Adiliğin şerefsizliğin bu kadarını da gördüm ya.. Sevgilim ve yengem!

Neden duymasın aileniz?

Dayınızın yüzüne nasıl bakacaksınız bunu söylemediğiniz müddetçe, bu oyuna ortak mı olacaksınız sessiz kalarak?

babam yaşlı ve çok hasta bunu ona söyleyebilirim en ufak bir şeye bile üzülmemesi gerekiyor abimde çok sinirli bir insandır şimdi beni güvendirdin inandırdın diye ona saldırır olan ona olacak adam yerine koyarlar sonra döverse falan

:53::53::53::53:böyle kaldım yemin ederim.

bi şey vardı ya hani, kızın biri güzin ablaya mektubunda ''güzin abla sevgilimle onun evinde bişeyler içerken sevgilim uyuyakaldı'' diyo da, güzin abla da ''kızım anan seni kadir gecesinde doğurmuş'' diyor.

verilmiş sadakan varmış senin canım.

ya daha kötüsü, bu adamla evlendikten sonra bunları öğrenseydin.

dayına anlat, göster. yazık değil mi adama. bunca sene aldatıldığının farkında değil.
bütün o fotoları falan kopyala, mahkemede delil olur dayın için.

yengenle metresine diyecek söz yok, allah hidayet versin.

delilleri ne yaptin????

facebook adresi duruyor öylece kapatmadımda

ama hala sözüne gün sayıosun bence ayrıl ve yengene durumu bildiğini söyle böyle biriyle nasıl evlenebilinir ki
unutmuşum yoksa onla değil söz aynı mahallede durmak midemi bulandırıyor
ikisinden de tiksindim,mide bulandırıcı insanlar :120:

ama ailem duymasın diye bir şey yok..dayın bir güzel aldatılıyor sen de sessiz kalmak mı istiyorsun?

ben ailemi düşünüyorum haksız mıyım ama ilk önce abime gitti bu adam kardeşini seviyorum dedi peşinde dolandı inandırdı şimdi böyle bir şey nasıl söylenir yoksa neden sessiz kalayım o kadar geniş bir insan değilim:14:
bu vebali nasıl taşıyacaksın?

dayının eşi mi abinin eşi mi bu kadın
ay çok beter yaa dizi gibi,Allah kahretsin millet arsızlığı iyice ele almış:47:

dayımın eşi olmaz olsaydı

babam yaşlı ve çok hasta bunu ona söyleyebilirim en ufak bir şeye bile üzülmemesi gerekiyor abimde çok sinirli bir insandır şimdi beni güvendirdin inandırdın diye ona saldırır olan ona olacak adam yerine koyarlar sonra döverse falan

geri sayımın hala kalkmamış ama canm kaç kişi yazmış kaldır diye nası tutuosun onu burda bi de yeşşilgözlüm bilmem nee.. hay onun yeşilgözüneee

bence hiç bişey söyleme cünkü arada sen kötü olursun duydum duymadım gördüm görmedim misalı..birgün mutlaka öğrenırsın ..

facebook şifresi hadi bu kadar çabuk kırılıyo muymuş?benim tanıdığım bu ülkenin en iyi hackerlarından biri olan insan bile bi facebook şifresini 1 haftada kırıyo o da şans..

bence ya konu fake ya da olanları farklı anlatmışsın.

bu ne rezilliktir yaa okurken öyle hırslandımki bence dayına kanıtlarıyla anlatmalısın canım,bir şekilde zaten yengen dayını bırakacaktır bunun için insan bile demeye dilim varmıyor...dayına haksızlık olur anlatmazsan zavallıyı inandırıyor afedersin bide aynı yatakta yatıyor dayınla...bukadarda olmaz...

insan değiller zaten o kadın dayımı sevmiyorki malını parasını seviyor dayım görmüyor % 70 engelli. ölse de ev bana kalsa diye bakıyor
ben dayıma nasıl kanıtlıcam o var adam görmüyo

nasıl tanıştınız nasıl yanaştı sana ay senaryoya bak yengedeki
abim aydında öğretim görevlisi buda aynı şekilde
bende aydında okudum bu şahsiyetsiz bir iki kez dersime girmişti tanısıklığımız buydu
sonra işte birkaç ay önce ben kardeşini seviyorum 3 yıldır aşığım sana söyleyemedim gibi sözlerle inandırdı onu okulda hiç böyle şeylerini görmediği ve yakın ark. oldukları içinde uygun görmüştü ama kimse kimsenin içini bilemiyor

dayına da abine de söyle ama eğer kan çıkacak gibiyse başka bir kuzenin falan varsa önce onlaa söyle. iki tane karaktersiz yüzünden katil olup hapse girmesin kimse
işte bundan korkuyorum abim en yakın arkadaşının yengesiyle olduğunu bilse üstüne birde kardeşini seviyorum diyen adam istemeye gelmiş söz planları yapan adam.

konu fakemi bilmiyorum ama arkadaş okadar çok konu açmışki evinde internette yokmuş diğer konusunda öyle yazmıştı bravo ....arkadaşım madem şifresini kırmışsın oradaki fotoları abine kuzenine falan gönder yada olanları annene anlat.

geri sayımın hala kalkmamış ama canm kaç kişi yazmış kaldır diye nası tutuosun onu burda bi de yeşşilgözlüm bilmem nee.. hay onun yeşilgözüneee

kaldırdım şimdi unutmuştum
facebook şifresi hadi bu kadar çabuk kırılıyo muymuş?benim tanıdığım bu ülkenin en iyi hackerlarından biri olan insan bile bi facebook şifresini 1 haftada kırıyo o da şans..

bence ya konu fake ya da olanları farklı anlatmışsın.

ya inanmayanlara biirşey diyemem haddim değil de ben deli miyim burda yalanlarla zevk alacağım? mail adresini falanda bildiğim için kolay oldu. ben zaten bakkalın oğluna kırdırdım demedim ki. ben saf değilim o kadar burda harcayacak zamanım bile kıymetliyken

yine Fake konu ! Aklım almadı ne yalan söyleyim. Yazıda bir ruh göremedim. Yani yazıda şok geçirme ya da öfke göremedim. Yazının genel havası öyle geldi. Böyle birşey başıma gelse bu kadar soğuk kanlı anlatamazdm. Allah kimsenin başına vermesin .Inanmak zorunda da değilim. Gerçekse de işiniz zor.

Öyle bir kolay kırıyolar ki o sıfreyıı inanamazsınız.Aynısını arkadasım istedi bilen birinden şıp diye kırdılar şifreyi valla.
Konu içinse ne diyeceğimi şaşırdım şoktayım hala.

çok kötü bir durum korkularını da anlıyorum abinin başı belaya girsin istemiyorsun
benim aklıma şu geldi elindeki delilleri pislik sözlüne ve yengene gösterip herşeyi bildiğini söylesen bu pisliğe son vermelerini istesen yoksa herkesi haberdar edeceğini söylesen:26:gerçi yengen bu adamı bırakır başkasını bulur bence bir şekilde dayın öğrenmeli bu kadından boşanmalı:19:sende Allahın iyi kuluymuşsun canım evlenmeden önce bunları öğrendiğin için yat kalk şükret
dünyasnın çivisi kopmuş ar haya kalmamış kimsede:23:

yine Fake konu ! Aklım almadı ne yalan söyleyim. Yazıda bir ruh göremedim. Yani yazıda şok geçirme ya da öfke göremedim. Yazının genel havası öyle geldi. Böyle birşey başıma gelse bu kadar soğuk kanlı anlatamazdm. Allah kimsenin başına vermesin .Inanmak zorunda da değilim. Gerçekse de işiniz zor.

daha nasıl bir ruh katabilirim ki aşık bile değildim sadece ısınmıştım aşık olsam edebiyat yapabilirdim o kadında zaten sevmediğim bir şahsiyet sadece kazdıkları kuyuya kendileri düşüp boğulsunlar istiyorum

Düzenlendi

Fake konuymuş : )))))(

fakemiyimiş? nasıl anladınız peki?

gerçekten merak ettim,nerden anladınız ki sahte olduğunu?

bu arkadaşın çok konusu vardı hatırladığım kadarıyla..neden sahte konu açsın ki? yeni üye falan da değil üstelik.

çok kötü bir durum korkularını da anlıyorum abinin başı belaya girsin istemiyorsun
benim aklıma şu geldi elindeki delilleri pislik sözlüne ve yengene gösterip herşeyi bildiğini söylesen bu pisliğe son vermelerini istesen yoksa herkesi haberdar edeceğini söylesen:26:gerçi yengen bu adamı bırakır başkasını bulur bence bir şekilde dayın öğrenmeli bu kadından boşanmalı:19:sende Allahın iyi kuluymuşsun canım evlenmeden önce bunları öğrendiğin için yat kalk şükret
dünyasnın çivisi kopmuş ar haya kalmamış kimsede:23:

aynen gerçekten şükürler olsun. abim ben ailem dayım çok korkuyorum kelimeleri toparlayamıyorum bile size yanlış aksettirmekte istemiyorum ama şuan ben donuk haldeyim nasıl kelimelerle anlatırım bilmiyorum. kendim içinde korkuyorum olayı kapatmak için bana bile bişey yapabilir onlar. iki cehennem zebanisi yüzünden düştüğüm duruma bak:14::14: güvendiğiniz insan sizi sırtınızdan bıçaklıyor yengeniz ayrı tarafta engelli sevgiye ilgiye aç bir insanı aldatıyor kandırıyor
bilmem ki nasıl ruh katarım bu olaya.

Sen ne şekilde tanıştın onunla nereden tanıştın onu anlamadım ? Bir de olayların 1 yıllık geçmişini face den mi öğrendin tamamen ? Ne yani mesajlarını silmeye bile tenezül etmemiş mi bu insan ? Bu yazdıkların gerçek mi şaka mı inanamadım doğrusu. Eğer doğruysa sakına ama sakına anladığını belli etme onlara numaradan ara hatta çünkü Allah korusun hayatın bile tehlikeye girer. Böyle pisliklerini örtmek için çok cinayet işleyen var. Bence söyle gitsin herkes öğrensin bunların ne mal olduğunu. söylemeyeceksin de ne olacak dayın o kadınla evli mi kalsın yani ? Asıl saklamak vebal bunu ve vicdanını hep rahatsız edecek bir şey saklaman.

bu arkadaşın çok konusu vardı hatırladığım kadarıyla..neden sahte konu açsın ki? yeni üye falan da değil üstelik.

kadesa, ben seni yorumlarından tanıyorum samimiyetime inandığın için çok teşekkür ederim. ben burda bir çok derdimi paylaştım ailemden dert yandım. o zaman niye kimse fake demedi. fake olmak neye göre belirleniyor anlamadım doğrusu
benim varlığımdan yönetimin bile haberi var kimseye bişey ispatlayacak ruh haline sahip değilim şuanda bu yüzden boşverelim şu ana kadar yazanlar bana inanlar benim için çok değerli. o kadar kolaymı herşey
keşke tüm acılarımıza bunlar fake diyip gözlerimizi kapatabilsek

Fakemiymiş konu.:19::19::19:
Fake değilse bile Ben olsam söylerim facebook u açar gösteririm.. veya sen yengenle eski sevgilin gibi konuş dayının yanında bak görsün..nebilim bişelde mahvederim onu.. O nefret ve hırsla bıçaklaya bile bilirim.! o derece bi konu çünkü bu..:30:

reddmars kullanıcısından alıntı

Burdan gözüme öyle ilişti...

Back
X