ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

Bu arada 15 gun igne tedavisi transferle birlikte 18 gun oluyor bende
Ayy kuzum ya hadi hayırlı olsun tedavin yarasın inşallah öyle gönülden istiyorum ki dualarımdasın
diğer kızlar neredeler acaba cglynur danda ses çıkmadı oda bu ay başlayacaktı bütün kızlar toplandık:KK5::KK5::KK5: hadi Bismillah umut1985 aslında doktorlar bu siteye girmemizi istemiyormuş kurcalayıp kafamıza takıyoruz diye benimde bu aralar internet kesilecek iyi denk geldi :) evle ilgili sorunlar varda

Ayy kuzum ya hadi hayırlı olsun tedavin yarasın inşallah öyle gönülden istiyorum ki dualarımdasın
diğer kızlar neredeler acaba cglynur danda ses çıkmadı oda bu ay başlayacaktı bütün kızlar toplandık:KK5::KK5::KK5: hadi Bismillah umut1985 aslında doktorlar bu siteye girmemizi istemiyormuş kurcalayıp kafamıza takıyoruz diye benimde bu aralar internet kesilecek iyi denk geldi :) evle ilgili sorunlar varda

Inşallah canim, bende namazda ve aklima geldikce isminizi vererek dua ediyorum Rabbim ellerimizi bos cevirmesin.

Ins. hepimizin Allah duasini kabul etsin ben aklima geldikce isminizi vererek dua ediyorum hastanede kizlarla arkadas olduk benimle ayni mahallede bile oturanla karsilastim bugun sabah cok duygusaldim agladim biraz sonra kendime geldim sonucta Allahin dediği olur biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allah tan...

Ins. hepimizin Allah duasini kabul etsin ben aklima geldikce isminizi vererek dua ediyorum hastanede kizlarla arkadas olduk benimle ayni mahallede bile oturanla karsilastim bugun sabah cok duygusaldim agladim biraz sonra kendime geldim sonucta Allahin dediği olur biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allah tan...
canım hiçbişey düşünüp kafana takma artık tecrübeliyiz biliyosun :) o yüzden fazla kasma
ilkinde ben daha fenaydım ama bu defa rahatım sanırım kimsenin haberinin olmaması iyi oldu sessiz sedasız yaşıycam üzüntümüde sevincimide :)

Merhaba kizlar bugun sabah transfer im yapildi insallah hersey guzel olur mutlu olur bizim icin

Merhaba kizlar bugun sabah transfer im yapildi insallah hersey guzel olur mutlu olur bizim icin

Canim hadi hayirli olsun transferin Rabbim hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin kaç kuzucugunu emanet aldin:) birde izinlimisin ne yiyip ne iceceksin ben siteden hep ananas yiyenleri görüyorum:)

Canim hadi hayirli olsun transferin Rabbim hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin kaç kuzucugunu emanet aldin:) birde izinlimisin ne yiyip ne iceceksin ben siteden hep ananas yiyenleri görüyorum:)
Amin insallah canim .bizim kendi işimiz o yüzden sorun yok eşim biraz daralıyor ama yapacak bişey yok yeme icmeyi akışına biraktim sadece aci eksi ve paket urunler yemiyorum bende sinirsel bağırsak problemi var sadece o sıkıntı bunun dışında tek embriyo ama olsun oda Allaha emanet olsun. Sen ne aşamasındasin canim

Bugün bende tranferimi oldum takdir Rabbimin hayırlısıyla olur inşallah... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...benim yöntem farklıydı.. Ameliyat oldum resmen uyutuldum... kasiktan ve gobekten üç yerden açmış ..şimdi dinleniyorum....

Amin insallah canim .bizim kendi işimiz o yüzden sorun yok eşim biraz daralıyor ama yapacak bişey yok yeme icmeyi akışına biraktim sadece aci eksi ve paket urunler yemiyorum bende sinirsel bağırsak problemi var sadece o sıkıntı bunun dışında tek embriyo ama olsun oda Allaha emanet olsun. Sen ne aşamasındasin canim

Bugün bende tranferimi oldum takdir Rabbimin hayırlısıyla olur inşallah... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...benim yöntem farklıydı.. Ameliyat oldum resmen uyutuldum... kasiktan ve gobekten üç yerden açmış ..şimdi dinleniyorum....
Canlarim benim Rabbim yar ve yardimciniz olsun inşallah gobislerinizde bebislerle güzel haberlerinizi verirsiniz arkanizdanda ben gelirim artik ayağınızı suruyun:) :) bende bu ay basliyorum bakalim hayırlısı artik..

Kızlar ne yaptiniz nasıl geçiyor kac günunuz kaldi test tarihine Rabbim hayirla sonuclandirsin inşallah

Merhaba kizlar benim 2 günüm kaldı ve beni korku kapladi Allahim yüzümüzü güldürsun emeklerimizi bosa vermesin inş allah

İnsallah canim beklemek zor rabbim bekleyisimizin sonunda hayirlisi ile yuzumuzu guldurur insallah... Canim neler yasadin sen ilk denemende agrin falan olmusmuydu..
Evet canim benim yumurta toplama islemim cok agir gecmisti hatta digerlerine gore kendime bile zor gelmistim ama bol su icip meyve yemistim ve doktorlarin tabiri ile ohhs olmamistim ama kasiklarimda feci agrilarim vardi ve transferden sonrada ayni agrilar devam etti ve inan transferden sonra belirti vs hepsi hikaye yok oyle bisey minnacik yavrucak tutunmaya calisirken ne belirtisi olsun bence belirtiler transfedden 15 gun sonra baslar.. dusununce anca iste..
Ben pozitif aldim degerlerimde cok guzeldi ama tranferin 3-4 gunu kanamam basladi ve sessizce bebisim gitti... Rabbim kimselere yasatmasin herkesin yuzunu guldursun..

Merhaba kizlar bugun cok uzgunum kanamam basladi sanirim yine negatif .hayat artik benim icin hicbirsey ifade etmiyor :((((.........

Back
X