- 22 Eylül 2021
- 204
- 145
- 33
- 32
- Konu Sahibi Hayvanseverbiri
-
Yumurtlama sürecin daha yeni başlamış olmalı yerleşme kanaması için çok erken cancazim usutmus olabilirsin enfeksiyonun varsa o yapmış olabilir yumurtan gelistigi için koyu bir akıntı salgılanıyor olabilir içini ferah tut bekle benceMerhabalar ayın 19 unda adetim bitti. Düzenli ilişkiye biter bitmez başladık bu ay. 26 sında peçeteye kahverengi bir akıntı geldi. Akıntı miltarı çoktu ama takip eden günlerde falan hiç akıntım olmadı. Pco yum. İlk defa böyle birşey yaşadım. Yerleşme kanamasının bu kadar erken olabileceği ihtimali vermiyorum ama acaba yumurtlama belirtisi mi diye düşündüm. Ya da hiç biri mi yaşayan var mı böyle bir şey?
Umut fakirin ekmeği imiş derler biz de hemen heyecan basıyor işte böyle beklenmedik şeyler oluncaYumurtlama sürecin daha yeni başlamış olmalı yerleşme kanaması için çok erken cancazim usutmus olabilirsin enfeksiyonun varsa o yapmış olabilir yumurtan gelistigi için koyu bir akıntı salgılanıyor olabilir içini ferah tut bekle bence
Tabiki de çok iyi bilirim su kaç senede beklerken çok iyi deneyimledim bunuUmut fakirin ekmeği imiş derler biz de hemen heyecan basıyor işte böyle beklenmedik şeyler oluncaaman enfeksiyon olmasında inşAllah
Gerçekten böyle yapa yapa manyak oldum ben deTabiki de çok iyi bilirim su kaç senede beklerken çok iyi deneyimledim bunuhatta ilk senemde yumurtlamayi her hangi bir zamanda her hafta olan bişey gibi düşünmüştüm çok heyecanlanır test yapardım hci bilgim yoktu , şuan ayda bir olanı elimizde tutmaya çalışıyoruz oldu mu olacakmi
Olabilir.. ilk defa böyle birşey olunca şaşırdım ben de bir sorayım dedimAdetten kalan bir kan parçasıdır o ,
Bende söz geciremiyorum vallahiGerçekten böyle yapa yapa manyak oldum ben debiraz salmak gerekiyor her ay hayalkırıklığına uğratıyoruz kendimizi yok yere beklemesem gelecekmiş gibi ama insan şu içine laf geçiremiyor vallahi
Valla haklısın bu konuda da artık bundan da beklentiye girip heyecanlanmacaksak ne anlamı varBende söz geciremiyorum vallahiaman bı keere geldik dünyaya yapabiliyorlar heyecanlanalim diyorum kendime
Bende inanıyorum ya inanmazsak olmaz bence galiba sürecimiz aynı bende yumurtlama haftamdayim bat in ne zaman seninValla haklısın bu konuda da artık bundan da beklentiye girip heyecanlanmacaksak ne anlamı varmutluluğu da o kadar büyğk olacak. Gelecek bebişlerimiz ben inanıyorum şekerim
16.10 inşallah bu sefer yüzümüzü güldürenlerimiz gelirBende inanıyorum ya inanmazsak olmaz bence galiba sürecimiz aynı bende yumurtlama haftamdayim bat in ne zaman senin
Yaa inşallah cancazim benimki de 19u16.10 inşallah bu sefer yüzümüzü güldürenlerimiz gelirseninki ne zaman
Herşeyin hayırlısı canım olmazsa da üzülmece yok o en doğru zamanı bilir bir bakmışsın sürpriz yapmış bize minnaklarımızYaa inşallah cancazim benimki de 19u
Kendine iyi bak moralini yüksek tut kaliteli bir yumurta çıkar ortaya16.10 inşallah bu sefer yüzümüzü güldürenlerimiz gelirseninki ne zaman
Herşeyin hayırlısı canım olmazsa da üzülmece yok o en doğru zamanı bilir bir bakmışsın sürpriz yapmış bize minnaklarımız
Ben bu ay eşimden uzaktayım biraz zor gibiKendine iyi bak moralini yüksek tut kaliteli bir yumurta çıkar ortayasonra birlikte hamiş haberini salalim ne güzel olu
Yaaa gercektenmi uzuldum benimkide öyle uzaktaydı izin aldı bu aylık başka izin hakkı da yok inşallah olur da işimiz kolaylasir yarın gidicem muaneye inşallah güzel haberler alır yazarım canım benimBen bu ay eşimden uzaktayım biraz zor gibiolan günleri değerlendirdim artık bazen olcağı varsa oluveriyor nasip senden hayırlı haberler bekliyorum canım
Bekliyorum canımYaaa gercektenmi uzuldum benimkide öyle uzaktaydı izin aldı bu aylık başka izin hakkı da yok inşallah olur da işimiz kolaylasir yarın gidicem muaneye inşallah güzel haberler alır yazarım canım benim
Şimdi geldim canimcim hastaneden soltaraf ta 2 yumurta gelişiyor bu akşam iğne vurulcam 13 Ekim'de de kan testi istedi catlarda tutarsa inşallahBekliyorum canım
Hadi bakalım inşallah canımŞimdi geldim canimcim hastaneden soltaraf ta 2 yumurta gelişiyor bu akşam iğne vurulcam 13 Ekim'de de kan testi istedi catlarda tutarsa inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?