• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adi bir erkek...okuyun ibret olsun diye yaziyorum..

Benim dusuncem seni baglamaz.kuranda sac kapamayla ilgili acik bir ayet yok..

Dervisin fikri neyse zikride oymus arkadaslar daha fazla başa ciksrtmayalim bu saygideger arkadaşımızı. Kendi bildiklerinle mutluluklar sana canim.boyle dusunmeye devam et sen

yobazlık olduğunu düşündüğün bir mevzuyu konu etmeyecektin buraya gelip adam gibi benden yaşça büyük sevgililm beni kandırdı gitti başkasıyla evlendi diyecektin yok namazlıydı yok kapanacaktım yok babam Müslümanım diyenler kafa keser demeyecektin dini konuyu şimdi biz mi açmışız 28 yaşındaki olgun hanımefendiciğim..
Babamin adini agzina alma fena yaparim...her muslumana inanma dedi.muslumanlara inanma demedi..benim babam bu ulke icin sehit olmus bir adamin torunu..sen kimsin be..git surdan.

Babamin adini agzina alma fena yaparim...her muslumana inanma dedi.muslumanlara inanma demedi..benim babam bu ulke icin sehit olmus bir adamin torunu..sen kimsin be..git surdan.
aa öylemi şehit torunumu napayım bende şehit torunuyum kapışacaz mı nasıl fena yapıyosun yapsana bi merak ettim ...çocuk çocuk yazıyorsun koca kadınım diyorsun bir de

Benim dusuncem seni baglamaz.kuranda sac kapamayla ilgili acik bir ayet yok..
her neyse inan veya inanma polemiği senin ilk mesajın başlatmış.İnanmıyorsan namazlı niyazlı yada kapanıyordum ki köşeden döndümlü yorumlar yada müslüman adam keser çekilin kaçın yorumlar yapmayacaksın.İnanmıyorsan polemiğe girecek mevzuları derinleştirmeyeceksin.Dini yorumlar inan veya inanma burada yasak.Namaz kılan adam bakın bunları bunları yaptı yazma cüreti nereden geliyor? Tarz veya farz bunlar bak senin yorumların.Herkesin inancı kendine polemik oluşturacak yollar açma yeter.

her neyse inan veya inanma polemiği senin ilk mesajın başlatmış.İnanmıyorsan namazlı niyazlı yada kapanıyordum ki köşeden döndümlü yorumlar yada müslüman adam keser çekilin kaçın yorumlar yapmayacaksın.İnanmıyorsan polemiğe girecek mevzuları derinleştirmeyeceksin.Dini yorumlar inan veya inanma burada yasak.Namaz kılan adam bakın bunları bunları yaptı yazma cüreti nereden geliyor? Tarz veya farz bunlar bak senin yorumların.Herkesin inancı kendine polemik oluşturacak yollar açma yeter.
dur dur daha beni tehdit ediyo şu an level atladık bi dinleyek

aa öylemi şehit torunumu napayım bende şehit torunuyum kapışacaz mı nasıl fena yapıyosun yapsana bi merak ettim ...çocuk çocuk yazıyorsun koca kadınım diyorsun bir de
Nerde sehit oldu deden?oturdugun yerden atma..suzin kim oldugunuz belli....yazdigim ufacik birseyi buyutup din iman siyaset konusuna cevirdiniz..amaciniz provokasyon..sende devrilirsin bir gun.fazla guvenme..o zamanda kafayi degil baska yerleride acarsin belli mi olur.kisi kendinden bilir isi..

Back
X