- 26 Haziran 2015
- 131
- 437
- 103
Kizlar dün gece Bitanecik Kocacımla viski ictik, ayarında olmak şartıyle alkol almayi seviyoruz, sarhoş olmak icin degil ama ,sarap viski bizim icin sohbet edebildigimiz bir gereç bir zevktir. Çakır keyfi en makbulu. Onu evede karsiladigimda siyah kot ve asker yesili yüzücü bady vardi ustumde. Basladik icmeye bu arada gözlerimle 4saniy e gözlerine bakiyorum anlamli romantik ve ateşli ateşli.sonra dudaklarina bakiyorum 3saniye falanda. Bunu 2- 3defa tekrarladim.. İnanin o an benim bile icim kipir kipir oldi. Sonra puroyu yakmak icin çakmak istedi, bende aldim çakmagi bady'nin icine göğslerimin arasina koydum. Bunu yaparken de yasadigimiz diyalog aynen şöyleydi
BEN-"Ay pardon elim kaydi , çakmak nereye düstü bak,tüh nasil alicaz simdi onu ordan" dedi.
KOCACIM-"Ben simdi yavasca alicam onu Bitanem hic merak etme etme"dedi.
Aldi ve ekledi "Cilveli Sexy kadin " dedi bana. Sonra
Yanindan kalktim tuvalete diye,hemen ustume daha sexy ve rahat edebilecegim siyah dar bi elbise giydim. Kizlar mest oldu tek kelimeyle. Bu kadar sicak bir gecede bunlari yapabilmek yapabiliyor olmak bile benim icin büyük bi mutluluk :)) sizlerde paylasin birbirimize oneriler verelim :)) ve şunuda ekliyim skor 1-1
BEN-"Ay pardon elim kaydi , çakmak nereye düstü bak,tüh nasil alicaz simdi onu ordan" dedi.
KOCACIM-"Ben simdi yavasca alicam onu Bitanem hic merak etme etme"dedi.
Aldi ve ekledi "Cilveli Sexy kadin " dedi bana. Sonra
Yanindan kalktim tuvalete diye,hemen ustume daha sexy ve rahat edebilecegim siyah dar bi elbise giydim. Kizlar mest oldu tek kelimeyle. Bu kadar sicak bir gecede bunlari yapabilmek yapabiliyor olmak bile benim icin büyük bi mutluluk :)) sizlerde paylasin birbirimize oneriler verelim :)) ve şunuda ekliyim skor 1-1