canım adettin bitiminden sonra gelen kahverengi akıntı normalmiş.doktoruma sormuştum.ama adetten önce gelen kahverengi akıntı iltihap olabileceğini söyledi
kahve rengi lekeden sonra agrı oldu ve adetinmi geldimrb benim adetimden 3 gün sonra kahve rengi kan geldi ilk başlarda ağrı yoktu bittikten sonra kasık bölgelerimde çok fazla ağrı oldu 1 hafta sürdü bu ay adetim 16 gün erken oldu ben evliyim bana yardımcı olursanız sevinirim CADIARZUbilmiyorumkismile
Ben onu hep yaşıyorum adetimin ilerleyen günlerindekızlar adetim 2 gün önce bitti ama bugün kahverengi akıntım var ve kasıklarım ince ince ağrıyo böylwe bişeyle karşılaşan var mı?
Uzun zaman olmuş ama benim de adetimin bittiği beşinci gün kahverengi leke geldi sizin sebep neydiMerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacak. Adetim biteli 4 gün oldu dün akşamdan beridir kahverengimsi bir akıntı var kasıklarımda ve belimde de hafif bir ağrı sizce bunun nedeni nedir ? Daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım. 2 seneye yakındır evliyim bebek istiyorum sizce hamile olabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?