Adetten önce kanda ve idrarda gebelik çıkarmı

zeyle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2022
19
2
1
23
Kızlar ben adetime 4 gün kala idrar testi yaptım ve silik çıktı sonra kan testi yaptım değerim 198 çıktı hamilemiyim etrafımdakiler gebeliğin kanda ve idrarda çıkmasj için erken aadet günün geçmesi gerek diyorlar sizce hamilemiyim hamileysem kaç haftalık bu değere göre

Adet gününüz geçtiği zaman tekrar kan testi yapinn genelde de öyle diyorlar. İnşallah Allah nasip eder

Adet gününüz geçtiği zaman tekrar kan testi yapinn genelde de öyle diyorlar. İnşallah Allah nasip eder
Canım ben testlerini de paylaştım görünüyor mu bilmiyorum testlerde var gibi görünüyor sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Canım ben testlerini de paylaştım görünüyor mu bilmiyorum testlerde var gibi görünüyor sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Evet gördüm gözüküyor o sonuca göre hamilelik var tabiki aslında önemli olan 2 günde 2 kat artması

Sonucu neden doktora göstermediniz?

Etrafında ki kimseye bakma doktor ne demisse o kuzum boşver sağı solu evet hamilesin inşallah tebrik ederim ama daha yeni ALLAH HERKESE NASİP ETSİN

Eğer hamile olmasaydın Kan daki beta HCG 1.2 olurdu 0.100 yazardı 0.1 negatifler bunlar 5 yıldır tecrübeliyim artık negatif göre göre ama Rabbim çok şükür yıllar sonra nasip etti

Canım tebrik ederim var tabiki gebelik idrar yanılttı diyelim kanda hata payıım düşük. Birde kan değerinde bence iyi düşük değil yani darısı bizlere olsun inşallah ❣

Kızlar benimde reglime 5 gün var geçen hafta cumartesi yumurta oldu değerlendirdik çatlamada oldu bugün yine ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı 2. Kez mi yumurtlama oluyor yoksa gebelik olabilir mi. Ara ara kasıklarda ağrı oluyor, göğüs ucunda hassasiyet var birazda gebelik olabilir mi 3 yıldır istiyoruz inşallah bu kez olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…