Canım bende polikistik denilen bu gıcık kistik hastalık var bekarlığımdan beri çekiyorum yumurtlama tembelliği var diane 35 kullandım sürekli regli düzenleyici doğum konrtrol hapı aynı zamanda.
en son gittiğim hastanede hormanlarıma bakılldı yine LH 18.üzeri çıktı bunu düşürmek için doktor yeniden diane 35 kullanmamı söyledi 3 ay doğum konrtrol hapı zaten sinirlerim bozuldu bende kürlerebaşladım soğan kürüm 2 gün sonra bitecek ama ben düzenli içemedim annem hastaydı ona gittim bayramda misafirlik derken hep aksadı ama regli olursam (inşallah olmaz

) 10 gün sonra yeniden soğan kürüne başlayacağım + bal polen arı sütü karışımım ( 230 gr ) bitmek üzere bu bitincede bal+tarçın+çörekotu kürüne başlayacağım kolay bişey bunuda sabah akşam aç karnına yiyeceğim reglinin 2.günü başlayacağım 12 gün yiyecceğim böyle öneriyorlar bakalım bunlar vesile olurda Rabbim nasip ederse bizde annelik duygusunu tadarız.

bizim eşdede sorunlar olunca iki taraftan şaştık kaldık eşimede vitamin içiriyorum şu an inşallah faydalı olur Ankarada Kaan Aydos var biz ona gittik halada kontrolundeyiz o bende sorun olmazsa doğal yoldan gebe kalabileceğimi söylemişti eşimin değerlerine göre bi aksilik olmazsa inşallah nasip olur bi kaç ay içinde çok ümitliyim

Rabim emeklerimizi boşa çıkarmasın
bence sende boş durma en azından şu kürleri dene eğer yumurtalık rezervi az ise bal+ çörek otu+ tarçını dene veya bal+ polen birde bol bol dua umarım sizin eşde bi problem yoktur çünkü baya bi oyalıyor biz öyle oyalandık şahsen
ayyy ne çok konuşmuşum