyimi olanlar ne olur acil cevap(
Kizlar bende de olmustu. Dr sordum acaba dusuk mu oluyor boyle diye. Hayir dedi.. Birikmis kan dedi. Oyle demesine ragmen bende sizin gibi endiseleniyordum bazen. Cunku o kadar buyuk oluyorki bazen.
arkadaşlar sizinki kaç gün sürdü, yani bu pıhtı atma olayı, birden çıkıveriyo ve kanla birlikte. bugün kaç yaklaşık 10 tane filan iç çamaşırı, ve ped değiştirdim sanırım( bu ilk kez geldi başıma , geçen ay geç gelmişti adetim ve normalden az olmuştu bundan mıdır acaba
sende olan böle ciğer gibi yapışkan bi tabaka mı, ve büyüklüğü nedir . yani ağlamak geliyo içimden , napsam yarın gitsem mi doktora myom filan mıdır acaba
kızlar korkulacak birsey yok sürekli kana ma olmuyor bazen oturuyorsun kalktığında gelir tuvalete gittiğinde sanki çocuk düşüyormuş gibi gelir bu kanamanın olduğu yer dar oluyor yumurtalarda hızlı çatlıyor bu sebebten birikme yapıyor ondan oluyor bendede oluyor ama bu bir veya iki gün olur fazlası için birsey diyemem allah yardımcınız olsun.
Evet hanımlar ben yıllardır bahsettiğiniz pıhtıları görüyorum. Rahim tabakasının kalınlığından ve sökülmesinden kaynaklanıyor. Hiç endişelenecek birşey değil. Hatta iyi birşey.
mrb.kızlar ben aranıza yeni katıldım.canım hemen hemen bütün bayanlarda olan bişiymiş bu bide duyduğuma göre ayakta su içince olma olasılığı fazlaymış ben denedim.olumlu yanıt aldım opuyorumnanaktan