- 17 Ocak 2024
- 103
- 80
- 18
- 27
- Konu Sahibi kirmizibalik29
Ama şöyle bir sorun var ben 17 martta regl oldum sanıyordum ki 14 gün yumurta çatlatmaysa 5 günde embriyomun süresi var tahmini 20. Gün transfer olur ama öyle olmadı çok garip geldi 16 da transferim olucak benim 17 de döngüm gelmiş oluyor sordum doktora kullandığın iğneler gelmesini engellicej dediler ben dün vuruldun birini ara sıra sancı giriyor regl oldum sanıyorum ama yok galiba iğnenin yan etkisi ve dünden beri iğnenin acısı kalçamda çok kötü ağrıyor korkutmak gibi olmasın vurulurken acı yok bir kaç saat sonra acısı ağrısı başlıyorBana doğum kontrol hapı verdiler ama heyet çıktı öyle verdiler adet olunca gel dediler diye hatırlıyorum sonra ztn yumurta büyütmeye geçtik sonra opu oldu şubat ayında iki ay bekliceksin dediler ikinci adetinde gel dediler gittim işte yine ilaçlar verdiler estrofem ve coraspin onları içtim iki gün önce kontrole çahırılar gittim bu sefer iğnelere başlattılar progrstan iğne olan aynı zamanda kapsül de var vajinadan alınan onları kullandırıyorlar igneler üç günde bir olacak şekilde sanırım adetimi geçiktiriyor işte çarşamba da transfer