Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmeyi bekleKizlar adetten kaç gün önce gebeliği öğrendiniz çok heyecanlıyım 9 temmuzu iple çekiyorum günüm gelmeden kaç gün önce test yapıyım![]()
8 yıl sonra herşey yoluna girdi bu ay gebelik oluşur bı sıkıntı yok dedi doktorum çok sabirsizim inşallah olurGecikmeyi bekle
Ben 4 gun kala öğrenmiştim canımKizlar adetten kaç gün önce gebeliği öğrendiniz çok heyecanlıyım 9 temmuzu iple çekiyorum günüm gelmeden kaç gün önce test yapıyım![]()
Bende çok merak ediyorum inşallah olur2 gün önce yapmıştım gecikmeyi bekleyemeden![]()
Galiba bende bekleyemiycem2 gün önce yapmıştım gecikmeyi bekleyemeden![]()
Bende çok bekyemiycem galibaBen 4 gun kala öğrenmiştim canım
Ben 4 gün önceden öğrenmiştim teste silik çıkmıştı Kan verdim Beta HCG 14 çıktıKizlar adetten kaç gün önce gebeliği öğrendiniz çok heyecanlıyım 9 temmuzu iple çekiyorum günüm gelmeden kaç gün önce test yapıyım![]()
Erken testlerden alabilirsin biraz pahalısı var 70 TL felan olması lazım ben erken testin 25 TL olanından almıştım 10 dakka sonra silik bir çizgi çıktı emin bile olamadım tam anlamıyla sonra reglim 1 gün geçikti yine silik çıktı en son kanda öğrendim negatif çıksa bile moralini bozma doğru sonuç vermiyor erken yapıncaGaliba bende bekleyemiycem
Bende 4 gün önce falan yapıyım diyorum erken gebelik testiyle eğer döllenme falan olursa gecikmeden 4 gün sonra tekrar yaparımErken testlerden alabilirsin biraz pahalısı var 70 TL felan olması lazım ben erken testin 25 TL olanından almıştım 10 dakka sonra silik bir çizgi çıktı emin bile olamadım tam anlamıyla sonra reglim 1 gün geçikti yine silik çıktı en son kanda öğrendim negatif çıksa bile moralini bozma doğru sonuç vermiyor erken yapınca
Benimde yaklaşık 10 gündür çok kasık ve bel ağrım oluyor adet olcakmisim gibi adet tarihim 4 temmuz yani 6 günüm falan var bugün test yaptım ama ilk idrarım değildi yani görmek istediğim için mi görüyorum bilmiyorum ama sanki bı gölge gördüm sizce var mıdırKizlar adetten kaç gün önce gebeliği öğrendiniz çok heyecanlıyım 9 temmuzu iple çekiyorum günüm gelmeden kaç gün önce test yapıyım![]()
Benimde değerim düşük kimyasal gebelikten şüpheleniyorum nasıl anladınız tam bilgim yok bu konudaBen 4 gün önceden öğrenmiştim teste silik çıkmıştı Kan verdim Beta HCG 14 çıktıGerçi kimyasal gebelikti ama pozitifi gördüm sonuçta
![]()
Cnm bende gördüm sankiBenimde yaklaşık 10 gündür çok kasık ve bel ağrım oluyor adet olcakmisim gibi adet tarihim 4 temmuz yani 6 günüm falan var bugün test yaptım ama ilk idrarım değildi yani görmek istediğim için mi görüyorum bilmiyorum ama sanki bı gölge gördüm sizce var mıdır![]()
Bı iki gün sonra tekrar mi yapsam acabaCnm bende gördüm sanki
Adet gunum de tekrar kan vermistim aslinda o degere gore duzgun armisti doktor 1 hafta sonra kan ver dedi verdigimde 500lerde olmasi gerekirken deger 60di doktora gittim ayni gun kimyasal veya dis gebelik olabilir dedi 3 4 gun bekleyelim kendi kendine kanama baslamazsa tuplere bakariz dedi sonra da igne veya kurtajla aliriz dedi cok sukur 3 gun sinra kanama basladi kimyasalmisBenimde değerim düşük kimyasal gebelikten şüpheleniyorum nasıl anladınız tam bilgim yok bu konuda
Geçmiş olsun çok inşallah sağlıklı bebişin olurAdet gunum de tekrar kan vermistim aslinda o degere gore duzgun armisti doktor 1 hafta sonra kan ver dedi verdigimde 500lerde olmasi gerekirken deger 60di doktora gittim ayni gun kimyasal veya dis gebelik olabilir dedi 3 4 gun bekleyelim kendi kendine kanama baslamazsa tuplere bakariz dedi sonra da igne veya kurtajla aliriz dedi cok sukur 3 gun sinra kanama basladi kimyasalmissenin degerler nasil