Bende aynı durumdayım geçen ay kimyasal geçirdim. Adetime ya 2 yada 8 gün var döngüm karıştığı için geçen ay tam bilmiyorum. Bugün kan verdim sonuç yarına.Adet günüm 11ekimdi. Ben 7sinde kan verdim ve negatif çıktı. Şuan 2 gün gecikti fazlaca ağrım var ama tık yok. Adetten 5 gün önce gebelik olsa kan da belli olma mıydı sizce? Bu durumu yaşayan var mı?
Canım herkeste farklı oluyor kimisi adet gününde çıkıyor gebelik yeni başlıyor kimisi geç döllenme yaşıyo adetin gecikince kaset test al dene şüpheleniyorsanAdet günüm 11ekimdi. Ben 7sinde kan verdim ve negatif çıktı. Şuan 2 gün gecikti fazlaca ağrım var ama tık yok. Adetten 5 gün önce gebelik olsa kan da belli olma mıydı sizce? Bu durumu yaşayan var mı?
Benim 5 gün vardı yaptım 0.04du sonucum onun üzerinden 7 gün geçti adetim de 2 gün gecikti olmadım daha belki olurum bilmiyorum ama çok ağrım varBende aynı durumdayım geçen ay kimyasal geçirdim. Adetime ya 2 yada 8 gün var döngüm karıştığı için geçen ay tam bilmiyorum. Bugün kan verdim sonuç yarına.
Benimde 6 kasımda 0.46 çıktı betam. Benim crp yükselmiş enfeksiyon var ilaç kullancma ondan kaynaklı beta ölçtürüyorum yoksa idrar testi yaparım kan vermeyi sevmiyorum.Benim 5 gün vardı yaptım 0.04du sonucum onun üzerinden 7 gün geçti adetim de 2 gün gecikti olmadım daha belki olurum bilmiyorum ama çok ağrım var
Ben adetime 4 gün kala öğrendim beta 14.7 çıkmıştıAdet günüm 11ekimdi. Ben 7sinde kan verdim ve negatif çıktı. Şuan 2 gün gecikti fazlaca ağrım var ama tık yok. Adetten 5 gün önce gebelik olsa kan da belli olma mıydı sizce? Bu durumu yaşayan var mı?
Ben adetime 4 gün kala kan tahlili yaptırdım enfeksiyonum vardı doktor betaya da baktı çıkmamıştı sonra ameliyat olacağım için adet günümden 1 gün önce tekrar kan verdim 67 ile öğrendim.Bende Vertigo ilaci içiyorum o sebeple varsa biran önce haberim olsun diye 6 gün önce baktırdım ama çıkmadi
Testte çift çizgi çıktı kanda da beta 47 çıktıBenimde 6 kasımda 0.46 çıktı betam. Benim crp yükselmiş enfeksiyon var ilaç kullancma ondan kaynaklı beta ölçtürüyorum yoksa idrar testi yaparım kan vermeyi sevmiyorum.
47 çıktı 2 gün gecikmistimBen adetime 4 gün kala kan tahlili yaptırdım enfeksiyonum vardı doktor betaya da baktı çıkmamıştı sonra ameliyat olacağım için adet günümden 1 gün önce tekrar kan verdim 67 ile öğrendim.
Tekrar test yapın
Yaptırdım bugün test 47 çıktı 2 gün gecikmistimBen adetime 4 gün kala öğrendim beta 14.7 çıkmıştı
Kaset testte çift çıktı kanda da 47 çıktıCanım herkeste farklı oluyor kimisi adet gününde çıkıyor gebelik yeni başlıyor kimisi geç döllenme yaşıyo adetin gecikince kaset test al dene şüpheleniyorsan
Hayırlı uğurlu olsunnn sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllahTestte çift çizgi çıktı kanda da beta 47 çıktı
Canım çok sevindimKaset testte çift çıktı kanda da 47 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?