adetten birkacgün önce idrarda gebelik testi yapıp gebebeligini ögrenen varmı

ben öğrenmiştim kzımda reglime 3 gün vardı ama bu hamileliğimde reglimi1 gafta heçti anca çıktı oda silikti sabırlı ol düşünme içini rahat tut allahın dediği olur
allah gönlüne göre versin

idrarda biraz zor ama kanda kendini belli eder. ben ikinci gebeliğimi adetim 3 gün geçiktikten sonra öğrendim.

ben adetime 6 günkala idrar testinde görmüştüm ikinci çizgiyi...
ama herkezinbünyesi farklıdır. kiminde hemen çıkıyor kiminde adet geçmeden çıkmıyor.
rabbimgönlüne göre versin inşallah...

sagol canım.inşallah

ben adetime 6 günkala idrar testinde görmüştüm ikinci çizgiyi...
ama herkezinbünyesi farklıdır. kiminde hemen çıkıyor kiminde adet geçmeden çıkmıyor.
rabbimgönlüne göre versin inşallah...

sagol canın. rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

bende 1 gün önce öğrenmiştim canım ama ondan öncede dayanamayıp 5 gün öncede yapmıştım negatifti.5 gün sonrada çok silik pembe bir çizgi çıktı pozitifti.ama mutlaka belirtiler hissediyorsundur eğer hamileysen.ne gibi belirtilerin var.

idrarda biraz zor ama kanda kendini belli eder. ben ikinci gebeliğimi adetim 3 gün geçiktikten sonra öğrendim.
slm kanda baktırmama eşim izin vermedi hayal kırıklıgı yaşarsın bekle diyor o cok rahat ama ben heycanla bekliyorum 16 senedir bekliyorum

benim adetime 5 gün kaldı.dün 6.günde test yaptım negatif çıktı.Her ay o şekilde yapıyorum ve çift çizgiyi görmek kısmet olmadı.Hamişliği erkenden öğrenenleri tebrik ederim.Ben yine hamile dğilmdir herhalde.

Son düzenleme:

slm canım yumurtlama gününden 1gün sonra gögüslerim acımaya başladı daha sonra kasıklarım agrımaya başladı şimdide belim agrıyor migdem hassaslaşti 16 senedir bekliyorum daha önce böyle hissetmemişti heycan, korku, endişe, sevinç, hepsi birarada yaşıyorum anlatamam sana hislerimi

slm canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah beklemek cokzor

cok uzun zaman gecmis ama hamilemiymissin cnm merk ettim

bende regl'me 5 gün var ucuz testlerden yaptım negatif çıktı..

Kan testi yapmadan cikmiyor malesef idrar testleri cok dandik adetten 1 hafta sonra fln anca cikiyor onuda bekle bekleyebilirsen

Kan testi yapmadan cikmiyor malesef idrar testleri cok dandik adetten 1 hafta sonra fln anca cikiyor onuda bekle bekleyebilirsen
valla ya regl olmasam takla atacağım o durumdayım.. regl günümde regl olmazsam direk kan testi yaptıracağım zaten

Yaptir canim cikiyor hemen benim 3 gun gecmisti yaptirdim cikti ins Allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba kızlar bende test yaptım adetime 3 gün kala ama negatif çıktı yani bu sabah yaptım adetim 23 ekim fakat adet sancım filan yok göğüslerim şiş değil normal de adetime yakın göğüslerim çok şişirdi ağrı yapardı ama şimdi yok sabahları biraz kasık ağrım oluyo o kadar çok değil bide midem bozuk gibi hassas yani size beklemeliyim mi biraz daha ::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…