ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

bir önceki doktor yumurtlama tembelliği var demişti yıllardırda pkoluyum ama 1.5 yıldır regli düzenli 21 günde bir olsada :14: böyle işte :17: hayır narkoz vermiyorlar iki gün önceden antibiyotik içmye başlıyosun işlemden yarım saat öncede ağrı kesici içiyosun benim çok ağrılı olmuştu bi önceki of offf :14::14:

ben narkoz falan almadım direk işleme başlandı ilaç verilince patlıcak gibi bir anlık bir acı oldu sonrada geçti...:18::18::18:

ben narkoz falan almadım direk işleme başlandı ilaç verilince patlıcak gibi bir anlık bir acı oldu sonrada geçti...:18::18::18:

bana narkoz verilmişti.işlemden sonra çok sancı çektim.hayatımda öyle sancı çekmemiştim.muayenahaneyi inletmiştim çığlıklarımla.

ecring sende söyle regli gününü ekleyelim hangi kürlere ne zaman başlıyosun onuda söylede ekleyelim listemize gün gelecek bebişleride ekleyceğiz :21: :21:

Son düzenleme:
tamam canım bende öyle yapayım bari :14: tamam canım bakıyorum şimdi listeye İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız...:17:
inşallah alırız canım ben birde bu ay ovulasyon testi aldım sipariş verdim netten onu uygulayacağım..
Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık:13::21::21:

evet canım toplandık biraz önce hayıt suyuyla ilgili yorumları okurken dikkatimi çeken bir yorum olmuş biri tüp bebek tedavisi uygulamış yumurta rezervi azmış kaliteli yumurta elde edememişler sayısıda azmış tutmamış diğer tüp bebek tedavisinden önce soğan kürü ve incir kürü uygulamış ve tedavi sırasındada hayıt suyuna devam etmiş ve tedavisi başarılı olmuş hamile kalmış.:16::16::16::16:

ecring sende söyle regli gününü ekleyelim hangi kürlere ne zaman başlıyosun onuda söylede ekleyelim listemize gün gelecek bebişleride ekleyceğiz :21: :21:

15 ekimdi regl günüm.10 sonra soğan kürüne başlamayı düşünüyorum.arısütü bal polene bu hafta başlıyorum kısmetse:56::56::56:

inşallah alırız canım ben birde bu ay ovulasyon testi aldım sipariş verdim netten onu uygulayacağım..

evet canım toplandık biraz önce hayıt suyuyla ilgili yorumları okurken dikkatimi çeken bir yorum olmuş biri tüp bebek tedavisi uygulamış yumurta rezervi azmış kaliteli yumurta elde edememişler sayısıda azmış tutmamış diğer tüp bebek tedavisinden önce soğan kürü ve incir kürü uygulamış ve tedavi sırasındada hayıt suyuna devam etmiş ve tedavisi başarılı olmuş hamile kalmış.:16::16::16::16:

aaaaaaaaaaaaayyyy gerçektenmiiiiiii.İnşallahhhhhh.hayıttamı alayım o zaman.ay almammııııııı içmemmiiiiiii yeterki olsun zehir olsa içerim bebişime feda olsuuuuunnnnnnnn:16::16::16:sağolasın canımmmm

aaaaaaaaaaaaayyyy gerçektenmiiiiiii.İnşallahhhhhh.hayıttamı alayım o zaman.ay almammııııııı içmemmiiiiiii yeterki olsun zehir olsa içerim bebişime feda olsuuuuunnnnnnnn:16::16::16:sağolasın canımmmm

ne demek canım benim sende başla hayıt suyuna üç ay aralıksız kullanmak gerekiyormuş faydasını görmek için okuyunca senin adına bende çok sevindim bir yorum daha dikkatimi çekti üyelerden birine gittiği doktor senin normal yolla çocuğun olmaz demiş oda inanarak hayıt suyuna başlamış ve hamile kalmış bizde nasipleniriz inşallah hayıt suyunun faydalarndan..:16::16::16::16::16::16::21::21::21::21:

ne demek canım benim sende başla hayıt suyuna üç ay aralıksız kullanmak gerekiyormuş faydasını görmek için okuyunca senin adına bende çok sevindim bir yorum daha dikkatimi çekti üyelerden birine gittiği doktor senin normal yolla çocuğun olmaz demiş oda inanarak hayıt suyuna başlamış ve hamile kalmış bizde nasipleniriz inşallah hayıt suyunun faydalarndan..:16::16::16::16::16::16::21::21::21::21:

ay İNŞALLAH.ben size bir arkadaşımı anlatayım o zaman hepimize ümit olsun.2 aşılama yaptırıyor ama olmuyor.10 senelik evli.çikolata kisti yumurta rezervi azlığı var.normal olmaz demişler.regl de çok zor oluyormuş.pembe pembe 1 kaç gün.çok üzülüyordu erken menopazamı giriyorum diye.tam tüp bebeğe karar verdi yine pembe pembe sökülememiş regl olunca.hastaneye gidip bana söktürücü verin demiş doktora.oda gebelik için test istemiş.gerek yok ben hamile kalamam demiş.test sonucunu almışlar pozitif yazıyormuş ama bizimki eşiyle beraber bakıp negatif çıksaydı olacaktı diyorlarmış.okadar inandırmışlarki olmayacağına.doktor hamilesin deyince testler karışmıştır demiş hıçkıra hıçkıra ağlamışlar eşiyle hastanede.2 yaşında bir oğlu var şimdi.duayla oldu diyor.Rab bim bizede nasip etsin inşallah

yine içimin umutla dolduğunu hissediyorum kızlar.kıpır kıpır oldu içim.sağolun yaaa.konuştukça insan umutlanıyor.:16::16::54:

yine içimin umutla dolduğunu hissediyorum kızlar.kıpır kıpır oldu içim.sağolun yaaa.konuştukça insan umutlanıyor.:16::16::54:

Canım Rabbimiz nelere kadir değilki gün gelecek bizimde kucaklarımız dolacak ve miniklerle uğraşıp duracağız şikayet bile ederiz artık :16::21::nazar: :emir_bebek:

Son düzenleme:
ben hsg çektirirken annemle eşim kapıda bekliyorlardı orda bir bayan varmış elinde de bebeği var yanındakine anlatırken annem duymuş kaç kere aşılama olmuş tüp bebek tedavisi görmüş kaç kez olmamış sonra artık olmıcak diye bırakmışlar uğraşmayı kendiliğinden hamile kalmış böyle örneklerde çok......:16::16::16::16::16:

benim yıllardır hayalini kırduğum anlar var.ilk olarak hamile olduğumu öğrendiğimde eşime söylediğim an,2.kalp atışlarını duyduğum an ve ilk kucağıma aldığım an.özellikle hayatım boyunca eşime verebileceğim en güzel müjde bu.eminim hepimizin hayalleri bu.umarım en kısa zzmanda gerçek olur.:46::46::46:

ben hsg çektirirken annemle eşim kapıda bekliyorlardı orda bir bayan varmış elinde de bebeği var yanındakine anlatırken annem duymuş kaç kere aşılama olmuş tüp bebek tedavisi görmüş kaç kez olmamış sonra artık olmıcak diye bırakmışlar uğraşmayı kendiliğinden hamile kalmış böyle örneklerde çok......:16::16::16::16::16:

canım benim benim tek dileğim kendiliğinden olması.çok yıpratıcı bir süreç tüp tedavisi.duygusal olarak.birde bazı insanlar peşini brakınca oluyor.sanıyorum sürekli beyni meşgul etmekte engelliyormuş.bırakınca beyin rahatlıyor heralde.

Back
X