- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 27
- Konu Sahibi Birumutiste
Hanımlar merhaba 17 martta transferin olcak 3.gün embriyo transfer edilicek. Adetimin 23.gününe denk geliyor sizce bu normal mi? Korkularım var aydınlatırsanız sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gün olarak normal sonucta rahimle uyumlu olması gerekiyor embriyonun benimde 20. Günümde yapıldı transferim . Hiç korkmayın kolay bir işlem zatenHanımlar merhaba 17 martta transferin olcak 3.gün embriyo transfer edilicek. Adetimin 23.gününe denk geliyor sizce bu normal mi? Korkularım var aydınlatırsanız sevinirim.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için peki kaçıncı gün embriyosuydu ve hamile kaldınız mıMerhaba gün olarak normal sonucta rahimle uyumlu olması gerekiyor embriyonun benimde 20. Günümde yapıldı transferim . Hiç korkmayın kolay bir işlem zaten
5. Gün embriyosuydu 8 martta transfer oldum 5. GünümÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için peki kaçıncı gün embriyosuydu ve hamile kaldınız mı![]()
Daha yeniymiş hadi hayırlısı olsun dilerim rabbim den bizede nasip etsin evlat.5. Gün embriyosuydu 8 martta transfer oldum 5. Günüm![]()
Ya ben 30 dk kadar yattım zaten hastane o kadar yatırıyodu tek embriyo transfer edildi . Bana serum falan hiç demediler benimde bilgim yoktuDaha yeniymiş hadi hayırlısı olsun dilerim rabbim den bizede nasip etsin evlat.İnşallah sağlıkla tutunurlar. Kaç saat yattın Canım hastanede ben intlitipid serumda almayı düşünüyorum. Heyecan var bakalım. Ay çok soru sordum
![]()
Anladım canım. Serumu çok duydum ben bebeğin tutunmasını daha iyi sağlıyomuş ee tabi fiyatıda yine pahalı o kadar para verdik bari iyisi olsun diyoruz ama bakalım. Hayırlısı inşallah. Normale dönmen iyi olmuş ama çok dikkat etYa ben 30 dk kadar yattım zaten hastane o kadar yatırıyodu tek embriyo transfer edildi . Bana serum falan hiç demediler benimde bilgim yoktu
Transferden sonra yarım saat yattım doktor 2 gün dinlen ded bende iki gün iyice dnlendim tabi yine hareket ettim kalktım dolandım evde sonra iyice kalktım bugün tamamen normalde döndüm sadece ağır işler yapmıyorum![]()
Hanımlar merhaba 17 martta transferin olcak 3.gün embriyo transfer edilicek. Adetimin 23.gününe denk geliyor sizce bu normal mi? Korkularım var aydınlatırsanız sevinirim.
Evet dondurulmuş embriyo yalnız bir aksilik oldu ilaç konusunda dün progestan vajinal fitili 2 kez alıcaktım almamışım ben bugün başlanıyor sanmıştım. İnşllah bişey olmaz şimdide ona taktımAdetinizin 23.günü olduğuna göre dondurulmuş embriyo olması lazım? Burda adet günü hiç öenmli değil. Çünkü rahim içi ilaçlarla dışarıdan kontrol ediliyor artık. Uygun kalınlığa ne zaman gelirse o zaman transfer yapılır
Protestan önemli tabi ama umarım sorun olmaz. Siz yine bi doktorunuza sorunEvet dondurulmuş embriyo yalnız bir aksilik oldu ilaç konusunda dün progestan vajinal fitili 2 kez alıcaktım almamışım ben bugün başlanıyor sanmıştım. İnşllah bişey olmaz şimdide ona taktım![]()
Protestan önemli tabi ama umarım sorun olmaz. Siz yine bi doktorunuza sorun
Evet sordum ve malesef bir gün sonraya ertelediler.Protestan önemli tabi ama umarım sorun olmaz. Siz yine bi doktorunuza sorun
Çok iyi yapmışsınız. Çünkü vücut normal döngü gibi hazırlandığı için hormonlar gebeliğe hazır olmadan konulursa kabul etmez zaten. Hayırlısı olsun inşallahEvet sordum ve malesef bir gün sonraya ertelediler.
Benim 15.gunde yapildi transferim 3.gun embriyosuydu. 26 agustos son adet 10 eylul transfer. Bu kisiden kiaiye baya bi degiskenlik gosteriyor galibaHanımlar merhaba 17 martta transferin olcak 3.gün embriyo transfer edilicek. Adetimin 23.gününe denk geliyor sizce bu normal mi? Korkularım var aydınlatırsanız sevinirim.
Amin inşallah bakalım ne olcak çok bekledik çookÇok iyi yapmışsınız. Çünkü vücut normal döngü gibi hazırlandığı için hormonlar gebeliğe hazır olmadan konulursa kabul etmez zaten. Hayırlısı olsun inşallah![]()
Evet malesef öyle umarım bi sıkıntı olmaz Allah büyükBenim 15.gunde yapildi transferim 3.gun embriyosuydu. 26 agustos son adet 10 eylul transfer. Bu kisiden kiaiye baya bi degiskenlik gosteriyor galiba