ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

hayırlısı olsun canım bakalım şu topikte neler yaşandı neler konuşuldu kuruincir hariç hamile kalanımız olmadı kuruinciri saymıyorum zaten tenezül edip mutluluğunu bile yazmadı halbki listeye adını eklettirmişti ben inanıyorumki yakın zamanda sırayla hepimiz hamiş olacağız ecrinq dende haber yok ne yapar ne alemde acep :26::26::26:

herşeyin vardır bir vakti saati hayırlısı ile olsun da biz sabredelim bekleyelim...rabbim görüyor duyuyor bizi vardır bir bildiği...
ecring nerelerde hiç bilmiyorum kayıplarda....

Kızlar buradayım:21:takip ediyorum arada sizi.dumaduma tedavin hayırlı olsun.İnşallah burdan hamileliğini kutlarız:49:ne yaptığımı merak etmişsiniz.size hamileyim diye sevinç çığlıklarımı söylemek istedim ama...malesef aynı yerdeyim.hayırlısı olsun diyorum.umutlarım devam ediyor.hepimiz buradan birgün hamileliğimizi ve çocuklarımızın yaramazlıklarını konuşuruz İnşallah.

Son düzenleme:
hoşgeldin bi ara topikte gördük seni ama bebişin nasıl olduğunu anlatmadın :34:

canım msjnı aldım ama bi kontrol edim dedim buralarda mısın diye aşılama yapıldı zaten olması beklenen bi tedaviydi doğru zaman gelince doktorum karar verdi ve rabbimde nasib etti aşılamamız olumlu sonuç verdi rabbim dileyen isteyen herkese nasib etsin herşeyin başı sabır tedavinin de en büyüğü sabır herşey gönlümüzce olsun... sizlerde haberler naasıl çok okuyamadım geçmişi herkes için güzel dileklerim var tez vakitte sağ sağlim evlatlarımızı kucağımıza alırız

canım msjnı aldım ama bi kontrol edim dedim buralarda mısın diye aşılama yapıldı zaten olması beklenen bi tedaviydi doğru zaman gelince doktorum karar verdi ve rabbimde nasib etti aşılamamız olumlu sonuç verdi rabbim dileyen isteyen herkese nasib etsin herşeyin başı sabır tedavinin de en büyüğü sabır herşey gönlümüzce olsun... sizlerde haberler naasıl çok okuyamadım geçmişi herkes için güzel dileklerim var tez vakitte sağ sağlim evlatlarımızı kucağımıza alırız

Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin :16::16::16: bizden daha kimse yok ben de bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum :17:

Kızlar buradayım:21:takip ediyorum arada sizi.dumaduma tedavin hayırlı olsun.İnşallah burdan hamileliğini kutlarız:49:ne yaptığımı merak etmişsiniz.size hamileyim diye sevinç çığlıklarımı söylemek istedim ama...malesef aynı yerdeyim.hayırlısı olsun diyorum.umutlarım devam ediyor.hepimiz buradan birgün hamileliğimizi ve çocuklarımızın yaramazlıklarını konuşuruz İnşallah.

amin canım sanırım sende önce benim sonra cqlynur un yaptığı gibi kk dan uzak kalmayı tercih ettin hayırlısı olsun canım umut et:16::16::16::16::16:

Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin :16::16::16: bizden daha kimse yok ben de bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum :17:

amin canım umarım son tedavin olur bebeğine kavuşursun moralini çok rahatlat zihninden tedavi sürecini at o kadar kesin söylüyorum %40 sana faydası olacak dualarım sizlerle...

amin canım umarım son tedavin olur bebeğine kavuşursun moralini çok rahatlat zihninden tedavi sürecini at o kadar kesin söylüyorum %40 sana faydası olacak dualarım sizlerle...

Allah razı olsun canım şimdilik içimde tuhaf bi his var bakalım inşallah gelecek günlerde daha da artmaz senin de öyle herşey gönlünce olsun canım benim:16:

Allah razı olsun canım şimdilik içimde tuhaf bi his var bakalım inşallah gelecek günlerde daha da artmaz senin de öyle herşey gönlünce olsun canım benim:16:

amin canım güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum bol bol dua ettim dün gece rabbim duyacak inşllah

kızlar 1,5 aydır regli olamıyorum tedaviye bir türlü başlayamadık en sonunda doktor söktürücü verdi 3 testten sonra :17: söktürücüye başladım :17: bir hafta içinde regli olacakmış ve ikinci gün başlayacakmışız siz ne yapıyorsunuz :34:

sizden ses seda çıkmıyor bugün regli oldum kızlar yarın başlıyoruz hayırlısı ile nolur bana dua edin bakalım neler olacak normalde heyecanlı değilim ama ilerisini düşününce biraz heyecan yapıyorum :17::17::17:

bugün tedavinin 4. günü akşam bi iğne daha vurulacam ve yarın yumoşlara bakılacak ama siz neden yoksunuz :26::26:

canım tedavin hayırlı olsun desene 1 haftaya kalmaz bebişlerinle buluşman bu arada bebişler dedim ama sana kaç embriyo transfer edilecek ve hastanenin yumurta ve sperm saklama olayı varmı ben şimdi daha iyi anladım ki keşke yumurtalarımı saklasalardı tekrar onca ilaç kıllanmazdım hala etkilerini taşıyorum ..,benide cuma günü hastaneden çağırdılar gittim rahimden bir örnek aldıar düşüklerde sebebini araştırıyorlar.zatn bu yeni bir sistem sanırım. geçen tv de de duydum, verdim bende smir testi gibi bişey,ama faydası oluyormuş büyük ihtiml %80 kadar dedi dr inş senin ilk, benim 2 ci tutar ve tüm tedavi gören göremeyen kadınların ALLAH hayırlısıyla muradımızı verir,

nerdesin dumaduma, bizi habersiz bıraktın tamam bu ara bakamazsın bende yaşadım o günleri ama bizde merak ediyoruz canım sanırım transferin oldu

canım tedavin hayırlı olsun desene 1 haftaya kalmaz bebişlerinle buluşman bu arada bebişler dedim ama sana kaç embriyo transfer edilecek ve hastanenin yumurta ve sperm saklama olayı varmı ben şimdi daha iyi anladım ki keşke yumurtalarımı saklasalardı tekrar onca ilaç kıllanmazdım hala etkilerini taşıyorum ..,benide cuma günü hastaneden çağırdılar gittim rahimden bir örnek aldıar düşüklerde sebebini araştırıyorlar.zatn bu yeni bir sistem sanırım. geçen tv de de duydum, verdim bende smir testi gibi bişey,ama faydası oluyormuş büyük ihtiml %80 kadar dedi dr inş senin ilk, benim 2 ci tutar ve tüm tedavi gören göremeyen kadınların ALLAH hayırlısıyla muradımızı verir,

nerdesin dumaduma, bizi habersiz bıraktın tamam bu ara bakamazsın bende yaşadım o günleri ama bizde merak ediyoruz canım sanırım transferin oldu

Canim Sağol varol kusura bakma cevap yazamamisim öyle kafamiz dolu ki bu aralar gelişmeleri hemen aktarayim

geçen pazar günü yumurtalarim toplandı çok ağır geçti çünkü pko lu olduğum için 32 tane yumurtami almışlar haliyle diğerlerine göre daha ağır geçmiş ameliyat
iki poşet serum verdiler çok ağrım oldu ama herkes benim gibi olmadi benden sonra girenler benden önce gittiler 4 tane ilaç verdi dr onlari düzenli bi şekilde kullanıyorum bu arada yumurtalar toplandiktan sonra cok üzüldüm çünkü dr yanimdakine sizden 5 sendende 32 tane topladik deyince anormal oldugunu düşündüm ve yumurtalarim kalitesiz diye başladım ağlamaya drum kızdı üzülmeye bahane ariyosun dedi sonra eşime embriyo oluşur sa 45gun donduracaklarini ameliyatun biraz agir geçtiğini kendimi toparlamam gerektiğini söylemiş bunada ayriyeten üzüldüm ama dr un tembihlerini harfiyen yerine getiremiyorum cok az tuzlu yemeye bol bol su içmeye gayret ediyorum ilaçlarda düzenli alıyorum simdi biraz daha iyiyim ama oksururken falan ağrım oluyor
Gelelim bizim miniklerin gelisimlerine 32 tane yumurtamdan 27 tanesi olgun yumurta çıkmış 19 tanesi döllenme olmuş :nazar: :nazar: bugün 3.gunleri ve cok sağlıklı larmis büyük ihtimalle 5.gun yani cuma günü transferim olacakmış iki embriyo transfer edilecek cagiracaklari gun haberini bekliyorum işte
salati tefriciyeye başladım transferim yapilincada niyetlendim Allah nasip ederse kurani hatim etmeye çalışacagim böyle olunca doğacak çocuk pek hayirli evlat olurmuş işte böyle canim bana dua edin olurmu
senin tedavinde en kisa zamanda tamamlanip mutlu haberi alirsin inşallah sizleri cok seviyorum. .

hadi bakalım hayırlısı, sonucuda güzel olur inşallah tedavinin.... sonunda inşallah topiğe bebiş gelecek .............:16::16::16::emir_bebek::emir_bebek:

Sagol canimm inşallah hep birlikte hamile kaliriz sizde hızlandırın vakit kaybetmeyin biz sonucu bile bile öyle boşa zaman geçirip yiprandikki hepsi boşuna ymis bosuna insanlarin dedikodusuni cekmisim

Back
X