adetten bikaç gn önce hamile kalınır mı

bazı arkadaşlarım kalamazsn demişti çok üzülmüştüm ama içimi ferahlattınız artık bebişim yolda olsun :emir_bebek:

canim bende adet olacagim gun hamile kalmisim, gerci ben gec yumurtluyorumda....

canım günaydın dün akşam hastalandm sandm eve kendimi zor attım ama baktm hastalanmamışım içim rahatladı bugün tam 8 gn geçti ama test yaptrmaya da korkuyorm negatif çıkar die:utangac:

canım ben adetimden tam 1 hafta önce birlikte oldum ve kalmadım. adetim bittikten sonraki hafta içinde tekrar denedik hemen kaldım. bu sanırım kişiden kişiye değişiyor. senin vücuduna yapına bağlı bişi herhalde.....

hmm belkide olabilir bugün tam 8 gn oldu günüm geçeli ama negatif çıkmasından korktuğm içinde test yaomıorm ya off kafamçokkarıştı

sunaaaayyy adetinin geciktiğini yazmışsn sonuc nedir ne kadar gecikti biliomusn bend ehala olmadım ama korkuorm test yaptrmaya ya negatif çıkarsa die

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var normal de ayin 10 da adet olmam gerekirken 5 de oldum ve iki gun once beraber olduk ve 4 gun her zaman ki yogunlukta adet oldum ve simdi asiri mide bulantisi halsizlik ve bas a grim var lutfen yardiminiza

Merhaba arkadaşlar ben birşey sorucm size bende aynı sizin gibi adetten oncevap hamile kalinmaz diye düşünüyodum sonra 26 sına adet olmam gerekiyordu olmadım 4 gün geçti idrar testi yaptım çıkmadı gittim bhgc baktırdım bu seferde çok düşük 2.7 çıktı ve gönlüm rahat etmedi gittim kadın doğum doktoruna iki gün sonra bu defayda 10.48 çıktı sonra iki gün arayla yine yaptım ve bu defa da 32 çıktı doktorun söylediğine göre düzenli artış varmış ve hamileymişim bu cumartesi 23 günlük oluyor kesem görünür mu yada benim gibi olan var mı boş gebelik mi aklıma bir sürü şey geliyor

gerçekten mi süpersn sen süppppper hihoyyyt ben adet tarhnden 2 gn sonra test yaptnm negatif çıktı şuanda tam 1 hafta oldu acaba test alsam sabah mı yapim çıkar mı ???
Kalırsin canım ben ole kaldim hatta bır hafta gecıktim kanda negatifti. Uzuldum. Bugun 10.gun beta 131:)

kızlar merhaba;
adetten bir kaç gn önce hamile olan yada duyan var mı aranızda acil cvppppppppp:ecrin_bebek:
Neden olmasınki? Allah yeter ki ol desin benimde bu ay adetime iki gün kala kahverengi kanamam oldu 2 oldu bitti belki bende hamileyim bilemiyorum 46 yaşındayım mucizelere inanırım yeterki Rabbim ol desin canım Allah bebek bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın Amin

Back
X