Adiliğin şerefsizliğin bu kadarını da gördüm ya.. Sevgilim ve yengem!

ya ailenizde sizin yanınızda duracak kimse yok mu?
yavaş yavaş söyleyin. dökülün kısacası.

böyle bir şey saklanamaz.

o kadını bir şekilde dayınızdan boşatırsınız ama bu dayınıza haksızlık.

adam saf saf "beni bıraktı" diye üzülür.

boşverin erkek arkadaşı, nasıl pislik olduğu belliymiş. dayıyı kurtarın önce.
ama dayıya yakın isim bularak....
mesela teyzenize açın ilk.
ya da dayınızın anlaştığı yeğeni varsa sizin taraftan ona...

bu sırrı içinize gömerek alileye ihanet edersiniz.

taşları yerinden oynayacaksınız.
gerekirse büyük deprem yapacaksınız.
kolay değil. yaşadığınız çok zor.
aileniz sizi düşünmez bile inanın.niye bu kız bunları saklamadı demez...

içinizde bişi kalmasın, olaylar açığa çıktığında başınız dik olun

dayım görmüyor ayrıca %70 engelli bakıma ihtiyacı olan biri

Dayın yengen ile nasıl evlendi yengen dayının engelini kendine basamak görmüş olabilir mi nasıl olsa ben buna kapak atarım düşüncesi ile nikah kıydırmışta olabilir. Karakteri bozuk sonuçta.

Abim şöyle babam hasta dayıma yazık düşünme bunları susarsan kendini boğacaksın dediğim gibi önce annen ile daha sonra annen ile beraber baban ile konuş elindekileri sakla yazışmaları ekran görüntüsü olarak al mutlaka ama çünki yengen ortalığı bir birine katacak bana iftira atıyor diye.

Son düzenleme:
İçim kalktı.:37: Bu kadar mı gevşedi uçkurumuz ? :50::50:

Susma arkadaşım,susarak yaptıklarına göz yummuş oluyorsun.

demişsiniz ve bunun yanında varlıklı .durumu çok iyi diyede eklemişsiniz..
dayınız bu haldeyken nasıl zengin oldu ve bu varlığa kavuştu. görmeyen ve diğer özürleride olan biri için oldukça zor değilmi.
aileden mi kaldı herşey..o zaman annenizdemi zengin..
inanın sadece merak ettim.

tatlım bak sınava girmiş kazanamamışsın onun bunalımı işsizlik gelmiş ardından sınav bu tekrar hazırlan olur sen istedikten sonra ama surda bu kadar insanı oyalama kandırma ..

sınav günü tanıştığın çocuga ilgi duymuşsun,sonra ekimde iş görüşmesine gittiğin patrona hayran kalmışsın,sonra abinin arkadaşları gelmiş istanbuldan kasımda yani geçtiğimiz kasım ayı bunlardan biri de su an ki sevgilinmiş bu adam öğretim görevlisi ve abinin samimi arkadasıymış zaten güya bu adam seni 3 yıldır seviyormuş..

ne tesadüf ki bu aynı adam hiç işi yok galiba öğretim görevlileri genelde boş ya yengenle ama senin yengen olduğunu bilmeden tabi tanışmış ve sonra yengenle plan yapıp sana teklif etmiş ki yengene daha yakın olsun.
tutarsızlıklar cok fazla..
abinin arkadası abin demiş sana senden hoşlanıyor değerlendir hangi abi yapar bunu ya..hemen bir gecede eve gelen arkadasına kızkardeşini verir cıkın tanışın der..

konunda ve önceki konularını birleştirince gerçekten üzüldüm yapmayın bunu gerçekleri gerçek problemleriniz yazın suraya yalan dolanla elinize ne geçiyor anlamıyorum..

Bence bir an önce dayına söylemelisin. Yoksa çok vicdan azabı çekersin. Kendi kendini yer durursun canım.
Sana gelince iyi ki de kurtulmuşsun böyle bir yaratıktan. Ya daha da ileri gitseydi bu olaylar?
Allah yardımcın olsun.

abinin yıllardır arkadası--

seni 3 yıldır seviyor .

yengenle bir yıl önce tanıştı
.
abin sizi geçen kasımda tanıştırdı..

ve sen de yeni öğrendin ki yengenin aşkı...

ve bu adam öğretim görevlisi aha haaaaa sabahlara kadar da uykusuz bir canavar yengenle faceden konuşurken senle de aynı anda telefonda konuşuyor ....vay be sabah da kalkıp üniversiteye gidip derslere giriyor...

Ekşi bir yeşilçam filmi kokusu geliyor burnuma..

Eylemhemşire'nin (!!!) hayatı hiç stabilleşmiyor.

tatlım bak sınava girmiş kazanamamışsın onun bunalımı işsizlik gelmiş ardından sınav bu tekrar hazırlan olur sen istedikten sonra ama surda bu kadar insanı oyalama kandırma ..

sınav günü tanıştığın çocuga ilgi duymuşsun,sonra ekimde iş görüşmesine gittiğin patrona hayran kalmışsın,sonra abinin arkadaşları gelmiş istanbuldan kasımda yani geçtiğimiz kasım ayı bunlardan biri de su an ki sevgilinmiş bu adam öğretim görevlisi ve abinin samimi arkadasıymış zaten güya bu adam seni 3 yıldır seviyormuş..

ne tesadüf ki bu aynı adam hiç işi yok galiba öğretim görevlileri genelde boş ya yengenle ama senin yengen olduğunu bilmeden tabi tanışmış ve sonra yengenle plan yapıp sana teklif etmiş ki yengene daha yakın olsun.
abinin arkadası abin demiş sana senden hoşlanıyor değerlendir hangi abi yapar bunu ya..hemen bir gecede eve gelen arkadasına kızkardeşini verir cıkın tanışın der..

konunda ve önceki konularını birleştirince gerçekten üzüldüm yapmayın bunu gerçekleri gerçek problemleriniz yazın suraya yalan dolanla elinize ne geçiyor anlamıyorum..

konularını bende okudum sessizce takipteydim. sizde o ilginçlikleri yakalamışsınız.
çok fazla çelişkiler var. maşallah hep de bunu bulmuş iğrençlikler.

konu sahibi daha önceki konuna da yazmıştım senin. ne çok şeyler geliyor başına öyle. senaryoda çelişkiler var önceki konularını oku da öyle konu aç bence.

Yeni üye olduğum için özelden msj atamadım kedilerinefendisi. Diğer konularıda bilmediğim için gerçek olduğunu düşünmüştüm bilgilendirdiğin için çok sağol..

bunlar nette tesadüfen tanıştılarsa,senin o şerefsizin arkadaşının yani abinin kız kardeşi olduğunu nerden öğrendiler,nerden anladılar.kafamda yerine oturmayan eksik bişeyler var:44:

yengemin facebookunda çok fazla resim var o sıralarda yine bir düğün olmustu resimleri eklemişti hatta biz konusmustuk o şekilde görmüş olabilir ama tam olarak nasıl öğrendiklerini şuan bende bilmiyorum sadece muhabbeti var hesaplarında. akşama herşeyi öğrenicez nasıl olsa

Dayın yengen ile nasıl evlendi yengen dayının engelini kendine basamak görmüş olabilir mi nasıl olsa ben buna kapak atarım düşüncesi ile nikah kıydırmışta olabilir. Karakteri bozuk sonuçta.

Abim şöyle babam hasta dayıma yazık düşünme bunları susarsan kendini boğacaksın dediğim gibi önce annen ile daha sonra annen ile beraber baban ile konuş elindekileri sakla yazışmaları ekran görüntüsü olarak al mutlaka ama çünki yengen ortalığı bir birine katacak bana iftira atıyor diye.

dayımla evlendiklerinde dayım görüyordu tabiiki 11 yıllık evlilerdi. daha sonra dayım rahatsızlık geçirdi şekerden dolayı kaybetti gözlerini.

kızlar bana çok fake gibi gelmedi ya nedense..hayatta neler oluyor..şu cinayet olaylarına bir bakın,adamlar ne senaryolar kuruyorda oynuyor..üstelik öğrtim görevlisi olmak psikolojik sorunları olmayacağı anlamına gelmez,yahut kişiliğinin mükemmel olduğunun..yani ordan bir pay biçmek saçma geliyor bana..mesela arkadaşımın iş yerinde okumuş, eğitimli bir patron,işçilere baskı kurabilmek için malların sayılarını karıştırıp işçileri çekip fırçalıyormuş,kusur yaratmak için yani..insanlarda oldukça enteresan senaryolar mevcut..bu hayatta herşey beklenir diye düşünüyorum..konu fakemi değil mi bilmem de bu tarz şeyleri okudukça insanlara güvenim kalmıyor artık.Bugün eylemhemşire gelip olayların devamını anlatır sanırım..

demişsiniz ve bunun yanında varlıklı .durumu çok iyi diyede eklemişsiniz..
dayınız bu haldeyken nasıl zengin oldu ve bu varlığa kavuştu. görmeyen ve diğer özürleride olan biri için oldukça zor değilmi.
aileden mi kaldı herşey..o zaman annenizdemi zengin..
inanın sadece merak ettim.

evet bütün mal varlığı dedemden kaldı bütün çocuklarına dayımlar teyzem biz iyi durumdayız maddi olarak. hatta ben konularımda da bahsetmiştim ailemin durumu var ama okumama izin vermediler bu yıl tekrar özele gidebilirsin diye izin almıstım babamdan.
durum bu.

arkadaşlar önceki konularına göz atın lütfen yalan söylüyor uydurmuş resmen..saf saf yardımcı olmayın..

abinin yıllardır arkadası--

seni 3 yıldır seviyor .

yengenle bir yıl önce tanıştı
.
abin sizi geçen kasımda tanıştırdı..

ve sen de yeni öğrendin ki yengenin aşkı...

ve bu adam öğretim görevlisi aha haaaaa sabahlara kadar da uykusuz bir canavar yengenle faceden konuşurken senle de aynı anda telefonda konuşuyor ....vay be sabah da kalkıp üniversiteye gidip derslere giriyor...

bakın ben yalan söyleyerek burada ne kazanırım? Elime ne geçer?.
sınav günü olan çocukla iletişimimi kesmiştim zaten tamamen, patron olayıda sadece hoşlantıymıs geldi geçti. Olamaz mı böyle şeyler ben insan değil miyim benim dugularım yok mu. Ot gibi kimseye bakmadan görmeden duymadan mı yaşamalıyım.
Bu şahıs ağabeymin nerden baksan on yıllık arkadaşı üniversiteden önce de tanışıyordu beraber okudular aynı üniversitede kaldılar güvendiği bildiği kardeşini gerçekten sevdiğine inandırdığı biriyle neden olmasın diyemez mi. kim olsa inanmaz mı?
dersleri çok yoğun değildi onun genellikle de öğleden sonralarıydı öyle birinci öğretimden çıkıp ikincilere girme gibi bi durumuda yoktu
sabahlara kadar dediğim de akşam 9 sabah 9 değildi tabiki
Anlamıyorum ben buraya çok doğa üstü bir şey mi yazdım? Bu forumda bile ne konular okudum ben kardeşiyle kocasını yakalayan neler neler
Onlar o zaman külliyen yalan ama hiçbiriniz de çıkmıyosunuz o fake konulardan
yalan söylemiyorum inanmak zorundada değilsiniz sizin takdiriniz.
bende çok isterdim huzurlu bir yuvamın olmasını, işim olsun eşim olsun
herkes güllük gülistanlık yaşıyorda bir ben mi fakeyim bir ben mi yalancıyım

konularını bende okudum sessizce takipteydim. sizde o ilginçlikleri yakalamışsınız.
çok fazla çelişkiler var. maşallah hep de bunu bulmuş iğrençlikler.

konu sahibi daha önceki konuna da yazmıştım senin. ne çok şeyler geliyor başına öyle. senaryoda çelişkiler var önceki konularını oku da öyle konu aç bence.

teşekkürler fikriniz için bir daha konu açarken diğer konularıma bakarım :19:

evet bütün mal varlığı dedemden kaldı bütün çocuklarına dayımlar teyzem biz iyi durumdayız maddi olarak. hatta ben konularımda da bahsetmiştim ailemin durumu var ama okumama izin vermediler bu yıl tekrar özele gidebilirsin diye izin almıstım babamdan.
durum bu.
gardiyanlığan başvurmuşsunuzda..
bu kadar mal varlığına rağmen, gardiyanlığa başvurmanız sanırım çok idealist olduğunuzu gösteriyor.

Back
X