Adettim 3 4 gun gecikti ve hala gelmedi

Elfida raluca

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
11
0
1
35
Merhabalar arkadaşlarım size sormak isterim her ay 25 adet oluyorum ama bu hafta hala adetim daha gelmedi arada bi karnım sancim oluyor ve göğüslerini ağrım oluyor... Her ay adetim düzenli geliyor sadece bu ay hala gelmedi evde test yaptım ama negatif çıktı niye acaba bilen var mı??

Havalardan da olabilir farklı bir sorun da olabilir. 10 gün gecikme normal kabul ediliyor.
Başka belirti var mı? Geç döllenmede hemen idrarda çıkmıyor. Sabah sağlık ocağında kan verip beta ya baktırabilirsin.

Havalardan da olabilir farklı bir sorun da olabilir. 10 gün gecikme normal kabul ediliyor.
Başka belirti var mı? Geç döllenmede hemen idrarda çıkmıyor. Sabah sağlık ocağında kan verip beta ya baktırabilirsin.
Başka soru yok sadece afiften karnım ağrı sancı oluyor başka bisey olmuyor yenide teşekkül.... kan vermeye korkuyorum 2 sene dan beri hamile kalmaya çalışıyorum

Başka soru yok sadece afiften karnım ağrı sancı oluyor başka bisey olmuyor yenide teşekkül.... kan vermeye korkuyorum 2 sene dan beri hamile kalmaya çalışıyorum
2 sene uzun bir süre ve yorucu maalesef Allah yardımcınız olsun. Doktora gittiniz mi sorun var mı? Belki aşılama veya tüp bebek vs önermişlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…