Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetten hemen sonra, adetten hemen önce hamile kalanlar var. Olabilir yani :)Arkadaslar merhaba regli dönemine 1 hafta kala yasanan ilişkiden hamile kalınır mı böyle bir durum yaşayan oldu mu![]()
Enfeksiyon tedavisi görüyordum ama adetim 4 gün gecikti daha öncelerinde hiç bir şekilde geçikme olmazdı bende yani herhangi bir ilaç hava değişimi diyet vs hiç bişey etkilemez beni günü gününe hatta saati bile şaşmaz öle diyimAdetten hemen sonra, adetten hemen önce hamile kalanlar var. Olabilir yani :)
Belli olmaz ilaçlardan da olabilir bu sefer etkilemiştir belkiEnfeksiyon tedavisi görüyordum ama adetim 4 gün gecikti daha öncelerinde hiç bir şekilde geçikme olmazdı bende yani herhangi bir ilaç hava değişimi diyet vs hiç bişey etkilemez beni günü gününe hatta saati bile şaşmaz öle diyimenfeksiyonla alakalı mı bilemiyorum kafam karıştı
Amin rabbim herkezin gönlüne göre versin sabah regl oldumBelli olmaz ilaçlardan da olabilir bu sefer etkilemiştir belkiBebek istiyor musunuz bilmiyorum, Allah gönlününüze göre versin
![]()
Kalınır canım geç yumurtlama geç dollenmeyle olabiliyor bir ihtimalArkadaslar merhaba regli dönemine 1 hafta kala yasanan ilişkiden hamile kalınır mı böyle bir durum yaşayan oldu mu![]()
Hayırlısı olsun, Sağlıkla en kısa zamanda diyelim o zamanAmin rabbim herkezin gönlüne göre versin sabah regl oldum3 buçuk yasında bir oglum var yavas yavas 2. Düşünmeye basladık bakalım hakkımızda hayırlısı
inşallahHayırlısı olsun, Sağlıkla en kısa zamanda diyelim o zaman![]()
Süprizin en güzeli olsa gerekKalınır ben kalmıştım ve çok şaşırmıştım. Gec dollenme oluyor idrarda da gecikmeden 19 gun sonra pozitif görmüştüm
Ümitlenmiştim bende ama sabah regli oldum kısmetKalınır canım geç yumurtlama geç dollenmeyle olabiliyor bir ihtimal
Merhaba adetten 2 gun once olan ilişkiden hamile kalınır mı peki ama adet gununde geldi ve asırı yogunluk olmadı adet bıttıkten sonra bel agrısı sırt agrısı basladı ve hafıf kahverengi lekelenme oluyor adet bittikten sonraki 2-3 gındur sızce hamilelik olabilir miKalınır ben kalmıştım ve çok şaşırmıştım. Gec dollenme oluyor idrarda da gecikmeden 19 gun sonra pozitif görmüştüm
Slm cnm 19 gun gecmıs mıydı adetinKalınır ben kalmıştım ve çok şaşırmıştım. Gec dollenme oluyor idrarda da gecikmeden 19 gun sonra pozitif görmüştüm
Slm cnm 19 gun gecmıs mıydı adetin
Merhaba adetten 2 gun once olan ilişkiden hamile kalınır mı peki ama adet gununde geldi ve asırı yogunluk olmadı adet bıttıkten sonra bel agrısı sırt agrısı basladı ve hafıf kahverengi lekelenme oluyor adet bittikten sonraki 2-3 gındur sızce hamilelik olabilir mi
Benm bugun 15 gün oldu 4 gun gecikme de negatif cıkmıstı adet söktürücü diye ada çayı içtim kaltron yagını içtim yok banamasın demedi gelmedi hayla bekliyorum cumartesi Dr gittim gecen hafta bana dedi ki 10 gün bekleyelim on gün içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak dedi
Benm bugun 15 gün oldu 4 gun gecikme de negatif cıkmıstı adet söktürücü diye ada çayı içtim kaltron yagını içtim yok banamasın demedi gelmedi hayla bekliyorum cumartesi Dr gittim gecen hafta bana dedi ki 10 gün bekleyelim on gün içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak dedi
Test negativ kanda negetif dı bu oglen yaptım ama yok ben fitil kullanıyorum şimdi kullanmak için kalktım ve ysptımmpeceye silindim ama kan ufak bıhtılı gelmıs mıacık tuaf sekılde kan anlamadım göstermiyorum peceteyi acaba sökülemiyorum ondan mı ama sökülemiyince siyah kahve rengımsı gelmez mi bu bildiğin kırmızıNeden adacayi iciyosun ki canim ya hamileysen ? Benim arkadasim o sekilde dusuk yapti.
Test negativ kanda negetif dı bu oglen yaptım ama yok ben fitil kullanıyorum şimdi kullanmak için kalktım ve ysptımmpeceye silindim ama kan ufak bıhtılı gelmıs mıacık tuaf sekılde kan anlamadım göstermiyorum peceteyi acaba sökülemiyorum ondan mı ama sökülemiyince siyah kahve rengımsı gelmez mi bu bildiğin kırmızı
Pco harıc kıstım yok ama pco cocuklugundan berı vardı Hıc adet geçikmez cnm gecen ay stersden 3 gun geçti ama 3gün sonunda oldum bu sefer cok geçitiKist falan olmadigina eminmisin gecikmenn baya olmuş normal degil