Adiliğin şerefsizliğin bu kadarını da gördüm ya.. Sevgilim ve yengem!

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
Kk benim sırdaşım gibi oldu sizlere çok ısındım kimseye anlatamadığım bir dertle karşınızdayım yine . bana yardımcı olacağınızdan eminim

donmuş gibiyim.. zaman donmuş.. ben donmuşum... hiçbir şey düşünememek boş boş bakmak nasılmış öğrendim. öğrettiler. burda bir çok sorunumu anlattım işsizlik ailevi sorunlar bu olay sanki onların hepsinin üstünü örttü gözümde masumlaştırdı şikayetçi olduğum herşeye imrendirdi.

Bana beni gizli gizli sevdiğini söylerdi hep. 3 yıl boyunca benim haberim olmadan sevmişmiş beni. abimi inandırdı o kadar önyargılı olmama rağmen beni inandırdı... ısındırdı kendine güvende olduğumu hissettirdi.
birkaç ay sonra sözümüz vardı meğer hepsi yalanmış oyunmuş
bir insana en büyük ihanet, kötülük inanacağı bile bile yalan söylemekmiş
o bana en büyük ihaneti etti kaldıramayacağım yalanları söylemiş haberim bile yokken
sanki birisi omuzlarımdan aşağı bastırıyor beni
gücüm yok…

1 yıl önce sevgilim dediğim bu adam benim kendi yengemle internetten tanışmışlar
Dayımın eşiyle… sürekli görüşmüşler konuşmuşlar aralarında her şeyi yaşamışlar
Sonra benim yengem olduğunu öğrenmiş yenge bile demek iğrendiriyor beni
Her neyse bunlar aralarında plan yapmışlar
benim şerefsiz ona nasıl yakın olabilirim diye
Beni gözüne kestirmişler ağabeyme yanaşmalar onu iyi biri olduğuna inandırmalar…
Tabi bende kandım bu yalana nerden bilebilirdim ki..

4 gün önce iş yerinde bir arkadaşım bilgisayar konusunda uzman. Konusu açıldı facebook şifresi kırma ile ilgili benimde aklıma düştü o benden şifremi istemişti ama kendisininkini hep geçiştirmişti. Dedim benim içimde yapar mısın yaparım dedi. Ve şifresini kırdı benim için.

Etik değil bu onun özeli falan demeyin iyiki yapmışım daha fazla aptal yerine konulmaktan kurtuldum en azından. Her neyse mesajlar full bu kadına ait. Gönderilenlerde keza öyle.
Akşamdan sabahlara kadar hep konuşmuşlar aynı zamanda benimlede telefonda konusuyordu ben kapatmasam sabaha kadar konusuyodu buradada konusunu açmıştım yine
Ne kadar güzel seni düşünüyor seviyor falan demiştik ama nerden bilebilirdim beni kandırdığını..

Birbirlerine uygunsuz fotoğraflar göndermişler video göndermişler kendi uygunsuz resimlerine gizli albüm yapmışlar

Onlar benim bunları bildiğimi bilmiyorlar şuanda. Facebook adresinide çalındı biliyor.
Ailem öğrenirse çok kötü şeyler olur. Dayım yengemi abim bu ahlaksızı..

Ne yapacağım hakkında en ufak fikrim bile yok. benden haber alamıyor kaç gündür delirmiş durumda. kuzenimde kalıyorum asla da ulaşamaz artık bana. İçim kin ve nefret dolu
İsterdim ki herkes bilsin rezilliklerini ama ailemin bunu duymasını istemiyorum onlar yerine ben utanıyorum ben iğreniyorum kendimden benimle konusurken onlar sanal cinsellik bile yaşıyorlarmış :14:

Allahım bu nasıl bir acı…

dayini düşünüyorsan yengene bildiğini kanıtlarını olduğunu dayından ayrılmasını söyle

ben olsam böyle yapardım

Allah sabır versin kardeşim

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun canim cok zor bir durum facesi suan senin elinde ama sen yinede mesajlarin ciktisi al canim ve dayin bunu bilmek zorunda ama nasil soyleyeceksin hic bilmiyorum.

dayının eşi mi abinin eşi mi bu kadın
ay çok beter yaa dizi gibi,Allah kahretsin millet arsızlığı iyice ele almış:47:

Neden duymasın aileniz?

Dayınızın yüzüne nasıl bakacaksınız bunu söylemediğiniz müddetçe, bu oyuna ortak mı olacaksınız sessiz kalarak?

ama hala sözüne gün sayıosun bence ayrıl ve yengene durumu bildiğini söyle böyle biriyle nasıl evlenebilinir ki

ikisinden de tiksindim,mide bulandırıcı insanlar :120:

ama ailem duymasın diye bir şey yok..dayın bir güzel aldatılıyor sen de sessiz kalmak mı istiyorsun?

bu vebali nasıl taşıyacaksın?

bu ne rezilliktir yaa okurken öyle hırslandımki bence dayına kanıtlarıyla anlatmalısın canım,bir şekilde zaten yengen dayını bırakacaktır bunun için insan bile demeye dilim varmıyor...dayına haksızlık olur anlatmazsan zavallıyı inandırıyor afedersin bide aynı yatakta yatıyor dayınla...bukadarda olmaz...

tamamda neden sessiz kaliniyor?

bence sen once annene anlat yada o kadina bildigini soyle
terk etsin kocasini bari ogrenmeyeceklerse

olay cikmasin diye boyle alcaklik olurmu?

dayi boynuzlaniyo ve nerdeyse senin hayatini mahvedeceklerdi

bu yenge ve sözlün şeytanın insan kılığına bürünmüş hali bence..

Bence ailene anlatmalısın. Ailende en çok kime güveniyorsan önce ona danış ama mutlaka açıkla. Böyle çirkinliklerin altından tek başına kalkamazsın.
Bir de şu geri sayımını kaldır bence.

dayına da abine de söyle ama eğer kan çıkacak gibiyse başka bir kuzenin falan varsa önce onlaa söyle. iki tane karaktersiz yüzünden katil olup hapse girmesin kimse

Resim ve videoları pc ne indir bişey olmasın ailen neden duymayacakmık önce annen ile daha sonra baban annen ile durumu izah et onlar dayın ile konuşsun direk ne yengen ile ne dayın ile iletişim kurma anlatma aman. Yengen dayını kullanan bir asalak o.. kusura bakmayın senin sevgilin ise erkeğin o.. olmuş sinirliyim şuan hayır nereye kadar gidecek böyle bu senin ile evlendi çaktırmadı hep yengenmi olacak hayatında ne yengenin ne o şerefsizin olmayacak şuan bile ne halt yiyorlardır. Gerisi zaten çıkar şu saatten sonra yalanın ömrü var işte çıkıyor ortaya böyle

kesinlikle ailene anlatmalısın.

bu yalanın içinde yaşamamalılar.

insanlar ne kadar şeytan olmuş ya dizi gibi resmen olaylar.

cidden şu sözüme şu kadar kaldı olayını da kaldır.

Yasadiginiz yenilir yutulur cinsten bir durum degil, cok büyük bir travma. Konunuzu okuduktan sonra böyle bir olayin gercek olmamasini diledim, yozlasmis adice bir durum bu. Öncelikle size sabir ve güc diliyorum. Umarim en kisa zamanda toparlanabilirsiniz.

Bence sizin bu zor zamanlari atlatmanizda ailenizin yaninizda olmasina izin verin, ne kadar zor olsa da ailenizle bu durumu paylasin ve yengeniz olarak bahsettiginiz kisiyi de ifsa edin ki en azindan ailenizi böyle birinden kurtarmis olun.

Son düzenleme:
öncelikle şu sözüme bilmem kaç gün kaldı yazısını çıkart ordan bence.. napıcaaamı bilemedim mi var yaa o adamı ve o kadını herkese ilan edeceksin. dayın da sen de böyle bir pislikten kurtulmuş olacaksınız. böyleleri için kendni yakmaya ne gerek var. dayın da abin de bunu bilmeli ve ona göre davtanmalılar ama bu olayı saklama kimseden . kanıtları kaybetme. dayının da işine yarıcak tek celsede boşanması için

Son düzenleme:
Back
X