- 17 Nisan 2016
- 1.537
- 964
- 123
- 42
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
mine pisikoloğun kızıymış, fragmanda izlemiştim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmam o sanırım handenin kızı . Jale psikoloğa benim kızım değil kimden olduğunu bilmiyorum demişti ya o yüzden annesi benim demiş olabilirmine pisikoloğun kızıymış, fragmanda izlemiştim![]()
Ceren olacak yanlış yazdımSanmam o sanırım handenin kızı . Jale psikoloğa benim kızım değil kimden olduğunu bilmiyorum demişti ya o yüzden annesi benim demiş olabilir
Leyla eve geldi mine benim kızım dedi kadirde bilgisayardaki ses kaydı ni dinledi serkan handeyi öldürdüm demişti ya o sesi ama ona nasıl ulaştı bende izkeyemedimKızlar reklamdan sonrasını izleyemedim akşam, neler oldu en son, leyla eve gelmişti kapıda konuşuyorlardı ,sonra neler oldu?![]()
Zehra onu,kadire verdi, şifreliydi şifreyi açsın diyeLeyla eve geldi mine benim kızım dedi kadirde bilgisayardaki ses kaydı ni dinledi serkan handeyi öldürdüm demişti ya o sesi ama ona nasıl ulaştı bende izkeyemedim
Genco hande nin aslında zehra olduğunu öğrense acaba yinede severmiydi diye düşünmeden edemiyorum.10.bölüm fragman izledinizmi kızlar zehra kadire gencoyu sevdiğini söylüyor