ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

Kısırlığa iyi geliyor
Arjantinli uzmanlar, çocuk sahibi olamayan bir grup kadın üzerinde testler yaptı. Kadınlardan bir bölümüne sadece kısırlık ilacı, diğer gruba ise kısırlık ilacıyla birlikte 100 miligram Aspirin verildi.
Aspirin, yumurtalıkta kan dolaşımını artırdığı için, ilacı Aspirinle alanların hamile kalma şansı yüzde 40 arttı. Sadece kısırlık ilacı alanlarda ise yüzde 20 artış görüldü.

Canım ben danışmadan yarın alıp içmeye başlayacağım ama hamilelikte kullanımı bırakılırmı bırakılırsa ne olur şüpheli bir durum korktum :17:

hiç bilmiyorum canım.ben kullandım tüpte ama transverden sonra bıraktımmı hatırlamıyorum.:44:

hımmm yinede doktora sormakta fayda var aslında korktum şimdi :26: en iyisi düzenli beslenmek ya bol yeşillik ağırlıklı elleri kolları sıvayıp her taraftan kuşatmak lazım bedeni :32::32::32: sonra gelsin bebişler

du bi konu açalım çok meraak ettim kullanıp hamile kalan varmı :44:

konu açtım ama yanlış yere açtım hamilelik bölümüne açılacaktı bi daha açayım bari oraya

Son düzenleme:
hımmm yinede doktora sormakta fayda var aslında korktum şimdi :26: en iyisi düzenli beslenmek ya bol yeşillik ağırlıklı elleri kolları sıvayıp her taraftan kuşatmak lazım bedeni :32::32::32: sonra gelsin bebişler

kesinlikle.birde bilinçaltı diyorum olumlu duşünmek diyorum.bende çok başaramıyorum ama daha çok uğraşacağım.insanlar kanseri yeniyor iyi düşünerek.ben inanıyorum etkisi olduğuna.tabi iyi beslenmekte şart.stres yok :46:

kızlarrrrr.dumaduma nerelerdesiniz?:3::3::3:

Canım kayın validemlere geldik bugün burda kalacağız yinede bi göz atayım dedim diğer kızlardan çıt yok ya hep birlikte hamiş olacağız :49:bizde....... hevesle kopamıyorum sizlerden alıştım inanki.... birde yaptığımız:32: kürlerden sonuç alırsak topikçe bağırırız artık :52::52::52:
başkalarına umut oluruz belki :16::16:

slm kızlar ben geldim:3::3::3: nasılsınız bakalım ben yokken neler yaptınız kürler nasıl gidiyor ?özlendiniz bu arada:16::16::16::16:

hoşgeldiiiiiin:42:nerelerdesin canım özledik tabiki.napalım kürlere devam ama daha kimsede tık yok:1:bir müjdeli haber duyaydık iyi olacaktı ama

hoşbuldukk :46::46::46:canım bende devam ediyorum yarın bal tarçın çörek otu kürü bitiyor ama hayıta devam bakalım neler olacak.:26::26::26:

slm kızlar ben geldim:3::3::3: nasılsınız bakalım ben yokken neler yaptınız kürler nasıl gidiyor ?özlendiniz bu arada:16::16::16::16:

hoşgeldin kuzum iyiyiz ya kürlere devam benim üçlü kür bitti hayıt tohumuna devam birde bebe aspirini keşfettim ona başladım :9: bende bakabilirsin hatta onunla ilgili bir konu bile açtım :9::9:

düğün nasıldı kurtlarını döktünmü :1::1:

hoşgeldin kuzum iyiyiz ya kürlere devam benim üçlü kür bitti hayıt tohumuna devam birde bebe aspirini keşfettim ona başladım :9: bende bakabilirsin hatta onunla ilgili bir konu bile açtım :9::9:

düğün nasıldı kurtlarını döktünmü :1::1:

hoşbuldumm :3:canım benim senin açtığın o konuya göz attım da bir zararı olurmu ki bilemedim sen ne düşünüyorsun. düğünümüz güzeldi fazla oynamadım da gezince iyi oldu stres attım biraz...:109::109::109:

canlar sizdede oldumu bilmiyorum ama bu hayıt suyunu kullandığımdan beri kendimi daha sakin hissediyorum normalde çabuk sinirlenen biriyim bana iyi geldi sanki...:37::37::37::37:

hoşbuldumm :3:canım benim senin açtığın o konuya göz attım da bir zararı olurmu ki bilemedim sen ne düşünüyorsun. düğünümüz güzeldi fazla oynamadım da gezince iyi oldu stres attım biraz...:109::109::109:

iyi yapmışsın değişiklik yarıyor insana
canım ben bendeki sorunları kaldırmaya kararlıyım bunun için elimden geleni yapacağım gerisini Rabbim bilir ben elimden geleni yapayımda bebek aspirininden çok etkilendim ben bide şuraya göz gezdir Bebek aspirini faydaları : Hakkında Bilgi kullanmasanda aklında bulunsun :34:

iyi yapmışsın değişiklik yarıyor insana
canım ben bendeki sorunları kaldırmaya kararlıyım bunun için elimden geleni yapacağım gerisini Rabbim bilir ben elimden geleni yapayımda bebek aspirininden çok etkilendim ben bide şuraya göz gezdir Bebek aspirini faydaları : Hakkında Bilgi kullanmasanda aklında bulunsun :34:

evet canım faydası çokmuş sen kullan bakalım arkandan gelirim daha sonra:44: eşine yapıyomusun keçiboynuzu kürü falan...

evet canım faydası çokmuş sen kullan bakalım arkandan gelirim daha sonra:44: eşine yapıyomusun keçiboynuzu kürü falan...

Canım eşim pharmatol ve zinco içtiği için keçiboynuzunu 15 gün içti bıraktık yani birbirine karışmasın dedik olurya etkileşim felan olur zararlı olabilir diye.. ama eşim zayıflıyor kilo vermeninde faydası oluyormuş.. bu arada agnucaston diye bir ilaç varmış bi kaç kişi kullandığının ikinci ayı hamile kalmış ilacın özünde hayıt tohumu var bitkisel bir ilaç ama ben hayıt suyu içtiğim için ilacı almadım ilaç daha etkili oluyor diyorlar ama her duyduğumuzuda yaparsak olmaz ben 2 ay felan hayıt suyuna devam edeceğim faydası olacakmı bakalım bu arada 21. gün kanı vericem progestoron hormonuna ya işe bakarmısın zorla hormonlarıma baktırıyorum... hormonlarım düzelse presed jelide kullanıcam ama hormonlarım dengede olmadığı için presed jeli kullanmıyorum..işte böyle ama ne mucizeler duyduk biz RABBİM duy sesimizi :16::16::16:

sadece benden değil hepimiz birbirimize tez zamanda hayırlısı ile müjde veririz inşallahh:21::21::21::21:sen neler yaptın ben yokken yazılanlara baktımda duygusal moda girmişsiniz...:2::2::2::2:

ay evet canım yaaa.dumadumayı teselli edeyim derken ben patladım.napalım dertleşiyoruz işte.ben evdeydim canım.bol bol misafir ağırladım.:1::1::1:

Back
X