Azeri kizi Türkiye'mmm Kayıtlı Üye Katılım 21 Haziran 2007 Mesajlar 5.699 Emoji Skoru 12 Puanlar 683 Yaş 48 Yer Almanya 23 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdalxix bulut #21 Bende gecen sene ogluma cok güzel bir adidas ayakkabi almistim.Ayakkabi iki ayda heryerinden patladi.Götürdüm magazaya geri.Hemen aldilar
Bende gecen sene ogluma cok güzel bir adidas ayakkabi almistim.Ayakkabi iki ayda heryerinden patladi.Götürdüm magazaya geri.Hemen aldilar
ruya82 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Mart 2009 Mesajlar 41 Emoji Skoru 1 Puanlar 86 Yer Diğer 23 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdalxix bulut #22 Evet fatura elimde olsaydı alacaklardı. ıstanbul a göndereceklerdi. Bu fatura tarihini verip tekrar fatura elde etmenin bir yolu var mıdır acaba? Aldığım tarih belli ama faturayı tekrar çıkarmadı
Evet fatura elimde olsaydı alacaklardı. ıstanbul a göndereceklerdi. Bu fatura tarihini verip tekrar fatura elde etmenin bir yolu var mıdır acaba? Aldığım tarih belli ama faturayı tekrar çıkarmadı