S serseysar Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2021 60 35 3 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi serseysar #1 Kızlar teşekkürler yardımlarınız için herhangi bir sıkıntı yokmuş Son düzenleme: 25 Şubat 2021
V Vildan51 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2020 227 122 33 41 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi serseysar #2 Kan pıhtısı gibi görünüyor
S serseysar Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2021 60 35 3 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi serseysar #3 Vildan51 .!.: Kan pıhtısı gibi görünüyor Genişletmek için tıkla... İçi pek pıhtı gibi değil ama ... öyle mi diyorsunuz ben de korktum
Vildan51 .!.: Kan pıhtısı gibi görünüyor Genişletmek için tıkla... İçi pek pıhtı gibi değil ama ... öyle mi diyorsunuz ben de korktum
M medusa-a Believe in yourself ⭐️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Ocak 2018 351 174 53 33 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi serseysar #4 serseysar .!.: Kızlar görüntü için çok özür diliyorum ama Bugün çok sancım vardı sonrasında böyle bir parça geldi ne olabilir? Yardımcı olur musunuz lütfen Genişletmek için tıkla... Valla ben pek pıhtıya benzetemedim bence bir doktora görünün et parçası gibi sanki.
serseysar .!.: Kızlar görüntü için çok özür diliyorum ama Bugün çok sancım vardı sonrasında böyle bir parça geldi ne olabilir? Yardımcı olur musunuz lütfen Genişletmek için tıkla... Valla ben pek pıhtıya benzetemedim bence bir doktora görünün et parçası gibi sanki.
L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2020 9.887 21.478 278 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi serseysar #5 medusa-a .!.: Valla ben pek pıhtıya benzetemedim bence bir doktora görünün et parçası gibi sanki. Genişletmek için tıkla... Aynen bende pihtiya benzetemedim
medusa-a .!.: Valla ben pek pıhtıya benzetemedim bence bir doktora görünün et parçası gibi sanki. Genişletmek için tıkla... Aynen bende pihtiya benzetemedim
S serseysar Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2021 60 35 3 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi serseysar #6 medusa-a .!.: Valla ben pek pıhtıya benzetemedim bence bir doktora görünün et parçası gibi sanki. Genişletmek için tıkla... Bebek olabilir mi
medusa-a .!.: Valla ben pek pıhtıya benzetemedim bence bir doktora görünün et parçası gibi sanki. Genişletmek için tıkla... Bebek olabilir mi
S serseysar Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2021 60 35 3 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi serseysar #7 Asyaa561 .!.: Aynen bende pihtiya benzetemedim Genişletmek için tıkla... Daha önce geldi mi başınıza acaba biraz gözüm korktu kadın doğumcu da bebek olabilir dedi
Asyaa561 .!.: Aynen bende pihtiya benzetemedim Genişletmek için tıkla... Daha önce geldi mi başınıza acaba biraz gözüm korktu kadın doğumcu da bebek olabilir dedi
JES Nirvana Kayıtlı Üye 11 Haziran 2018 17.081 96.703 598 31 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi serseysar #8 Kardeşim yapmayın şunu ne olur herkese açık platform. Başlığa resimli görüntülü vs yazın bari ya. Midem bulandı offfff
Kardeşim yapmayın şunu ne olur herkese açık platform. Başlığa resimli görüntülü vs yazın bari ya. Midem bulandı offfff
JES Nirvana Kayıtlı Üye 11 Haziran 2018 17.081 96.703 598 31 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi serseysar #9 Yanı allah başka dert vermesin. Çeker çeker atarsınız bir yerleri diye korkuyorum artık.
L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2020 9.887 21.478 278 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi serseysar #10 serseysar .!.: Daha önce geldi mi başınıza acaba biraz gözüm korktu kadın doğumcu da bebek olabilir dedi Genişletmek için tıkla... Benim gelmedi evet desen ki pihtili kanaman oldu mu evet ama böyle birşeye rastlamadım test falan yaptırmış mıydın
serseysar .!.: Daha önce geldi mi başınıza acaba biraz gözüm korktu kadın doğumcu da bebek olabilir dedi Genişletmek için tıkla... Benim gelmedi evet desen ki pihtili kanaman oldu mu evet ama böyle birşeye rastlamadım test falan yaptırmış mıydın
E ELNISMUR Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2021 450 En iyi cevaplar 1 554 33 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi serseysar #11 serseysar .!.: Kızlar görüntü için çok özür diliyorum ama Bugün çok sancım vardı sonrasında böyle bir parça geldi ne olabilir? Yardımcı olur musunuz lütfen Genişletmek için tıkla... Bence düşük yapmissiniz.gidin kan verin belli olur.
serseysar .!.: Kızlar görüntü için çok özür diliyorum ama Bugün çok sancım vardı sonrasında böyle bir parça geldi ne olabilir? Yardımcı olur musunuz lütfen Genişletmek için tıkla... Bence düşük yapmissiniz.gidin kan verin belli olur.
M medusa-a Believe in yourself ⭐️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Ocak 2018 351 174 53 33 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi serseysar #12 serseysar .!.: Bebek olabilir mi Genişletmek için tıkla... Düşük yapmış olabilirsiniz. Doktora gidin zaten hemen ultrasonla kontrol eder. Kan testi verirsiniz orda kesin çıkıyor zaten.
serseysar .!.: Bebek olabilir mi Genişletmek için tıkla... Düşük yapmış olabilirsiniz. Doktora gidin zaten hemen ultrasonla kontrol eder. Kan testi verirsiniz orda kesin çıkıyor zaten.
S serseysar Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2021 60 35 3 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi serseysar #13 JES .!.: Yanı allah başka dert vermesin. Çeker çeker atarsınız bir yerleri diye korkuyorum artık. Genişletmek için tıkla... Başında da özür dilemiştim görüntü için ama ... tekrardan kusura bakmayın
JES .!.: Yanı allah başka dert vermesin. Çeker çeker atarsınız bir yerleri diye korkuyorum artık. Genişletmek için tıkla... Başında da özür dilemiştim görüntü için ama ... tekrardan kusura bakmayın