Merhaba mesajınızı yeni gördüm hangisiyle ilgileniyorsunuz acaba? Özelden daha ayrıntılı bilgi verebilirim.Ben ilgileniyorum
50 tl. Artvin'deyim.Adimadim seylt fyt nedr hangi ildn teslim
İlgilenen yok mu?
Hayır canım.Abaküs zaten adım adımın bir sayısıyla geldi. Başkada onun gibi gelen oyuncak olmadı. Fotolarda set içindekiler mevcut.Setlri. Icersnde oyunck varmi abakus hric
adım adım 19 ve 21 ile eklerini almak istiylrum ben fiyatı ne olur acabaAdım Adım eğitim seti kitapçık ve materyallerini 18. aydan 24. aya kadar olan 6 kitapçık ve materyallerini, (tabiki materyallerde bazı eksiklikleri, hafif yıpranmalar, karalamalar vardı) ve oğlumun artık kullanmadığı ahşap oyuncak ve puzzlelarını satıyorum. Adım adım eğitim seti 50tldir. Diğer ürünleri fotoğraflarını çeker çekmez ekleyeceğim. Eki Görüntüle 1542051 Eki Görüntüle 1542053 Eki Görüntüle 1542056 Eki Görüntüle 1542055  Eki Görüntüle 1542057 Eki Görüntüle 1542059 Eki Görüntüle 1542061 Eki Görüntüle 1542063
Minik uğur böcekli bowling seti. 5 lobut ve 3 toptan oluşmaktadır. İki uğurböceğinin antenlerinden birer tanesi eksiktir. Bunun dışında herhangi bir hasar yoktur. 10 tl.
Eki Görüntüle 1634444
Sayı kartları ve ahşap sayılar. Hepsi tamdır, herhangi bir hasar mevcut değildir. Fiyatı 15 tl.
Eki Görüntüle 1634452
Ahşap yapbozlar tanesi 5 tl.
Eki Görüntüle 1634492
Eki Görüntüle 1634494
Playskool Elefun Sihirli hikaye kitabım, tertemiz, hiçbir sorunu yok. 25 tl. İstenirse video da atabilirim.
Eki Görüntüle 1635701
Eki Görüntüle 1635704
Üzgünüm canım takas düşünmüyorum. Çok güzel oyuncaklar var elinde ama artık biz elimizdekileri azaltmaya çalışıyorum.Bendeki oyuncaklarla yada esyalarla takas düşünür müsünüz
Ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum üzgünüm. Tüm aylar tam olsaydı olabilirdi ama bazı ayların hikaye anlatımı, kitapçıkları eksik o yüzden zaten fiyatı 50 tl yaptım.adım adım 19 ve 21 ile eklerini almak istiylrum ben fiyatı ne olur acaba
Evet halen satışta.adım adım hala satış ta mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?