Bende psikolojik olarak yorumluyorum kasık ağrıları için idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimalini de düşünüyorum ama acaba mi demekten kendimi alamadım. 7 haziran ile 14 haziran arasında adet olurum diye düşünüyorum. Önceden duzenliydi tam beklediğim tarihte adet oluyordum ama bir kaç aydır erken adet olduğum da oldu.İlk olarak belirtilerinin tamamen psikolojik hmaile olsanız bile , hepsi aynı anda olmaz bu kadar erken bir surede. Adetinize kaç gün var yada geçti mi ? Ve son olarak bende adetten bir gün sonra hamile kaldım yani olabiliyor..
Belirtileriniz neydi ve ne zaman başladı belirtilerreglimin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamile kalıp doğurdum
Sizin belirtiler ne zaman başlamıştı.İlk olarak belirtilerinin tamamen psikolojik hmaile olsanız bile , hepsi aynı anda olmaz bu kadar erken bir surede. Adetinize kaç gün var yada geçti mi ? Ve son olarak bende adetten bir gün sonra hamile kaldım yani olabiliyor..
ilişkiden 12 gün sonra rahimde batma ve regl sancım oldu. 16 gğn sonra da göğüs ağrım olunca test yaptım ve pozitif çıktı. test yaptığımda reglime 4 gün vardı ve yüksek bir değerle öğrendim gebeliğimiBelirtileriniz neydi ve ne zaman başladı belirtiler
İnşallah bende hamile kalmış olurumilişkiden 12 gün sonra rahimde batma ve regl sancım oldu. 16 gğn sonra da göğüs ağrım olunca test yaptım ve pozitif çıktı. test yaptığımda reglime 4 gün vardı ve yüksek bir değerle
hayırlısı insallahİnşallah bende hamile kalmış olurum
İnşallah erken olmuştur sizinde daha olur diye tahmin ediyorum. Allah evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah.Benim de sat 17 mayıs.
Ovülasyon testi yapıyorum 25 mayıstan beri.
Yumurtlama olmadı.
Adetime de 15-18 gün arası bir şey kaldı.
Hala umudum var yumurtlama olacağına dair.
Sizde erkenden olmuştur belki de. Adet sonrası günler her an her şey mümkün.
O zaman biraz daha bekleyip adet günü test yaparsanız çıkar muhtemelenBende psikolojik olarak yorumluyorum kasık ağrıları için idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimalini de düşünüyorum ama acaba mi demekten kendimi alamadım. 7 haziran ile 14 haziran arasında adet olurum diye düşünüyorum. Önceden duzenliydi tam beklediğim tarihte adet oluyordum ama bir kaç aydır erken adet olduğum da oldu.
Ben belirtileri 2. Aydan sonra mide bulantısı olarak yasadım onun dışında duygusal geçişlerin oluyordu başka bişey olmamıştıSizin belirtiler ne zaman başlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?