- 12 Temmuz 2006
- 57.966
- 221.443
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi EylemHemsire
Konulara fake vs. diye yazmayınız, şüpheniz varsa yönetime bildirirsiniz, açılan konuların içeriğine yorum yapınız lütfen...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mantık yürütünce dediğin gibi bunlar chat sitesinde tanıştılar sonra faceden ekleyince baktılarki abin ortak tanıdıkları sonrasındada olaylar bu noktaya geldio kısım hakkında pek bilgi vermedim sanırım ben
bir tanısma sitesinden bahsetmişler sen oraya artık giriyormusun diye sormuşlar birbirlerine sitede bi chat sitesi
ben kesin böyledir demiyorum sadece mantık yürüttüm ve ordan tanısmışlar diye düşünüyorum yoksa niye sorgulasınlar giriyormusun çıkıyor musun diye.
6 ay önceki mesajlar var facede. keşke daha öncesini görebilsek daha net olurdu
arkadaşların mantığına burası uymadıysa bu şekilde
bununla bile tanıştıysa daha kimlerle tanışmıştır
eski konularımda ne var ki? onlar da mı fakeymiş
Eylem ne yapmayı düşünüyorsun peki? hala konuşmadın mı ailenle? kimsenin haberi yok mu bu olanlardan?
akşama abisine anlatacak diye yazmıştı ama hayırlısı
akşama abisine anlatacak diye yazmıştı ama hayırlısı
orayı atlamışım,teşekkürler..konun kendinden çok sahte,gerçek değil,atıyorsun msjları ile dolmuş ki sayfalar onların arasından esas konuyu bulup çıkarmak zor..
hayırlısı olsun o zaman,ne diyelim..
Evet çıktı filan almış zaten abisi ile görüşecekti çıkmam gerek dedi çıktı ama epeyce giremez zannımca kızılca kıyamet yakındır..