• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adı Konmamış Duygular Yaşayanlar Var mı?

Senin adina sevindim o zaman. Bu belirsizlikten kurtulman anlaminda.
Ve ne güzel anlatiyorsun:)) kendin için doğru olanı yapmissin.

Doğru hissetmekte önemli ama.o hisleri doğru anlamlandirmak.
Bazen ayirt edemiyorum ilgi mi merhamet arkadaşlık mi ya da baska bisiy.
Beklemeye razıyım yine de.hala sabrim kalmış çok ilginç.

iç sesini dinle ve zamana güven.. ya en kötüsü benim durumumu yaşayacaksın ama içinde "elimden geleni yaptım" demenin rahatliği olacak.. e aşk biraz da risk işidir. sen gir riskine ve bekle.. belki o buna değer.

Burcu_01 cesaretinden dolayı gurur duydum, yazdıkların çok içten ve çok şanslısın, güçlü ve ne istediğini bilen bir kadınsın, erkekler korkak, ilişkilere son veremiyorlar.Güya merhametlerinden, karşılarındakini üzmemek istememelerinden ama bence asıl sebep kendilerini üzmekten korkuyorlar.Ya bitirip pişman olursa, ya söyledikleri yalanlar yüzlerine vurulursa, ya içten olmayan çıkarcı samimiyetleri anlaşılırsa v.s. bu korkulardan ve hep kendilerine bir hareket alanı yaratmak adına muğlak bırakıyorlar,tartışmalarını sonuçlandırmazlar, muğlaktır herşey.Bir süre aramazlar işleri vardır yada saçma bi sürü neden sayarlar, iyice üstüne gidersen bu kez bir müddet uzak kalalım başka sorunlarım var v.s. sonuç; bi bakıcak işte sensiz nasıl gidiyor diye baktı tadı kaçtı hooop tekrar kıvırtıp geri gelecek.Aslında basit bir sorun erkekler mevzusu ama biz öyle derin düşünüyoruz ki, acaba diye o kadar başka şeyler arıyoruz ki altında bir türlü yalın, koskocaman, yavan bencilliği bir türlü görmek istemiyoruz.
Yok canım o kadar da değil, bak işte bundanmış diye bir sürü avuntu, çünkü o erkeği severken aslında bir başka kahraman yaratmışız ve o kahramana konduramıyoruz bu sığ davranışları.Bu yıkımı yaşadığın için üzgünüm, kalbinin sızısı taaa burdan hissediliyor ama öte taraftan yüreğinde berrak bir hafiflik, gerçeği kabullenmenin ve net berrak bir beynin hafifliği o da burdan hissediliyor.Hakkettiğin düzgün insanı bir an önce tanıman dileğiyle...

işte bu ! çok güzel özetlemişsin olayı. her şey bu kadar basit aslında. onun bencilliğini düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. biz kadınlar sevmediğimiz adamlarla birlikte olamayız. olsak da zorunlu nedenler vardır (ekonomik özgürlük falan filan) ama onlar bu erdemden yoksunlar. bir kadının sevgisini suistimal edecek kadar sömürecek kadar benciller. dediğim gibi iş gene kadına düşüyor. bazen canın acıya acıya onu cımbızla çekip atabilmelisin kalbinden.. ben bunu öğrettim kendime. hakikaten feci üzgünüm. dün gece ağlayarak uyandım. içimde çok ince bir sızı var. ama geçecek.. hele bi iki haftaya kadar kuş gibi olacam. desteğin ve dileğin için sonsuz teşekkürler.. hepimize düzgün insanlar rastlasın...

Burcu, sen debu yürek varken kolay atlatirsin.ama senin kollarina da ancak daha yurekli bir adam yakışır. Dilerim çok yakindadir.
Risk almayi seviyorum evet.biraz gozu karayim da sanırım. Hislerimin pesimden gidebilme cesaretim var . hayırlısı olsun her şeye rağmen. Yine zaman bana çok sey gosterecek.

Burcu, sen debu yürek varken kolay atlatirsin.ama senin kollarina da ancak daha yurekli bir adam yakışır. Dilerim çok yakindadir.
Risk almayi seviyorum evet.biraz gozu karayim da sanırım. Hislerimin pesimden gidebilme cesaretim var . hayırlısı olsun her şeye rağmen. Yine zaman bana çok sey gosterecek.

umarım güzel haberlerinizi alırız canım.. nedense ben umutluyum.. askerlik öncesi bir tutukluk var üzerinde.. sana güvendikçe buzları çözülecek gibi hissediyorum.. bakalım.. zaman en güzelini sunsun sana.. haberdar et gelişmelerden.. öperim.. mutlu kal.

umarım güzel haberlerinizi alırız canım.. nedense ben umutluyum.. askerlik öncesi bir tutukluk var üzerinde.. sana güvendikçe buzları çözülecek gibi hissediyorum.. bakalım.. zaman en güzelini sunsun sana.. haberdar et gelişmelerden.. öperim.. mutlu kal.

Bizi tanıyor gibi konuştun:31:
Öyle güzel şeyler düşünüp dedin ki kat ve kat fazlasını tüm kalbimle dilerim bu mübarek gecede:16:
Haberdar ederim, sevgile kal.eksik olma.

burcu aynı durumdayım tek farkla ben onu ısteyecek,hatta onu o konuşurken susacak kadar yüreksizim.

Benım bahsettıgım kısıde rusyada.
Ve orayı cok seven bırısı yanı bılmıyorum belkıde bu benı ürkütüyor.
Keşke bende senın gıbı yürekli olabılsem cıkıpta karşısına ben sana aşık oldum dıyebılsem.

burcu aynı durumdayım tek farkla ben onu ısteyecek,hatta onu o konuşurken susacak kadar yüreksizim.

Benım bahsettıgım kısıde rusyada.
Ve orayı cok seven bırısı yanı bılmıyorum belkıde bu benı ürkütüyor.
Keşke bende senın gıbı yürekli olabılsem cıkıpta karşısına ben sana aşık oldum dıyebılsem.

neden zor hayata peki?
yani bir kendime bakıyorum, elle tutabilsem tam bırakmayacağım asla bu işin peşini de .
elim kolum bağlı bir yerde.seni tutan nedir? yarının bir garantisi var mı? ya da söylersen ne kaybedersin?
söylemediğin her an neler kaçırıyorsun farkında olsan neler hissederdin?
bunların bir muhasebesini yaptın mı?

burcuyu ben önceden de biliyorum pek çok sarsıcı şeyler yaşamış biri gerçekten.ve yapması gerekeni yapmış.
bize bizden başkası engel değil.bir iki kelam etmek hiç zor değil.bunu konuşarak yapamıyorsan yaz bari.

selam kızlar yazdıklarınızı okudum ve çok ama çok üzüldüm çünkü henüz 15 16 yasımdayken bende asık oldum yıllarca sürdü acı çektim ve ona söyleyemedim :( söylemek orda kalsın karsılastıgımızda yüzüne bile bakamazdım, ee ne mi oldu kocaman bir hiç! yıllarca acı çektigimde yanıma kâr kaldı...sizde benim yaptıgımı yapmayın içinde umut tasımak o kadar zorki, hani hiç umut olmasa insan unutmaya çalısır ama umut olunca içinde birseyler yasıiyorsun büyütüyorsun, hayaller kuruyorsun, ama hiç ilerlemiyorsun...

itiraf edin, edemiyorsanız belli edin, baktınızki hiç umut yok, bırakın pesini en azindan daha az acı çekersiniz

nar-çiçek dün ablamda aynısını sordu neden yanı dıye ..

Artık ılıskı yaşamaya gücüm yok.Bırısıne ıtıraf edecek cam kırıklarımın ıcerısınden onun dostlugu ,hayatımda olması ıle yüzümde gülümsemeler oluştu.Türkiyede olsaydı son kez görüşebilseydık yuz yüze söyleyecektım ama sımdı dünyanın öbür ucundan ne bekleyebılırımkı dıyor bır yanım diğer yanımda ıyıde nıcın dıyor.

Bılmıyorum sankı oraya gıttıgınde hersey degıştı gıbı suanda o ilgisi yok oldu gerçi adam pıyasada yok ,işine alışamadıgını falan söylemişti en son ama bılmıyorum.
Söyleyipte iyide sımdı ben boyle dusunmuyorum demesınden korkuyorum.. Çünkü hep boyle oldu en deger verdıgım zamanlarda karşımdakı ınsanlar yok oldu galıba buyuzden zor gelıyor söylemek.

Artık ılıskı yaşamaya gücüm yok.Bırısıne ıtıraf edecek cam kırıklarımın ıcerısınden onun dostlugu ,hayatımda olması ıle yüzümde gülümsemeler oluştu.Türkiyede olsaydı son kez görüşebilseydık yuz yüze söyleyecektım ama sımdı dünyanın öbür ucundan ne bekleyebılırımkı dıyor bır yanım diğer yanımda ıyıde nıcın dıyor.

Bılmıyorum sankı oraya gıttıgınde hersey degıştı gıbı suanda o ilgisi yok oldu gerçi adam pıyasada yok ,işine alışamadıgını falan söylemişti en son ama bılmıyorum.
Söyleyipte iyide sımdı ben boyle dusunmuyorum demesınden korkuyorum.. Çünkü hep boyle oldu en deger verdıgım zamanlarda karşımdakı ınsanlar yok oldu galıba buyuzden zor gelıyor söylemek.

canım bak bende birkaç gün önce savaşmaya gücüm yok bu ilişkiyi bitirecegim diye yazmıştım ama siz bana umut oldunuz ve ben ona şans verdim şimdi herşey çok güzel devam ediyor, evet artık seviyorum onu, ama şimdilik ne o seni seviyorum dedi nede ben
bak sana umut verebilmek için yazıyorum, şansini dene bence, nereye kadar içindeki umutla gezeceksinki? bu içindeki umut ya bitecek, yada olumlu olup "biz" olacaksınız, inanki içinde umutla yasamak çok zor, en azından bundan kurtul, onun ne düşündügünü ögren ona göre hareket et, iki insan birbirini sevdikten sonra mesafeler unutuluyor inanki

hayata, bazen bazı şeyleri deliliğe vurmak gerek.hazır uzakta işte söyle gitsin.zamanında o demedi mi sana.
boşver söyle.ciddiyim yanında olsa bunları demek daha zor olurdu.hayat hep bizim yerimize zar atmıyor mu zaten.
sen de bir zar at, kaybedeceğin bir şey olduğunu sanmıyorum.belki onu şaşırtmayı başartırsın.düzeni kötü gidiyorken
bir U dönüşü yapmasına vesile olabilirsin.nereden biliyorsun ki.yani merak etme erkekler için de aynı duygular geçerli.
onlarda kırılıyor,üzülüyor,değer görmek istiyor.

velevki karşılık bulamadın.en azından böyle arpacık kumrusu gibi düşünmekten kurtulursun.önün açılır, biraz nefes alırsın.

canım bak bende birkaç gün önce savaşmaya gücüm yok bu ilişkiyi bitirecegim diye yazmıştım ama siz bana umut oldunuz ve ben ona şans verdim şimdi herşey çok güzel devam ediyor, evet artık seviyorum onu, ama şimdilik ne o seni seviyorum dedi nede ben
bak sana umut verebilmek için yazıyorum, şansini dene bence, nereye kadar içindeki umutla gezeceksinki? bu içindeki umut ya bitecek, yada olumlu olup "biz" olacaksınız, inanki içinde umutla yasamak çok zor, en azından bundan kurtul, onun ne düşündügünü ögren ona göre hareket et, iki insan birbirini sevdikten sonra mesafeler unutuluyor inanki

bak bak umutlanmış da gelmiş, çiçekler de açarmış.:34::nazar::nazar:
bazen sonuç ne olursa olsun umut dolu olmak, hep ileriye bakmak önemlidir.
her şeye rağmen yaşıyoruz.seni böyle gördüğüme sevindim.:31:

bak bak umutlanmış da gelmiş, çiçekler de açarmış.:34::nazar::nazar:
bazen sonuç ne olursa olsun umut dolu olmak, hep ileriye bakmak önemlidir.
her şeye rağmen yaşıyoruz.seni böyle gördüğüme sevindim.:31:

:) evet canım umutluyum artık gelecekten:) darısı senin başına inşallah
her ne kadar bazı sorunlar olsada aramızda, baya ilerleme kaydettik bence :)

canım tamam umut beslemek çok güzel ama durumu netleştirmek dahada güzel, hani onun için imkansızsa sen veya hayata neden umut besliyesinizki? ben böyle düşünüyorum şahsen

:) evet canım umutluyum artık gelecekten:) darısı senin başına inşallah
her ne kadar bazı sorunlar olsada aramızda, baya ilerleme kaydettik bence :)

canım tamam umut beslemek çok güzel ama durumu netleştirmek dahada güzel, hani onun için imkansızsa sen veya hayata neden umut besliyesinizki? ben böyle düşünüyorum şahsen

benim bahsettiğim şeyler ütopik değil zaten.bir şekilde mantık devrede oluyor.ama salt mantığı ele alıp da
olurdu da olmazdı da falan da filan da diye tüm günleri zehretmeye gerek yok demek istediğim.olurunu ve olmazını birlikte ele almak lazım.
her ilişkide geçerli bu.gelin ata binmiş misali.:31:

12 gun once ayrıldım bende , hersey cok guzelken bırden bıre tam tersıne dondu hersey ufak tefek sebeplerden dolayı uzulmuyorum aslında ama uzun bır sureden sonra ılk defa bırıyle olabılecegıme ınanmıstım /daha dogrusu ınandırmıs demelıyım ıcımde bır burukluk var bu yuzden ama hersey gecıp gıdıyor ...

12 gun once ayrıldım bende , hersey cok guzelken bırden bıre tam tersıne dondu hersey ufak tefek sebeplerden dolayı uzulmuyorum aslında ama uzun bır sureden sonra ılk defa bırıyle olabılecegıme ınanmıstım /daha dogrusu ınandırmıs demelıyım ıcımde bır burukluk var bu yuzden ama hersey gecıp gıdıyor ...

üzüldüm adına.inşallah daha güzel duygular yaşayabileceğin birisiyle birlikte olursun.
her şey bizim için.

üzüldüm adına.inşallah daha güzel duygular yaşayabileceğin birisiyle birlikte olursun.
her şey bizim için.
ruya gıbıydı sankı hersey , cok kısa surdu
zor gunlerımde yanımdaydı ben agrıdan kıvrandgımda basımı onun dızlerıne koyup uyudgumu bılırım
bazen karsılasıyoruz ıcımden gıdıp sarılmak gelıyor bılıyormusun ama bıttı ıste bıtmesını ben ıstedım bır kamyon dolusu laf da ettım ayrılırken ama ıcım acıyor sımdı keske yıne olsa eskısı gıbı

ruya gıbıydı sankı hersey , cok kısa surdu
zor gunlerımde yanımdaydı ben agrıdan kıvrandgımda basımı onun dızlerıne koyup uyudgumu bılırım
bazen karsılasıyoruz ıcımden gıdıp sarılmak gelıyor bılıyormusun ama bıttı ıste bıtmesını ben ıstedım bır kamyon dolusu laf da ettım ayrılırken ama ıcım acıyor sımdı keske yıne olsa eskısı gıbı

ne kadar sürdü neden bitti peki?

ne kadar sürdü neden bitti peki?
2,5 ay surdu ... baslarda hersey cok guzeldı , bankada her dk benı gormeye gelen ınsan bırı gorurse gorsun dıyen umursamayan ınsan artık yanıma gelmemeye basladı bırı gorcek acıgımı arıyorlar zaten dıyerek ... oglen yemeklerını hep bırlıkte yerdık bız :43:basım agrıyınca ılac getırırdı hep , benı gormek ıcın cogu zaman gızlı gızlı gelırdı calıstgım bolume ...borclarım var sıkıntılarım var dıyerek uzaklastı tuhaflasmaya basladı belkıde kurdugumuz hayaller agır geldı bılemıyorum ... ıcımı en cok acıtan ve olayın kopma noktası su oldu bnm takımımdan bır kız arkadasıma numarasını vermıs kız ıstemıs servısı kacırıyorum dıye ama bana soylemesını ısterdım kızdan degılde ondan ogrenmek ısterdım sonra da bıttı ıste

2,5 ay surdu ... baslarda hersey cok guzeldı , bankada her dk benı gormeye gelen ınsan bırı gorurse gorsun dıyen umursamayan ınsan artık yanıma gelmemeye basladı bırı gorcek acıgımı arıyorlar zaten dıyerek ... oglen yemeklerını hep bırlıkte yerdık bız :43:basım agrıyınca ılac getırırdı hep , benı gormek ıcın cogu zaman gızlı gızlı gelırdı calıstgım bolume ...borclarım var sıkıntılarım var dıyerek uzaklastı tuhaflasmaya basladı belkıde kurdugumuz hayaller agır geldı bılemıyorum ... ıcımı en cok acıtan ve olayın kopma noktası su oldu bnm takımımdan bır kız arkadasıma numarasını vermıs kız ıstemıs servısı kacırıyorum dıye ama bana soylemesını ısterdım kızdan degılde ondan ogrenmek ısterdım sonra da bıttı ıste

çok üzüldüm cidden acı olmuş:( numarasını vermesi kötü bişideğilmiş gibi geliyor aslında sonucta servis arkadasına acil bir durumda gerekirse diye vermiş hem de kız istemiş.. offf bu erkekler neden bukadar dengesizzzz:43:

Back
X