- 15 Ocak 2024
- 828
- En iyi cevaplar
- 1
- 235
- 23
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
Kızlar bugün adet başlangıcından itibaren 12. Günüm rica etsem bakar mısınız ben bu ovulasyon işlerinden anlamıyorum pek ne durumdayım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin pik görünüyor bugün boş geçme derim değerlendir. Test yapmaya silik çizgi görene kadar devam et silik olunca çatlama oldu demek canım . Üç gün değerlendirmem lazım inşallah olumlu sonuç alırsınKızlar bugün adet başlangıcından itibaren 12. Günüm rica etsem bakar mısınız ben bu ovulasyon işlerinden anlamıyorum pek ne durumdayım..Eki Görüntüle 3393053
Tamda zamanı gecec12de işten gelicemTestin pik görünüyor bugün boş geçme derim değerlendir. Test yapmaya silik çizgi görene kadar devam et silik olunca çatlama oldu demek canım . Üç gün değerlendirmem lazım inşallah olumlu sonuç alırsın.
Tatlım Pik yapmış yumurtlama değerlendir bugün ve sonraki günü de test yaparak koyusa yine değerlendir çizgi silikleşince çatlama gerçekleşiyorKızlar bugün adet başlangıcından itibaren 12. Günüm rica etsem bakar mısınız ben bu ovulasyon işlerinden anlamıyorum pek ne durumdayım..Eki Görüntüle 3393053
Tamam kuzum artık işten gelinceTatlım Pik yapmış yumurtlama değerlendir bugün ve sonraki günü de test yaparak koyusa yine değerlendir çizgi silikleşince çatlama gerçekleşiyor
Sorma ne zaman ovulasyon denesem bir aksilik çıkar benimde sonu güzel olsun tatlım gebeliğe giden her yol mübah . Bende başladım bu ay bugün regl sonrası 10. Günüm henüz pik olmadı denemeye devam.Tamda zamanı gecec12de işten gelicemneyse bir şekilde degerlendiricem
İnşallah hayırlısı ile gebelik görürüz bu ay yorgun argın gel gün değerlendirSorma ne zaman ovulasyon denesem bir aksilik çıkar benimde sonu güzel olsun tatlım gebeliğe giden her yol mübah . Bende başladım bu ay bugün regl sonrası 10. Günüm henüz pik olmadı denemeye devam.
Evet canım çatlamış yumurtan değerlendir bugünü ve yarını.Eki Görüntüle 3393527
Eee kızlar şimdi bu yumurta catlamis mı oliyor dün pikdi bir bakar misiniz
Ay inşallah hayırlı sonuç alirimEvet canım çatlamış yumurtan değerlendir bugünü ve yarını.
İnşallahAy inşallah hayırlı sonuç alirim