adettttttt

nisan-nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2007
508
2
96
Eskişehir
slm kıslar. ben bu ay tüp bebeğe başlıcam. doktorum 2. gün gel dedi. ama benim 2. günü gitmem imkansız. şehir dışındayım. 3. günü orda olabilecem. anlayacağınız herşeyi ayarlamıştım işlerimi filen. ama benim adetim 1 gün önce geldi ve benim randevum 3. güne kaldı. ya kızlar çok fark edermi yoksa gelecek aya mı kalacak? aydınlatın beni lütfen

slm kıslar. ben bu ay tüp bebeğe başlıcam. doktorum 2. gün gel dedi. ama benim 2. günü gitmem imkansız. şehir dışındayım. 3. günü orda olabilecem. anlayacağınız herşeyi ayarlamıştım işlerimi filen. ama benim adetim 1 gün önce geldi ve benim randevum 3. güne kaldı. ya kızlar çok fark edermi yoksa gelecek aya mı kalacak? aydınlatın beni lütfen

canım 3.gun ılaca baslaman gerekıyo randevun erkense ılaclarında hazırsa bı sorun olmaz uzun protekollemı basladın

cnm ben gonal f kullanıyorum. ankarada anatolia ile görüştüm ama ordan vazgeçtim hem ters geldi hemde hakan beyi pek beğenmedim. benim tüpler tıkalı bana bişeyin yok diyo. neyse izmirde yaptıracam cnm aslen izmirliyim

canım 2. gün veya 3. gün başlanabiliyor. sadece 4. güne kalmamalı yoksa olmuyor. ben 3. gün başlamıştım. sorun olmaz merak etme.

bencede sorun olmaz canım benimde adetim beklenenden geç gelmişti yinede başlandı sen hemen doktorla görüş ve ilaçlarında kesinlikle yanında olsun

cnm korkma sorun olmaz hayırlı olsun tedavin bu arada burdan yazarsın nasılş bir tedavi uygulancak güzel haberlerini bekliyoruz cnm sevgiler...

inşallah cnm annemlerde kalıcam bilgisayarları var ama internet yok nadir girebilirim sanırım. ama arada bi internetcafeye gitmeye çalışıcam. iyi dileklerin için teşekkürler. inşallah iyi olur.

Back
X