• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar adı ilginç,kendi çok güzel pasta;amonyaklı pasta!(resimli)

ellerıne saglık tatlım amonyak enteresan cıdden..once araştırıp sonra da denemeli..paylaşım için teşekkürler..

Bu aksam yaptim sositososito Aralarina beyaz krema surdum.Uzerine de cikolata eritmistim onunla susledim.
Yarin icin yaptim,ondan dolayi henuz tadina bakamadim ama cok guzel gorunuyor.
Bu arada un olcusunu yazmayi unuttun sanirim.Bende goz karari ekledim.
Cok tesekkurler tarif icin opuyorumnanaktan

ellerine sağlık canım güzel olmuştur eminim resmini koysaydın keşke
un göz kararı tabii:) cıvık değil hamur oklavayla açılabilecek kıvamda

işte benim pastam yaa
annem mükemmel yapar ama yalvarırım yapsın die uğraşmalı die zor gelio kadına
ellerine sağlık
canım çekti gece gece valla:D

işte benim pastam yaa
annem mükemmel yapar ama yalvarırım yapsın die uğraşmalı die zor gelio kadına
ellerine sağlık
canım çekti gece gece valla:D

aslında zor değil de biraz vakit alıyor gibi tek tek aç,pişir kremasını hazırla falan
ama hepsi 1 saatin içinde bitecek birşey
annen yapmıyorsa sen yap:)

ŞÖÖYLEE KONULARA BAKARKEN İÇİMDEN dedimki acaba amonyalı pasta tarifi yazan varmıdır diye tam osırada çıktı bu konu karşıma..
bende bayılırım ve çocukluğumdan beri de yerim .
teyzem ççok güzel yapar bu pastayı bayıla bayıla yerim helee bir günde dolapta bekleyince tadından yenmez olur ben çok seviyorum valla ellerinize sağlık ..

Bu pastayı bizim köyde yaparlar ve 7 kattan yapılır Yedi Katlı denir...
Çok lezzetli bir pastadır...
Ellerinize sağlık...

istenirse iki kat da yapılabilir 4 kat biraz daha büyük yuvarlaklarla üzerine 4 kat da küçük parçalarla ama o zaman kesince alttaki 4 katın üstündeki çikolatalı kısım üstteki parçanın altına yapışmış oluyor belki çikolatalı kremadan biraz ayırıp o kısma daha sonra tekrar sürülebilir
özellikle çocukların doğum günlerinde 2 kat şık oluyor:)

mmm çok güzel görünüyo çoook da severimmm :52: ama hiç kakaolu yapmadım hep sade kremalı ypmışızdır biz denemek lazım ellerine sağlık bi tabak alabilir miyim:56:

Son düzenleme:
Back
X