- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
- Konu Sahibi denizzeynep
-
Peki suan hamile misiniz ben de o gunden supheleniyorum 10 gun oldu kanda cikmaz diye hemen gitmek istmiyorum
evet canım kanda cıkmıyor ultrason da gorunuyor :) benım de kanda negatf ultrason da bebeğim kendısını gosterdı :)
Kanda ne zman cikarki pazartesi gitmeyi dusunuyorum kan vermeye 12. Gunu olacak gecikmenin. Allah kucaginiza da almayi nasip etsin
DOKTORUN SOYLEMIS OLDUGU SEY BANA EN AZ 15 GÜN İÇİN DE AMA INSALLAH HAMILESINDIR BUKADAR GECIKMEYE AMİN CANIM İNŞALLAH SEN İSTEMIYORMUSUN BEN ANLAMADIM
Insallah oyledir yarin yine idrar testi yapcam bakalim
DOKTORUN SOYLEMIS OLDUGU SEY BANA EN AZ 15 GÜN İÇİN DE AMA INSALLAH HAMILESINDIR BUKADAR GECIKMEYE
Yok istemez olur muyum istiyorum tabiki aslinda biz bu ay korunmayi birakacaktik.adetimi bekliyordum ama olamadim supriz yapip erken gelirse ne guzel olur :)
Adetten bi gün önce hamile kalan yokmuuuu.niye adet olmadım.İnsallah değilimdir.çünkü 6 aylık meleğim var
Ben de insallah kalmisimdir diyorum:)Adetten bi gün önce hamile kalan yokmuuuu.niye adet olmadım.İnsallah değilimdir.çünkü 6 aylık meleğim var
Ben de insallah kalmisimdir diyorum:)
Bisey soracaktim üstüne gormeniz tam bi adet gibi mi oldu yoksa kısa miBenim belirtilerim adetten once basladi adet tarihinden 1gun sonrada kanda cikti ondan onceki ay ustune adet olmusum ondan erkenden cikti
Hayırlısı İnsallahBERABER BUYURLER ANNESIÜZÜLME ÖLE BİŞEY VARSA DA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?