adım adım fit vücut

VictoriaSecret

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
7
0
286
Diyarbakır
Arkadaşlar ben 1/64 boyunda 70 kilo fazlaca tembel uykudan bir türlü vazgeçemeyen bir de düzenli beslenme olayını bir türlü beceremeyen biri olarak 1 aydır yapmaya çalıştığım zayıflama olayını bugün ciddileştirerek 15 kilo fazlalığımı sağlıklı bir şekilde vermeye karar verdim şuanda her gün yediklerimi yazdığım bir site var kalorileri yanında gayet güzel hesaplama yapacağım bir programla adımımı attım isteyen olursa bana eşlik edebilir birlikte bildiklerimizi paylaşarak güzelce zayıflayabiliriz mesajlarınızı bekliyorum öpücüklerrr hepinize

Selamm :)
Diyet konusunda sana eşlik edemem sanırım (edersem ölürüm ) ama bir kaç tavsiye verebilirim, son derece zayıf biri olarak.. 175 boyum 48 kilom var .. boyumun uzunluğuyla düşününce ölümcül zayıfım yani bunan 5 sene önce 60 kiloydum ve nasıl bu hale geldin dersen tek cevabım : Nestle nesfit tam tahıllı + kayısılı form çay olacaktır kolay gelsin canım umarım amaçlarına ulaşabilirsin

teşekkür edrm cnm evet nestle nesfiti bende kullanıyorum ama düzenli deil sanırım düzene ihtiyacım var :)

teşekkür edrm cnm evet nestle nesfiti bende kullanıyorum ama düzenli deil sanırım düzene ihtiyacım var :)

Düzenli kullanırsan çok kısa sürede hallersin canım :97: birde 15 gün programı varmış sabah aksam 15 gün nesfit yiyormussun sanırım o çok daha etkilidir ben sadece sabahları yiyordum,akşamlarıda normal evde ne yemek yapılmışsa ama porsiyonlarımı küçültmüştüm

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…