• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetten bir gün önce idrar testi negatif olup hamile olanlar var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mero15

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
223
58
13
31
Merhabalar, adetten hemen önce testi negatif olup sonradan hamile olduğunu öğrenenler var mı acaba?

yumurtlama testı mı yaptın belkı takvımle bakıyorsan bazen 2 3 gun oynama yapıyor 9 10 gun gecmıstır dıye dusun
Evet kuzum ovulasyon testi kullanarak yumurtlama takip ettim. Yarın adet günüm bugün test yaptım negatif. Site içerinde de merak ettim adetten önce negatif olup bi kaç gün sonra pozitife dönen var mı diye

Evet kuzum ovulasyon testi kullanarak yumurtlama takip ettim. Yarın adet günüm bugün test yaptım negatif. Site içerinde de merak ettim adetten önce negatif olup bi kaç gün sonra pozitife dönen var mı diye
sılıklestıgı gunu 1. saydın dımı? 1 2 sayının bıle onemı byuk gordugun uzre:)) ya herkesın ıste pat dıye 7 8 gunde yerlesmıyor bıraz gec yerlesen de var .. ben once ovulasyon testı yapmıstım o da bı daha yumurtlama ve kıst yoksa hamılleıkte de koyulasıyor ya :P

sılıklestıgı gunu 1. saydın dımı? 1 2 sayının bıle onemı byuk gordugun uzre:)) ya herkesın ıste pat dıye 7 8 gunde yerlesmıyor bıraz gec yerlesen de var .. ben once ovulasyon testı yapmıstım o da bı daha yumurtlama ve kıst yoksa hamılleıkte de koyulasıyor ya :p
Heeee ben yumurtlama pikini gördükten sonra tekrar silikleşmiş mi diye bakmadım canım. Gördükten sonra 3 gün değerlendirdik. 19 u yumurtlama günüm 3 gün attı diyelim o halde bugün 10 gün olmuş. Ama oluşmuş veya yeni oluşuyor olsa adetten bi gün önce silikte olsa çıkmaz mıydı? Dümdüzzzzzz tek çizgi var 🙈 dün ovulasyon testini ben de yaptım aynı yumurtlama gibi çift çizgi vardı. Ovu da öyle görünce gebelik mi var acaba dedim 1 gün bekleyip bugün gebelik yaptım negatif çıktı. Yarın adet günüm ya tekrar yumurtluyorum ya da gebelik yeni testte çıkmadı çok stres yaptım ya of 🙁

sılıklestıgı gunu 1. saydın dımı? 1 2 sayının bıle onemı byuk gordugun uzre:)) ya herkesın ıste pat dıye 7 8 gunde yerlesmıyor bıraz gec yerlesen de var .. ben once ovulasyon testı yapmıstım o da bı daha yumurtlama ve kıst yoksa hamılleıkte de koyulasıyor ya :p
Ovulasyonu adete kaç gün kala yaptın, koyu muydu?

Heeee ben yumurtlama pikini gördükten sonra tekrar silikleşmiş mi diye bakmadım canım. Gördükten sonra 3 gün değerlendirdik. 19 u yumurtlama günüm 3 gün attı diyelim o halde bugün 10 gün olmuş. Ama oluşmuş veya yeni oluşuyor olsa adetten bi gün önce silikte olsa çıkmaz mıydı? Dümdüzzzzzz tek çizgi var 🙈 dün ovulasyon testini ben de yaptım aynı yumurtlama gibi çift çizgi vardı. Ovu da öyle görünce gebelik mi var acaba dedim 1 gün bekleyip bugün gebelik yaptım negatif çıktı. Yarın adet günüm ya tekrar yumurtluyorum ya da gebelik yeni testte çıkmadı çok stres yaptım ya of 🙁
ovulasyonda birliktelik yasıyor musunzu

yumurtlama sılıklestıgı gun demek. pık gunu hormonu yukluyor yumurtaya sısıyor sonra catlıyor ona yumurtlama dıyoruz.:) sımdı 2 gun sonra catlasa onun ustunde 14 gun saycaksın adetın ne zaman yumurtlarsan ona gore gelır. senın adetın e1 gun degıl 3 4 gun kalmıs olur :) tuh keske sılıklesmesıne baksaydın. dun kopkoyuysa nolur nolmaz dıye tekrar degerlendır bence. streess yapma dıycem de su testler daha da strese surukluyor bılıyorum uzun sure yaptım. benım sılıklesmeden 15 gun sonra adetım. fazım 15 . cogu ınsanın 14 tur:))

Eklentiler

• 4C7AA41C-1A74-45C7-B58A-82CF7500EFDA.webp
    4C7AA41C-1A74-45C7-B58A-82CF7500EFDA.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 222
yumurtlamadan 11 gun sonra belırgın koyuydu yanı bı gebelık testınde cızgı cıkmaya basladıgında koyu oluyor ıkısı de aynı zamanda ele verıyor dıyelım
Bu dünkü ovulasyon testim. Bugün gebelik yaptım negatif. Yarın bi önceki adetimin üzerinden geçen 31. Gün genelde 30-31-32 de adet olurum ama gebelik olda silikte olsa çıkmaz mıydı

Eklentiler

• 5A9A1547-F893-45E9-8605-0D7F0D7C7AC3.webp
    5A9A1547-F893-45E9-8605-0D7F0D7C7AC3.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 215
yumurtlamadan 11 gun sonra belırgın koyuydu yanı bı gebelık testınde cızgı cıkmaya basladıgında koyu oluyor ıkısı de aynı zamanda ele verıyor dıyelım
Insan önce ovulasyonla denemek istiyor yoksa gebelik testinin negatif göstermesi daha üzücü oluyor.
Daha öncesinde denedin mi 4,5 gün önce o zaman da koyulaşma oluyor mu diye anlamak istedim.

Ve hamile kalmak için özel bi sey yaptınız mı, beslenme vs.?

Son düzenleme:
Insan önce ovulasyonla denemek istiyir yoksa genelik testinin negstif gostermesi daha üzücü oluyor.
Daha öncesinde denedin mi 4,5 gün önce o zaman da koyulaşma oluyor mu diye anlamak istedim.

Ve hamile kalmak için özel bi sey yaptınız mı, beslenme vs.?
evet cok sılıktı 7. gun. 8. gun pembelestı orta derece koyuydu . 9 yada 10 baya koyulastı ama hala t c esıt degıldı ama yıne de test yaptım cook sılık pembe cızgı cıktı gebelıkte. yazarken net anlatılmıyor tabı renklerden bahsedıyorum ama ıste ınsallah acıklayıcı olur:) yok ovulasyon sonucu hamıle kaldıklarım sonuclanmadı dıyeyım . ıyı bıtmedı.. bu bebiş klomen de kullandım ondan sonra olan gebelıkten :))

V
evet cok sılıktı 7. gun. 8. gun pembelestı orta derece koyuydu . 9 10 baya koyulastı ama hala t c esıt degıldı ama yıne de test yaptım cook sılık pembe cızgı cıktı gebelıkte. yazarken net anlatılmıyor tabı renklerden bahsedıyorum ama ıste ınsallah acıklayıcı olur:)
Var mı testlerin, anlaşıldı sayılır hayalide olsa:)

Benim amh düşük rezerv, o yüzden biraz endişeliyim tekrar olur mu diye, kardeş düşünüyoruz.
Yumurta kalitesi için beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum.
Bu konuda bilgin varsa paylaşabilirsem çok sevinirim.

Back
X