Adiliğin şerefsizliğin bu kadarını da gördüm ya.. Sevgilim ve yengem!

Konulara fake vs. diye yazmayınız, şüpheniz varsa yönetime bildirirsiniz, açılan konuların içeriğine yorum yapınız lütfen...

eylem neyse boşver, sakin ol. inanan inanır inanmayan inanmaz. daha fazla laf kalabalığına gerek yok.
ekran görüntülerini alman iyi olmuş

benim aklıma bide şey geldi. bu adam bu tarz sitelerde dolanıyosa yengen dışında daha niceleri vardır..yengen de saf saf onun aşkına mı inanmış..pek aptalmış bu yenge:37:

etrafta neler neler var, insanlar o kadar şerefsiz ki artık.

o kısım hakkında pek bilgi vermedim sanırım ben
bir tanısma sitesinden bahsetmişler sen oraya artık giriyormusun diye sormuşlar birbirlerine sitede bi chat sitesi
ben kesin böyledir demiyorum sadece mantık yürüttüm ve ordan tanısmışlar diye düşünüyorum yoksa niye sorgulasınlar giriyormusun çıkıyor musun diye.
6 ay önceki mesajlar var facede. keşke daha öncesini görebilsek daha net olurdu
arkadaşların mantığına burası uymadıysa bu şekilde
bununla bile tanıştıysa daha kimlerle tanışmıştır
mantık yürütünce dediğin gibi bunlar chat sitesinde tanıştılar sonra faceden ekleyince baktılarki abin ortak tanıdıkları sonrasındada olaylar bu noktaya geldi
ama yengen baya deneyimli bence çünkü ilk olsaydı ortak tanıdığını görünce biraz affallardı değilmi
ALLAH korusunda ben facemi bile eşim ve oğluma açık bırakırım banada oradan bazen bu tarz saçma adamlardan herkese atıldığı gibi tanışalım falan diye mesaj geliyor hemen eşime söylerim
artık yengen nasıl uzmansa kadın acayip rahat

Merak ettim girdim fake mi değil mi mevzusu olmuş ama kızlar bazen insanın hayat üstüne üstüne gelebiliyor kendimi düşündüm fake gelmedi anlatırım hayatımı seninki de ne şans derler bana ;) Bu sene başıma gelen de yazdım konu olarak kardeşim dediğim hatun eski sevgilimle beraber şu an ve baba mesleğinden de duyuyorum bilemedim bana fake gibi gelmedi yani...
Gelişmeleri yazarsın artık Eylem merak ettim vallaha...

eski konularımda ne var ki? onlar da mı fakeymiş

çok fazla konun var ondan dedim bir konuda iş arkadaşlarından memnun değilsin sonra işten atılıyorsun sonra tekrar giriyorsun evinin önünde sapıklar seni bekliyor ailenle sorunların hemşirelik okuyormuşsun çıkmışsın ailen okutmuyormuş evden çıkarmıyormuş sonra bir anda dışarıdasın erkek arkadaşın yoktu bir anda erkek arkadaşın oluyor sözlenmeyi düşünüyorsunuz sonra o seni yengenle aldatıyor meğer hepsi oyunmuş falan neyse gerçek olabilir ben fake demiyorum ama belki her başına geleni böyle yazınca ilginç geliyor.arka arkaya bu kadar olay olur mu diye ama tabi olabilir ben kimseyi suçlamak istemem bilmeden etmeden.

Eylem ne yapmayı düşünüyorsun peki? hala konuşmadın mı ailenle? kimsenin haberi yok mu bu olanlardan?

Konu gerçek olsaydı şu an oturup yazılanlara cevap vermezdin gidip olanları dayına anlatırdın.

Böyle bir saçmalık var mı

Son düzenleme:
akşama abisine anlatacak diye yazmıştı ama hayırlısı

orayı atlamışım,teşekkürler..konun kendinden çok sahte,gerçek değil,atıyorsun msjları ile dolmuş ki sayfalar onların arasından esas konuyu bulup çıkarmak zor..

hayırlısı olsun o zaman,ne diyelim..

orayı atlamışım,teşekkürler..konun kendinden çok sahte,gerçek değil,atıyorsun msjları ile dolmuş ki sayfalar onların arasından esas konuyu bulup çıkarmak zor..

hayırlısı olsun o zaman,ne diyelim..

hemen hemen her konuda olduğu gibi bence gerçek bir konu
hayatta neler neler oluyor
akşama neler olucak vallahi bende merak ediyorum şimdiden

12.sayfaya kadar okudum,devamında buna değinildi mi bilmiyorum ama Facebook şifresini kırdırmak çok önemli bir sey değil ki, yani şifre
kırıldığı anda herseyi okumak icin bi vaktiniz var evet ancak şifremi mailime gönder seçeneğini unutuyorsunuz galiba? adam hesabına giremediği
anda yeni şifresii edinmiş olmalıydı çünkü o hesap senin benim hesabım gibi bi hesap değil içinde hayatını karartacak seyler var bu kadar zaman beklemesi çok saçma ve sizin bir anda ona olan tavrınızdan (telefonlarını açmıyorum görüşmüyorum demşsiniz) sizden süphelenmiş olması lazım direkt, aynı zamana gelmiş cünkü

konuyu ilk okuduğumda ben fake olduğunu düşünmedim hiç çünkü inanın hayat dizilerden daha karışık benim de başıma bi olay gelmişti çare aramak için değil, kendim hallettim konu kapandı ama sadece paylaşmak için anlatıcaktım fake damgası yerim diye anlatmadım :)

bu konuda okudukça okudukça bazı mantık hataları gördüm ama yine de yargılamak istemem belki arkadaş kendini çok net ifade edemiyor da olabilir. abisiyle yengeyle tanıştıktan sonra özellikle tanışmışsa tamam ama zaten tanısıyorlarsa, bi chat sitesinden tanıştığınız insanın ailesinden biriyle de onceden tanışıyor olmak gercekten büyük tesadüf. ama olamaz mı? olabilir.

okudum çok üzüldüm sizin için . Allah sabir versin , ama bence dayınızın bunu bilmeden yaşaması daha mı iyi sizce , o insanların yaptıkları yanlarına mı kalmalı bence kalmamalı , dayınıza herşeyi anlatınız , ama dayınız sinirli biri ise eğer kötü şeyler yapabilecek biri ise arkadaşlardan birinin dediği gibi yengenize söyleyiniz dayınızdan ayrılsın kanıtları ona söyler tehdit edersiniz . yazık adamcağızada . Allah böyle insanlarla karşılaştırmasın kimseyi . nasıl bu kadar art niyetli olabiliyor insanlar anlamıyorum:50::50::50:

Önce ki konularına baktımda bence kusura bakma ama toplamışın bu kadar adamı oynatıyorsun 2 gündür daha 3 ay önce iş görüşmesinde tanıştığın adama aşık oldum diye topik açmışsın arada kilolu olduğun için karşılaştığın sıkıntılar falan bilmiyorum ben inanamadım

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...
Dedim ki fake olduğunu düşünen yönetime bildirsin, konuya yazmasın ama hala yazan olmuş, yazarsanız ceza alırsınız.

Back
X