Adiliğin şerefsizliğin bu kadarını da gördüm ya.. Sevgilim ve yengem!

Bunu saklamak ve 'benden öğrenmesinler' diye düşünmek bence çok kötü. Dayınızın ağır engelli olması bu gerçeği kaldıramayacağı anlamına gelmez. Onu güçsüz olarak görmeyin, abiniz de katil olacak değil. sinirlenir, döver eder belki, ama hayatınızdan çıkar ikisi de..

ben yerinizde olsaydım öğrendiğim ilk gün herkesin yüzüne vurmuştum, bu sizin ayıbınız değil, onların iğrençliği.

Allahın belası pislikler, engelli kocayı aldatafcak kadar gözü mü dönmüş o kadar mı tavan yapmış libidosu?

Sen nasıl susarsın arkadaşım? Abin körü körüne öldürecek değil ya? En fazla ikisini de bi güzel dövüp cıkarır hayatınızdan, hic mi acımıyorsun dayına?

suscağım demiyorum ki ben öyle bir mesajım varmı hiç.. dayım benim bitanem nasıl söylerim karın bi hain diye nasıl

Siz sürekli dayınızın %70 engelli olduğunu bakıma muhtaç olduğunu belirtip onu 'aciz' olarak sınıflandırıyorsunuz.
Yani siz gerçekleri saklayarak birilerinin yaptığı ahlaksızlıklara çanak tutuyorsunuz.

asla öyle bişey düşünmedim kendisini çok seviyorum kimseye de çanak tutmuyorum sadece korkuyorum akıl istiyorum sizden dedim kötü mü ettim saklıcam yada suscam demiş miyim hiç bi mesajımda

benim anlamadığım yengeniz Angelina Jolie falan mı da sevgiliniz bunca zaman arkanızdan iş cevirmiş

çok ütopik bu kısım

Her aldatan kadın Angelina değil ki:31:Eğer kadın cinsel anlamda da rahat ise bazı midesiz erkekler için bu durum kaçınılmaz olabiliyor.

Ayrıca bi'kaç arkadaş facebook şifresi kırmak okadar kolay mı demiş valla çok kolay mail adresi ordan gizli soruyu bil hop ozaman bile elinde şifre:40:

Konu sahibini diğer konularından hatırlıyorum sanmıyorum fake olsun. Hoş müneccim değiliz, yorum yapıyoruz neticede.

Ayrıca böyle şeyler senaryo, yok fake demeyin.

Bizim bi'tanıdık zengin koca bulcam diye diye dergide bi'bankanın müdürünü mü ne görüyor. Adam zengin. Günlerce araştırıyor bekar mı diye. Sonra eş dost derken adamın olduğu yere kapak atıyor... Sonraa başbaşa tatiller falan derken kızın annesi evlenceksiniz böyle olmaz diyor şuan evliler adam kadının sırf zengin koca hırsı yüzünden araştırıp oraya işe girdiğini bilmiyor:31:

okuduklarıma inanamadım:53:
ama dayın ve abinin kesinlikle bilmesi gerek..
kuzenine falan anlat onunla halledin yalnız da kalmamış olursun

ya yemin ederim bişey dicem de banlanmaktan çekiniyorum.malum küfür yasak neyse...öncelikle çok şükür ki evli falan değilsin bu sıfatsız varlıkla,asıl çok zor olan dayının durumu.ilk önce fotoğrafları kaydedersin,sonra dayınla yengeni bilgisayar başına toplayıp fotoğrafları gösterirsin.evet yengen diyorum yengen de orada bulunmalı bence.deli misin diye düşünebilirsin ama delirmedim.onların sizlere yaptıklarına bu az bile.sonra bırak dayın ne yaparsa yapsın(burada döverse dövsün demeye çalışmıştım,engelli old. bilmiyodum özür).ben şahsen o karıyı ortam içinde kimsenin yüzüne bakamayacak şekilde utandırırdım.ahlaksızlar!!
Allah sizin yanınızda olsun inşallah...

Son düzenleme:
benim istediğim kendi ailem zarar görmeden onlar layığını bulsun yoksa ben susucam demedim ki nasıl yapabilirim bunu onu soruyorum sizlere elbette anlat herşeyi demek tek yol gibi ama benim yolum şimdilik bu değil

benim olduğum anlaşılmadan fotoğraları göndermek falan bunun gibi fikirler lazm bana yada zarfla büyük dayımla teyzeme mi göndersem o fotoğrafları onlar kardeşlerine asla dokundurmazlar belki böylece herkes öğrenmiş olur

Bazen 'iğneyi battığı yerden çıkartmak'gerekir.
Bu insanla belliki seninde çeşitli paylaşımların var ve bence sen tamamen kendini koruma altına alıyorsun.
Korkma arkadaşım bu olayı meydana açıkartan sen ol.

Allah herkesi allahtan korkan kuldan utanan insanlarla karşılaştırsın.

Son düzenleme:
dayım görmüyor ayrıca %70 engelli bakıma ihtiyacı olan biri

Ne oluyor bu yengelere bu aralar hep konular yengelerle ilgili.Söylemeniz daha doğru olur siz öğrendiniz kimin ne olduğunu dayınızında ailenizinde öğrenmeye hakkı var.ailenizde bayağ bir şok etkisi yaratacak ama mecbur söylemek zorunda kalacaksınız.bu iğrenç durumdan sonra ayrılırsanız eğer nedenini merak edecekler o zaman ne söylüyeceksiniz? dayınız engelli bakıma muhtaç olması ihanete uğramasından daha ağır olamaz.bilmiyorum ailem,dayım bunu kaldıramaz diyorsanız işiniz zor.ALLAH yardım etsin.

canım senin yerinde olsam
1. fotografları ve delil olabilecek her şeyi bir yere kaydederim
2. çocuğa ve yengeye bişey belli etmem direkt dayıyla abiyi çağırır fotoğrafları gösteririm..

katil olurlar diye düşünme kimse katil olmuyo şekercim..
çevremde bu ve benzeri bi çok olay yaşayan insanla karşılaştım..
herkesin hayatı değerli bakma sen haberlere gazetelere...

ama ortada bi rezalet var.. bunu da taraflar bilmeli diye düşünüyorum ben..
yeterince aptal yerine konulmuşsunuz zaten bence...

mesajınız bana güç verdi bazı şeyleri daha iyi anlıyorum şuanda teşekkür ederim
Bunu saklamak ve 'benden öğrenmesinler' diye düşünmek bence çok kötü. Dayınızın ağır engelli olması bu gerçeği kaldıramayacağı anlamına gelmez. Onu güçsüz olarak görmeyin, abiniz de katil olacak değil. sinirlenir, döver eder belki, ama hayatınızdan çıkar ikisi de..

ben yerinizde olsaydım öğrendiğim ilk gün herkesin yüzüne vurmuştum, bu sizin ayıbınız değil, onların iğrençliği.
iğrençlikten daha öte bir durum. herkesin en az 10 yıllık bi geçmişi var bu iki insanla çok yıkılcak herkes çok

ya yemin ederim bişey dicem de banlanmaktan çekiniyorum.malum küfür yasak neyse...öncelikle çok şükür ki evli falan değilsin bu sıfatsız varlıkla,asıl çok zor olan dayının durumu.ilk önce fotoğrafları kaydedersin,sonra dayınla yengeni bilgisayar başına toplayıp fotoğrafları gösterirsin.evet yengen diyorum yengen de orada bulunmalı bence.deli misin diye düşünebilirsin ama delirmedim.onların sizlere yaptıklarına bu az bile.sonra bırak dayın ne yaparsa yapsın.ben şahsen o karıyı ortam içinde kimsenin yüzüne bakamayacak şekilde utandırırdım.ahlaksızlar!!
Allah sizin yanınızda olsun inşallah...
canım bence o zaman iş kinlenmeye gider bi şekilde intikamı alınmaya çalışılır..
en temizi 3-5 kişi bilsin...
işin muhatapları..
en son ayrılırlar o zaman insanlar öğrenir...
çünkü kinlenecektir kadın her yapılandan..

suscağım demiyorum ki ben öyle bir mesajım varmı hiç.. dayım benim bitanem nasıl söylerim karın bi hain diye nasıl

asla öyle bişey düşünmedim kendisini çok seviyorum kimseye de çanak tutmuyorum sadece korkuyorum akıl istiyorum sizden dedim kötü mü ettim saklıcam yada suscam demiş miyim hiç bi mesajımda

Sen ailene anlat onlar üslubunca dayına anlatırlar. Senin altına gireceğin bir yük yok.

Ne oluyor bu yengelere bu aralar hep konular yengelerle ilgili.Söylemeniz daha doğru olur siz öğrendiniz kimin ne olduğunu dayınızında ailenizinde öğrenmeye hakkı var.ailenizde bayağ bir şok etkisi yaratacak ama mecbur söylemek zorunda kalacaksınız.bu iğrenç durumdan sonra ayrılırsanız eğer nedenini merak edecekler o zaman ne söylüyeceksiniz? dayınız engelli bakıma muhtaç olması ihanete uğramasından daha ağır olamaz.bilmiyorum ailem,dayım bunu kaldıramaz diyorsanız işiniz zor.ALLAH yardım etsin.

ben o mesajı dayın napıyor o sabahlara kadar netteyken diye soran arkadaşa yazmıstım yoksa dayımı aciz falan görmedim

Delilleri kayıt et arkadaşım.
Geri alabilir hesabını o şahıs..
Ve konuda geçen ilgililere göster..

Her aldatan kadın Angelina değil ki:31:Eğer kadın cinsel anlamda da rahat ise bazı midesiz erkekler için bu durum kaçınılmaz olabiliyor.

Ayrıca bi'kaç arkadaş facebook şifresi kırmak okadar kolay mı demiş valla çok kolay mail adresi ordan gizli soruyu bil hop ozaman bile elinde şifre:40:

Konu sahibini diğer konularından hatırlıyorum sanmıyorum fake olsun. Hoş müneccim değiliz, yorum yapıyoruz neticede.

Ayrıca böyle şeyler senaryo, yok fake demeyin.

Bizim bi'tanıdık zengin koca bulcam diye diye dergide bi'bankanın müdürünü mü ne görüyor. Adam zengin. Günlerce araştırıyor bekar mı diye. Sonra eş dost derken adamın olduğu yere kapak atıyor... Sonraa başbaşa tatiller falan derken kızın annesi evlenceksiniz böyle olmaz diyor şuan evliler adam kadının sırf zengin koca hırsı yüzünden araştırıp oraya işe girdiğini bilmiyor:31:

elbette her aldatan angelina değil ben onu demedim ki
yengesinin neyi varmıs da bu kadar oyuna kalkısmıs sevgilisi
çok mu güzel bu yenge çok mu zengin ne yani neyi varda bir erkek bu kadar entrikaya kalkısmıs

Bu adiliklerini kesinlikle abinize söyleyin. Abiniz de dayınıza söyler artık. Abiniz katil falan da olmaz en fazla döver o şerefsiz adamı. Yeterince aptal yerine koymuşlar sizi. Hadlerini bildirin onlara.

dayım varlıklı bir insan aşırı değil tabi ama kirada evleri arabalar falan var onu bekliyor bu kadın asla ayrılmayı düşünemez bu yüzden boşanmadan nasıl beraber oluruzun yollarını aramışlar.
bu olayda tek başıma kalmakda istemiyorum korkuyorum:14:
dayımla teyzeme kaldı işim fotoğrafları yazıcıdan çıkartıcam zarfa koyup evlerine bırakıcam nasıl olsa aynı binadalar

şu an ya kendinde olmadığın için saçmalıyosun ya da çok yabancı film izledin galiba. komik misin arkadaşım? nerde kaldı böyle düşünceler.

çağıracaksın abiyi,dayıyı,teyzeyi anlatıcaksın bir bir. böyleyken böyle diyeceksin. anlattıktan sonra da kanıtları göstereceksin. eşşek değiller ya anlarlar. kimse kimseyi de öldürmez ayrıca. yapılacak en kötü şey -aslında en iyi şey- yengenin ve metresin güzel bi sopa yemesidir. hatta bunlara meydan dayağı lazım. abin dövecekmiş çok mu?

bu işin başka çıkar yolu yok.
yok öyle zarfa koyuyum, eve bırakıyım okusunlar.

bu insana yazık değil mi? %70 görme engeli varmış üstelik. yeterince aptal yerine konulmuş zaten arsız karısı yüzünden.
abinin de işi gücü yok sana ''ben bu adamı sevdiydim ya niye böyle oldu'' mu diyecek.

ne terbiyesiz yaratıklar var ya.
karıya bak. sen adamın parasını bekle. bi tane şerefsizi de bul, nasıl bir arada olabilir diye de yeğeni ayart!
bu karının yatacak yeri yok, sen hala yok o onu döver, şu şunu döver.

Eylemcim bu olay başına gelmiş,o kadın ve adama bir sürü hakaret sıralayabiliriz ama asıl önemli olan bundan sonra ne yapacaksın?

bence dayın bu olayları bilmeli..zaten yazşmaların kanıtı vardır..yapaceağın tek şy bunları dayına göstermek olmalı..sessiz kalamazsın,bu olmaz.

önce ailenle konuş sonrada uygunca dayına söyleyin herşeyi.

"haksızlık karşında susan dilsiz şeytandır" diye bir hadis vardır..

bu olayda tek başıma kalmakda istemiyorum korkuyorum:14:
dayımla teyzeme kaldı işim fotoğrafları yazıcıdan çıkartıcam zarfa koyup evlerine bırakıcam nasıl olsa aynı binadalar

ya konu sahibi, neden bu olayı kendin açığa çıkartmaktan korkuyorsun? böyle oyunlara mektuplara falan gerek yok..
senin doğru olanı yapman lazım.. öyle mektupla eve yollanan kanıtlar falan... olmaz öyle

neden yengene kendini savunma şansı vereceksin ki? mektup gelir, dayın zaten gözlerinden rahatsız, kadın görecek alacak atacak. pat diye suratlarına çarpman lazım ki düşünüp plan yapacak zamanları olmasın.

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım ucuz atlatmışsın. Unutmadan albüm, video, mesaj hepsini bilgisayarına kopyala.
Abini ve anneni al karşına çok kötü olduğunu eğer sakince dinleyeceklerse paylaşabileceğini söyle. Ruhsal açıdan çok yaralandığını belirtirsen belki abin çok fevri davranmaz annen de sakinleştirir biraz.
Sonra elindekileri gösterir ve bi'çıkar yol bulursunuz.
Bu durum senin tek başına içinden çıkabileceğin bi'durum gibi görünmüyor. Ayrıca buna cesaret edebilmeleri de biraz tehlike doğuruyor ortaya.

Yani normalde git yengeye bildiğini söyle korkut denilir ama öyle bi'zamandayız ki tek yapsan senin yerine ben korkarım Allah korusun malum insanlar kafayı yemiş biliyosun diye bi'kötülük yapmak isteyebilirler.

O adi adama da bi'şey söyleme bildiğini vs. gerekirse ara senden sıkıldım ayrılıyorum sevemedim seni de bozulsun oyunları
:19:

elbette her aldatan angelina değil ben onu demedim ki
yengesinin neyi varmıs da bu kadar oyuna kalkısmıs sevgilisi
çok mu güzel bu yenge çok mu zengin ne yani neyi varda bir erkek bu kadar entrikaya kalkısmıs

neyi varmış bilmem ama bu iğrençliğe kalkışan insanlar yüksek ihtimal iğrenç sitelerde tanışmıştır tencere kapak misali
yoksa ben olanları anlatıyorum ütopiktir değildir size göre ama gerçek bu
hiç mi yok böyle kadı böyle pis ruhlu bi adam sokakta görseniz yön değiştireceğiniz adamlarla aldatıyor kadınlar eşlerini

inanamadım şok oldum resmen,Allah iyi kişilerle karşılaştırsın..bu ne biçim bir şeymiş böyle :53::53: bence facebook dışında bir yerlere kaydedin delilleri, kaybetme riskiniz olmasın..facebooku çalındı diye düşünüyorsa bunların ortaya çıkabileceğini de düşünmüştür herhalde..

Back
X