Adetten Bir Hafta Önce Yapılan Erken Gebelik Testleri Ne Kadar Güvenilir?????

burcuvaa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
238
96
18
38
Adetten bir hafta önce yapılan erken gebelik testlerinde çıkan sonuca güvenmeli mi arkadaşlar lütfen yardım!!!

Adet gecikmeden yapilan hicbir teste güvenmeyin derim. En iyi belirti adet gecikmesidir.

Adet gecikmeden yapilan hicbir teste güvenmeyin derim. En iyi belirti adet gecikmesidir.
Canım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Adet günüme 1 hafta var. Bugün sabah erken gebelik testi yaptım evde. Sonuç negatif. Belim kasıklarım ve bacaklarım inanılmaz ağrıyo. Ayrıca 1 haftadır falan göğüs uçlarım çok acıyo dokunamıyorum. Ve sürekli su gibi akıntım var çamaşırımı sürekli ıslak hissediyorum. Bütün bunlar ne şimdi????

Bunlar gebelik belirtisi de olabilir olmayabilir de cnm. Kan testi yaptır istersen ama yine de en iyisi adetin geçmesini beklemek

Canım adet belirtisi de olabilir, havalar soğuk üşütmüşsündür.
Hayırlısıyla evladın olur inşallah stres yapma.

Kizlar bebe time gebelik testi kullanan varmi? Rasgele onu aldim onuda kimse begenmiyor yanlış pozitif veriyornus sürekli. Hic yapmasammi acaba...

Ben pregnant aldım canım 25 tl ye. Bilemiyorum ne kadar güvenilir. Benim adetime 6 gün var bu sabah yaptım negatif çıktı

Adetten bir hafta önce yapılan erken gebelik testlerinde çıkan sonuca güvenmeli mi arkadaşlar lütfen yardım!!!
Canım kan testi yaptır emin ol istersen. Ben 4 gün önce yaptım adetten gayet doğru çıktı. Herkesi de çok takma. Ya bekleyip tekrar yap ya da kan testi yaptır rahatla

Canım kan testi yaptır emin ol istersen. Ben 4 gün önce yaptım adetten gayet doğru çıktı. Herkesi de çok takma. Ya bekleyip tekrar yap ya da kan testi yaptır rahatla
Kafam o kadar karıştı ki göğüslerime hiç dokunamıyorum 1 haftadır böyle inanılmaz acıyo acaba diyorum sonra tekrar umutsuzluk

Ama işte çoğu belirti adetle aynı olduğu için insam anlayamıyor.
Doğru söylüyosun canım. Ben bu cumartesi inş kanda tahlil yaptırıcam. Adetime 3 gün kalmış olucak. Pazar günü lazer randevum var emin olmak istiyorum. Bakalım artık herşeyin hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…