• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adı aşk olsun :)

yevmiyefisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
167
39
28
herkeslere merhaba.
hemmen konuya giriyorum sevgili arkadaşlarım benden 3 5 yaş büyük anne tarafından akrabam olan ama cok yakın değil biri var bazen aynı ortamlara denk geliyoruz yılda 2 kere falan ben çok beğeniyorum ama bir adım atamıyordum arkadaşlarımın desteği ile dün mesajlaştık cok kısa napıyosun nasılsın bu kadar ve ondan ötesine gitmedi. anneme söyledim oda ılımlı baktı acıkcası olması icin duacıyım cünkü cok beyefendi bir insan kendisi sizce bundan sonraki kalan kısımda bana ne düşüyor desteklerinizi önerilerinizi bekliyorum:110:

bu arada başına gelen varsa böyle birsey dinlemek isterim :KK66:

Belki soracak baska bi konu bulirsan tekrardan mesaj atmayi deneyebilirsin :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun.
Bence ilk mesajı atarak üstüne düşeni yapmışsın.
Bekleme vakti.

Annene anlatmak icin erken degil mi?
anlatmak değil şu cocukta ne kadar hoş dedim oda zaten bizi bayramlaşırken görmüş aklından geçmiş bunu konuştuk anne kız ortada anlatılacak birşey yok çünkü :)

ne gibi bir soru sorabilirim acabası :) ?

Yani aranizda nasil bi durum var bilemedigimden.. oncesinde tanisiyorsaniz hani genel gundemden bibsoru olur..iste sunu nasi yapabilirim..yada sunlari nerede bulabilirim acaba aklima sen geldin sana sorayim dedim tarzinda :)

Yani aranizda nasil bi durum var bilemedigimden.. oncesinde tanisiyorsaniz hani genel gundemden bibsoru olur..iste sunu nasi yapabilirim..yada sunlari nerede bulabilirim acaba aklima sen geldin sana sorayim dedim tarzinda :)
dün yazdım ya bir daha yazarsam abartıya kacar diye korkuyorum

Sevgilisi olmadığına emin misiniz? Kaş yapayım derken göz çıkarmayın da.

Back
X