- 23 Haziran 2023
- 180
- 24
- 13
- 27
- Konu Sahibi umut230686
-
Başka bir belirtiniz var mı kasık ağrısı göğüs büyümesi gibiAdetimden 3 gün önce iliski esnasında pembe akinti geldi adet oluyor sandim sonra açık kahveye döndü ama sadece peçeteye geliyor sonraki günde açık kahverengi ve idrarla gelen peçeteye yada iç çamaşırıma gelmeyen leke sadece idrarla arada geliyordu bugünde herhangi bir akinti yok yarın adet günüm sizce yerlesme kanamasimi yoksa adetmi olacağım yardim ederseniz sevinirim
Kasık agrisi oldu ama adet öncesi hep olurBaşka bir belirtiniz var mı kasık ağrısı göğüs büyümesi gibi
Genelde tek tarafta oluyo gebelikte benim sağ tarafım ağrıdı hep ordan anlamıştım normal kasık ağrısı olmadığını tabi kişiden kişiye illa ki değişirKasık agrisi oldu ama adet öncesi hep olur
Sizde lekelenme oldumuGenelde tek tarafta oluyo gebelikte benim sağ tarafım ağrıdı hep ordan anlamıştım normal kasık ağrısı olmadığını tabi kişiden kişiye illa ki değişir
Bilmiyorum ben onu ama şimdi sol Kaşığı agriyor ve geçiyor sonra adetten gibi yogun değil kasık ağrısıYerleşme sancısı karnın hangi tarafında olur
Adete yakin olmuşmuydu baska ne belirtiniz vardıBende ilişki sonrasında lekenme olmuştu
Adete yakın o zaman olmuştu kasığımın tek tarafı çok ağrıdı göğüslerim çok hassaslasti ve büyüdü adetin 4. Günü testte çıkmıştıAdete yakin olmuşmuydu baska ne belirtiniz vardı
Bugün karnım ve belim ayaklarım çok ağrıyordu lavaboya gittim adet oldum sandım bir an gittiğimde leke falan hiçbir şey yoktu affedersiniz �drar yaptıktan sonra çok az nokta kadar bir kan gördüm ondan sonra hiçbir şey görmedim sizce neden böyle olmuş olabilir yumurta çatlamasından beri göğüslerim çok ağrıyor dolgunlaşmış sağ kasığım ağrıyor yani bu ağrı olurken sadece sağ kasıkta oluyor ve belli bir de ayaklarıma vuruyor arada sancı arada gelip gidiyor midem falan yanıyor sağ kasığımda Ağrı olunca sanki rahimde bir baskı oluyor gibi hissediyorum sizce nedenKızlar ben çatlatma iğnesi oldum 10 gün oldu bugün
İyi günler hamilemisinizBugün karnım ve belim ayaklarım çok ağrıyordu lavaboya gittim adet oldum sandım bir an gittiğimde leke falan hiçbir şey yoktu affedersiniz �drar yaptıktan sonra çok az nokta kadar bir kan gördüm ondan sonra hiçbir şey görmedim sizce neden böyle olmuş olabilir yumurta çatlamasından beri göğüslerim çok ağrıyor dolgunlaşmış sağ kasığım ağrıyor yani bu ağrı olurken sadece sağ kasıkta oluyor ve belli bir de ayaklarıma vuruyor arada sancı arada gelip gidiyor midem falan yanıyor sağ kasığımda Ağrı olunca sanki rahimde bir baskı oluyor gibi hissediyorum sizce neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?