Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb adet olmama 7 gün var kan testi verdim kanda hamilelik cikarmi varsa
<5.00 çıktı bu ne demek daha adetime 7 gün varVarsa çıkar cikmayadabilir geç döllenme olabilir her an her şey olabilir yaniregli beklemek en iyisi her zaman
5 sınır gebelik olabilir de olmayabilir de iki gün sonrra tekrar ver gebelik varsa yükselir<5.00 çıktı bu ne demek daha adetime 7 gün var
Ama 5 ten küçük demek degilmi bu<5 sınır gebelik olabilir de olmayabilir de iki gün sonrra tekrar ver gebelik varsa yükselir
Ama 5 ten küçük demek degilmi bu<
Fotoğraf atar mısınız sonucu
Benim hep böyle cikiyo ama kaç tane var böyle çıkan sonuç saglikocagindan yaptirdigimdada 0.100 çıkıyordu daha onceleriFotoğraf atar mısınız sonucu
O zaman bişey diyemeyeceğim iki gün sonra verin bakın halen aynıysa vücudunuzdaki değer 5tir yükseliyorsa gebelik vardır dediğim gibiBenim hep böyle cikiyo ama kaç tane var böyle çıkan sonuç saglikocagindan yaptirdigimdada 0.100 çıkıyordu daha onceleri
Teşekkür ederimO zaman bişey diyemeyeceğim iki gün sonra verin bakın halen aynıysa vücudunuzdaki değer 5tir yükseliyorsa gebelik vardır dediğim gibi
Tekrar test yaptınız mı?Teşekkür ederim
Yapmadım regli oldumTekrar test yaptınız mı?