Adetten sonrası ?

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
adetten sonraki gün yumurtlama olabilir mi ya. Gecen ay farkettim adetten bi kac gün sonra akıntım gelmişti sonrada adete 13-14 gün kala yine geldi. Yani akıntıyı baz alırsak iki kere yumurtladım.

Şimdi yine aynısı oldu. Adetim yeni bitti bugün yine akıntı geliyo bazen sarı bazen şeffaf uzayan akıntı ? Ve gece de dahil yoğun bi kasık agrısı var.

Bu akıntıların ve agrıların sebebi sadece yumurtlamamıdır ? Başka sebepli olabilir mi ? Üşütme vs.

adetten sonraki gün yumurtlama olabilir mi ya. Gecen ay farkettim adetten bi kac gün sonra akıntım gelmişti sonrada adete 13-14 gün kala yine geldi. Yani akıntıyı baz alırsak iki kere yumurtladım.

Şimdi yine aynısı oldu. Adetim yeni bitti bugün yine akıntı geliyo bazen sarı bazen şeffaf uzayan akıntı ? Ve gece de dahil yoğun bi kasık agrısı var.

Bu akıntıların ve agrıların sebebi sadece yumurtlamamıdır ? Başka sebepli olabilir mi ? Üşütme vs.
Benmde aynısı oldu cnm adetim bitti 3 gun snra kasık ağrısı sorada akinti geldi ama dha yumurtlamama var belki usutmusumdur yada iltihap olabilr yani bilmiyorum ki

Eger 1 gun once iliski yasadiysan akinti gelebiliyor.

Eger 1 gun once iliski yasadiysan akinti gelebiliyor.

Yok öyle bişey değil. İlişki olmadıgında da aynısı oluyor.. Üşütme de olabilir deniyo ama bilemedim cok da dikkat ediyorum. Dr randevu aldım 14 kasıma… Bakalım ne dicek.

Ama 2 kere yumurtlama olmaz demi ?

Yok öyle bişey değil. İlişki olmadıgında da aynısı oluyor.. Üşütme de olabilir deniyo ama bilemedim cok da dikkat ediyorum. Dr randevu aldım 14 kasıma… Bakalım ne dicek.

Bazı kadınlar cok düşük ihtimal de olsa iki kez yumurtlayabilir olmaz diye bir şey yok, benim sat 8 ekimdi, bata bir hafta kala akıntım başladı yumurtluyorum heralde dedim ovulasyon testi yaptım koyudan biraz silik cıktı, ertesi gün tekrar yaptım daha koyu cıktı ve içime kurt düştü dedim birde gebelik testi yapayım çok silik çıktı, demem o ki adetten hemen sonra yumurtladımki bata 6 gün kala gebelik testim pozitif çıktı henüz kan vermedm ama akıntım cok fena, hafta içi vereceğim inş

Olur neden olmasin. Ben usttum sanirim surekli akintim var ama sivi. Usutmuste olabilirsin ama o akinti yumurta aki kivaminda olmuyor diye biliyorum

Back
X