Adetten 1 gun sonra yumurtlama olur mu?

bsd_42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
27
10
3
32
Arkadaş ben yeni üyeyim bir süredir yazışmaları takip ediyorum.
Benim sat 17 mayıs. Adetimin bittiği gun 22 mayıs. 23 mayıs korunmasız iliski oldu. Eşim çocuk istemiyor. Olması imkansız diye o gün dikkat etmedi. O gün Yumurta akı gibi şeffaf akıntı oldu ve cinsel istekte artış vardı. Sol kasıgımda agrı vardı.Yumurtlama donemi olmus olabilir mi? Normalde adetlerim düzenliydi ama bir kaç aydır adet düzensizliği yaşadım. İlişkiden 3 gün sonra kasiklarımda doluluk hissettim. Arada kramplar giriyordu. Mide yanması var. iştahım azalmıştı. 2 gündürde baş dönmesi yaşıyorum. Gogus uçlarımda sizlama var. Arada kasıklarımda kramplar giriyor. Karnım ağrıyor. Hamilelik belirtileri için biliyorum çok erken ama olmuş olma ihtimali var mı?

İlk olarak belirtilerinin tamamen psikolojik hmaile olsanız bile , hepsi aynı anda olmaz bu kadar erken bir surede. Adetinize kaç gün var yada geçti mi ? Ve son olarak bende adetten bir gün sonra hamile kaldım yani olabiliyor..

İlk olarak belirtilerinin tamamen psikolojik hmaile olsanız bile , hepsi aynı anda olmaz bu kadar erken bir surede. Adetinize kaç gün var yada geçti mi ? Ve son olarak bende adetten bir gün sonra hamile kaldım yani olabiliyor..
Bende psikolojik olarak yorumluyorum kasık ağrıları için idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimalini de düşünüyorum ama acaba mi demekten kendimi alamadım. 7 haziran ile 14 haziran arasında adet olurum diye düşünüyorum. Önceden duzenliydi tam beklediğim tarihte adet oluyordum ama bir kaç aydır erken adet olduğum da oldu.

Benim de sat 17 mayıs.😇
Ovülasyon testi yapıyorum 25 mayıstan beri.
Yumurtlama olmadı.🥲
Adetime de 15-18 gün arası bir şey kaldı.
Hala umudum var yumurtlama olacağına dair.

Sizde erkenden olmuştur belki de. Adet sonrası günler her an her şey mümkün.

Benim de sat 17 mayıs.😇
Ovülasyon testi yapıyorum 25 mayıstan beri.
Yumurtlama olmadı.🥲
Adetime de 15-18 gün arası bir şey kaldı.
Hala umudum var yumurtlama olacağına dair.

Sizde erkenden olmuştur belki de. Adet sonrası günler her an her şey mümkün.
İnşallah erken olmuştur sizinde daha olur diye tahmin ediyorum. Allah evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Bende psikolojik olarak yorumluyorum kasık ağrıları için idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimalini de düşünüyorum ama acaba mi demekten kendimi alamadım. 7 haziran ile 14 haziran arasında adet olurum diye düşünüyorum. Önceden duzenliydi tam beklediğim tarihte adet oluyordum ama bir kaç aydır erken adet olduğum da oldu.
O zaman biraz daha bekleyip adet günü test yaparsanız çıkar muhtemelen

Back
X