Bu sabah yine çok açık kahveye döndü. Beklemek en iyisi danırım zaten bugün yarın olmam lazımGEÇEN AY BANA DA OLMUŞTU, ARKASINDAN ADETİM GELMİŞTİ
İşte benimde başıma ilk defa geldiği için çok şaşırdım yani kırmızı lekelenmeden sonra hemen sökülüyodum hiç böyle olmamıştı haklısın beklemekten başka çarem yokgecen ay banada oldu 2-3 gün bekle adetin gelmezse önce bi test yap sonra dr görün. benim 2 aydır aynı şekilde oluyor bende anlamıs değilim.
evet biraz daha bekleBu sabah yine çok açık kahveye döndü. Beklemek en iyisi danırım zaten bugün yarın olmam lazım
canım banada boyle oldu gecen ay da bu ayda idrar testınde pozitif gördüm sende durumlar nasılİşte benimde başıma ilk defa geldiği için çok şaşırdım yani kırmızı lekelenmeden sonra hemen sökülüyodum hiç böyle olmamıştı haklısın beklemekten başka çarem yok
Canım ben hala adet olmadım 31 inde adet olmam gerek normalde çünkü ben 30 günde bir adet oluyorum bu sabah test yaptım negatif çıktı kafam allak bullsk oldu ama bende hala tık yok iki gün gecti ne yapayım yardım edin lütfencanım banada boyle oldu gecen ay da bu ayda idrar testınde pozitif gördüm sende durumlar nasıl
Hayırlı uğurlu olsunn ayy be güzel massallah Allah sağlıkla büyütmeyî nasip etsin :)canım banada boyle oldu gecen ay da bu ayda idrar testınde pozitif gördüm sende durumlar nasıl
canım bir test yap ilk idrarla gebelğimin sağlıklı oldugunu sanmıyorum kımyasal gebelik yasamıştım ona benzıyor yıneCanım ben hala adet olmadım 31 inde adet olmam gerek normalde çünkü ben 30 günde bir adet oluyorum bu sabah test yaptım negatif çıktı kafam allak bullsk oldu ama bende hala tık yok iki gün gecti ne yapayım yardım edin lütfen
Yaptım canım bu sabah negatif çıktı ama hala adet olmadım işk defa gecikti kafam çok karışıkcanım bır test yap
canım bir test yap ilk idrarla gebelğimin sağlıklı oldugunu sanmıyorum kımyasal gebelik yasamıştım ona benzıyor yıne
İdrar testi yaptım cnm hamileyim çok şükür :)Adet başlangıç tarihinizden 20 gün geçmiş sanırım; kan testi yaptırın, her halükarda net bir sonuç alırsınız. İdrar testim negatif olmasına rağmen kan testim pozitif çıkmıştı. Üstüne görme vs. yaşamadım.
Hayırlı olsun : )İdrar testi yaptım cnm hamileyim çok şükür :)
Çok teşekkür ederimm Allah isteyen herkese nasip etsinnHayırlı olsun : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?