Adet gününüz geçtiği zaman tekrar kan testi yapinn genelde de öyle diyorlar. İnşallah Allah nasip ederKızlar ben adetime 4 gün kala idrar testi yaptım ve silik çıktı sonra kan testi yaptım değerim 198 çıktı hamilemiyim etrafımdakiler gebeliğin kanda ve idrarda çıkmasj için erken aadet günün geçmesi gerek diyorlar sizce hamilemiyim hamileysem kaç haftalık bu değere göre
Canım ben testlerini de paylaştım görünüyor mu bilmiyorum testlerde var gibi görünüyor sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorumAdet gününüz geçtiği zaman tekrar kan testi yapinn genelde de öyle diyorlar. İnşallah Allah nasip eder
Evet gördüm gözüküyor o sonuca göre hamilelik var tabiki aslında önemli olan 2 günde 2 kat artmasıCanım ben testlerini de paylaştım görünüyor mu bilmiyorum testlerde var gibi görünüyor sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Evet gördüm gözüküyor o sonuca göre hamilelik var tabiki aslında önemli olan 2 günde 2 kat artması
Hayırlısı olsun , teşekkür ederim canımEvet gördüm gözüküyor o sonuca göre hamilelik var tabiki aslında önemli olan 2 günde 2 kat artması
Rica ederim. İnşallah sağlıklı gebelik olurHayırlısı olsun , teşekkür ederim canım
Gösterdim aslında hamilelik var ama etrafımdakiler o kadar çok aklımı karıştırıyor kiSonucu neden doktora göstermediniz?
İnşallahRica ederim. İnşallah sağlıklı gebelik olur
Teşekkür ederim canım,amin inşAllah isteyen herkese bu duygu tadarEtrafında ki kimseye bakma doktor ne demisse o kuzum boşver sağı solu evet hamilesin inşallah tebrik ederim ama daha yeniALLAH HERKESE NASİP ETSİN
AminTeşekkür ederim canım,amin inşAllah isteyen herkese bu duygu tadar
Göğüs ağrım var arada karnım en altında ağrı oluyor o kadarHayırlısıyla alın kucağınıza
Belirtileriniz var mı
Canım tebrik ederim var tabiki gebelik idrar yanılttı diyelim kanda hata payıım düşük. Birde kan değerinde bence iyi düşük değil yani darısı bizlere olsun inşallah ❣Kızlar ben adetime 4 gün kala idrar testi yaptım ve silik çıktı sonra kan testi yaptım değerim 198 çıktı hamilemiyim etrafımdakiler gebeliğin kanda ve idrarda çıkmasj için erken aadet günün geçmesi gerek diyorlar sizce hamilemiyim hamileysem kaç haftalık bu değere göre
Doktorun sözüne bakın siz. İşin uzmanı o.Gösterdim aslında hamilelik var ama etrafımdakiler o kadar çok aklımı karıştırıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?