Gonal-f biraktiktan sonra kahverengi lekelenme

nagiss21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
1.291
248
43
23
4 temmuz sat gonal f tedavisi görüyordum yumurtalar buyumedigi için 17 temmuzda gonal f i biraktim 3 gun önce sarı açık kahvrengi şeklinde akıntı geldi dun de koyu kahverengi şeklinde geldi peçeteye geliyor pede değil acaba nedir neden oluyor başına gelen oldu mu daha adetim biteli 19 gun oldu adet mi baslicakki kafam karıştı

Benimde öyle olmuştu ama ben öteki gün hemen regl olmuştum isterseniz bir kan testi verin kafanız karışmasın

Benimde öyle olmuştu ama ben öteki gün hemen regl olmuştum isterseniz bir kan testi verin kafanız karışmasın
Yok gebelikten olacağını sanmıyorum çünkü yumurta oluşmadı ve tedaviyi bırakalı 5 6 gun oluyor büyük ihtimalle hormonlar karıştı sökülmesini bekliyorum

Yok gebelikten olacağını sanmıyorum çünkü yumurta oluşmadı ve tedaviyi bırakalı 5 6 gun oluyor büyük ihtimalle hormonlar karıştı sökülmesini bekliyorum
Peki sizin surec nasıldı da böyle oldu anlatirmisiniz
Bizim hiçbir problem yokken gebelik olmuyor doktorum aşılama önerdi yumurtalarım o kadar fazla ve yeteri boyuttaydi ki çoklu gebelik olabileceğini bile söylediler aşılama yapıldı 15 gün sonra yerleşme kanamasi gibi lekelenme oluştu ve bir daha kanamam gelmedi öteki gün doktoruma fotoğrafını attım yerleşme kanaması gibi gel kan ver dedi gittim verdim gebelik yoktu kullanılan ilaçlardan dolayı vücut içinde kalan az miktarda pis kanı atıyormuş zaten sonrasında hemen regl oldum

Back
X