Canım ben neler duydum neler gördüm bence umutsuz vaka değilsiniz öncelikle kiloluysan zayıfla bu 1. sonra bol bol su iç ve düzenli bol sebzeli bol meyveli beslenmeye çalış kızartma kola hazır meyve suyu hazır sakatatlar sosis salam bunlardan ağzına bile koyma hormonlarımızı hep bunlar bozdu zaten. bu 2. sonra bal+polen+arısütü karışımından yemeye çalış her sabah bir tatlı kaşığı bunun hiçbir zararını görmedim faydalarını netten araştırmışsındır zaten bu da 3. sonra incir kürünü düzenli olarak yapmaya çalış ve olacağına inan eşinde bi problem yoksa mutlaka olacaktır şahsen ben inanıyorum bütün bunlar yumurta rezervlerini doğal yoldan artırmaya yönelik şeyler ayrıca 3.
tüp bebek yaptırmaya ara ver önce bunları mutlaka yapmalısın sonuçta hepsi doğal şeyler[
çok teşekkür ederim canım yaaa.ilgin ve tavsiyelerin için.kilolu değilim normal kilodayım.eşimde sperm sayısı biraz az ama normal gebelik için yeterli dendi.hazır gıdaları pek yemem zaten.çikolata vs hariç.bal+polen+arısütü kapsül olarakmı almalıyım?kilo yapıyormu?hayıt suyu rezervi az olanlara etki edermi acaba.deneyeceğim ne kaybederimki.en azından kendime bakmış olurum.inşallah faydalı olur hepimize...