Gebeliğe Hazırlık Adetten bir hafta sonra lekelenme olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayvanseverbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
204
145
33
32
Merhabalar ayın 19 unda adetim bitti. Düzenli ilişkiye biter bitmez başladık bu ay. 26 sında peçeteye kahverengi bir akıntı geldi. Akıntı miltarı çoktu ama takip eden günlerde falan hiç akıntım olmadı. Pco yum. İlk defa böyle birşey yaşadım. Yerleşme kanamasının bu kadar erken olabileceği ihtimali vermiyorum ama acaba yumurtlama belirtisi mi diye düşündüm. Ya da hiç biri mi yaşayan var mı böyle bir şey?

Yumurtlama sürecin daha yeni başlamış olmalı yerleşme kanaması için çok erken cancazim usutmus olabilirsin enfeksiyonun varsa o yapmış olabilir yumurtan gelistigi için koyu bir akıntı salgılanıyor olabilir içini ferah tut bekle bence

Umut fakirin ekmeği imiş derler biz de hemen heyecan basıyor işte böyle beklenmedik şeyler olunca aman enfeksiyon olmasında inşAllah

Umut fakirin ekmeği imiş derler biz de hemen heyecan basıyor işte böyle beklenmedik şeyler olunca aman enfeksiyon olmasında inşAllah
Tabiki de çok iyi bilirim su kaç senede beklerken çok iyi deneyimledim bunu hatta ilk senemde yumurtlamayi her hangi bir zamanda her hafta olan bişey gibi düşünmüştüm çok heyecanlanır test yapardım hci bilgim yoktu , şuan ayda bir olanı elimizde tutmaya çalışıyoruz oldu mu olacakmi

Gerçekten böyle yapa yapa manyak oldum ben de biraz salmak gerekiyor her ay hayalkırıklığına uğratıyoruz kendimizi yok yere beklemesem gelecekmiş gibi ama insan şu içine laf geçiremiyor vallahi

Gerçekten böyle yapa yapa manyak oldum ben de biraz salmak gerekiyor her ay hayalkırıklığına uğratıyoruz kendimizi yok yere beklemesem gelecekmiş gibi ama insan şu içine laf geçiremiyor vallahi
Bende söz geciremiyorum vallahi aman bı keere geldik dünyaya yapabiliyorlar heyecanlanalim diyorum kendime

Valla haklısın bu konuda da artık bundan da beklentiye girip heyecanlanmacaksak ne anlamı var mutluluğu da o kadar büyğk olacak. Gelecek bebişlerimiz ben inanıyorum şekerim
Bende inanıyorum ya inanmazsak olmaz bence galiba sürecimiz aynı bende yumurtlama haftamdayim bat in ne zaman senin

Ben bu ay eşimden uzaktayım biraz zor gibi olan günleri değerlendirdim artık bazen olcağı varsa oluveriyor nasip senden hayırlı haberler bekliyorum canım
Yaaa gercektenmi uzuldum benimkide öyle uzaktaydı izin aldı bu aylık başka izin hakkı da yok inşallah olur da işimiz kolaylasir yarın gidicem muaneye inşallah güzel haberler alır yazarım canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…