ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

:28:
evet bende diyorum bi eksiklik var diye en son özel meseleler ile ilgileniyordu inşallah yolunda gitmiştir herşey :44:

ne yaşadığını bilmiyorum canım ama Allah yardım etsin.dualarımız seninle

Allah razı olsun duzelınce anlatırım ınsallah allaha emanet olun allah tez zamanda kucaklarınızı doldursun ınsallah

selam hanımlar, biz de aynı dertten muzdaribiz.
ilk spermogram testimizde hayal kırıklığına ugradık çünkü aşılama için bile uygun değildik.
siğarayı azalttıktan sonraki 2 testimizde çok az bi artma oldu.
2 ay boyunca proxeed plus ve zinco kullandı ve bi fırlama oldu :):):):)
bugün dr bile çok şaşırmış nasıl oldu da bu kadar arttı diye hayret etmiş.
biz zincoyu gece yatarken kullandık sabah aç karnına değil. keçiboynuzu da kullanacaktık ama vazgeçtik.
ayrıca e vitaminini de doğal yolla aldık. belki işinize yarar kızlar. şuan normal seviyeye ulaşmamıza çok azıcıkkkkk kaldı :) darısı başınıza inşaaallah:16:

selam hanımlar, biz de aynı dertten muzdaribiz.
ilk spermogram testimizde hayal kırıklığına ugradık çünkü aşılama için bile uygun değildik.
siğarayı azalttıktan sonraki 2 testimizde çok az bi artma oldu.
2 ay boyunca proxeed plus ve zinco kullandı ve bi fırlama oldu :):):):)
bugün dr bile çok şaşırmış nasıl oldu da bu kadar arttı diye hayret etmiş.
biz zincoyu gece yatarken kullandık sabah aç karnına değil. keçiboynuzu da kullanacaktık ama vazgeçtik.
ayrıca e vitaminini de doğal yolla aldık. belki işinize yarar kızlar. şuan normal seviyeye ulaşmamıza çok azıcıkkkkk kaldı :) darısı başınıza inşaaallah:16:

Canım çok teşekkür ederiz hoşgeldin benim eşimde proksexedi almadık zincoyu kullanıyor İnşallah sideki patlamayı bizde yaşarız :9::9:
kaç yıllık evlisin

Kızlar benı merek edıyorsunuz bılıyorum ama ınanın su ıkı gundur yasadıklarımı anlatmak ımkansız allah kımseye yasatmasın bana cok duva edın duvalarınızı beklıyorum

canım benim çok geçmiş olsun Allahım yardımcın olsun dilinden Allah adını düşürme seni seviyoruz bitanemmm Rabbim en kısa zamanda kurtarsın:16:

canım çekiyorlarmıki keşke öyle yapsaydım yeni alsam hazırladım bitti kürü ama çok zor oluyor çok özür diliyorum ama içimi kaldırıyor :25:

çekiyorlar.karışımına yetecek kadar çektirebilirsin.ben en son ay kullanmayı düşünüyorum.o zaman çektireceğim.bugün birde aktar çakşır suyuda iyi falan dedi.ama iyice karıştırmayayım dedim.inşallah sanada şifa olsun bebiş gelsin.:49:

çekiyorlar.karışımına yetecek kadar çektirebilirsin.ben en son ay kullanmayı düşünüyorum.o zaman çektireceğim.bugün birde aktar çakşır suyuda iyi falan dedi.ama iyice karıştırmayayım dedim.inşallah sanada şifa olsun bebiş gelsin.:49:

inşallah canım.. hepimize şifa olsun.... çakşır suyunu bende duydum hatta bi ara epeyce araştırdım kadına ayrı erkeğe ayrı oluyormuş çakşır kökü ona göre kullanmak gerekiyormuş :) hatta kullananların hep ikizi oluyormuş :)

inşallah canım.. hepimize şifa olsun.... çakşır suyunu bende duydum hatta bi ara epeyce araştırdım kadına ayrı erkeğe ayrı oluyormuş çakşır kökü ona göre kullanmak gerekiyormuş :) hatta kullananların hep ikizi oluyormuş :)

aaaa onudamı alsam iyice karışacak diye korkuyorum.bende bir araştırayım

aaaa onudamı alsam iyice karışacak diye korkuyorum.bende bir araştırayım

canım sırayla yapalım... inşallah en yakın zamanda Rabbim tattırır da gerek kalmaz ama çok faydalı bir bitkiymiş özellikle erkeklerde ama birlikte kullananlarda hamile kalıyormuş..
bence şu anki kürlerimiz çok güzel İnşallah faydası olacak :16::16::16:

Son düzenleme:
canım sırayla yapalım... inşallah en yakın zamanda Rabbim tattırır da gerek kalmaz ama çok faydalı bir bitkiymiş özellikle erkeklerde ama birlikte kullananlarda hamile kalıyormuş..
bence şu anki kürlerimiz çok güzel İnşallah faydası olacak :16::16::16:

biraz arştırdım gerçekten çok faydalımış özellikle erkeklerde.eşimede onu alayım.oda birşeyler yapsın.önceden keçi boynuzu çok içirmiştim test sonuçlarında faydasını görmüştük.

Canım Karanfilde çok faydalıymış ben çok sevdiğim için ve çok basit birşey olduğu için karanfil alıp aklıma geldikçe ağzımda emicem :21:
hormonlara faydalıymış :16:

biraz arştırdım gerçekten çok faydalımış özellikle erkeklerde.eşimede onu alayım.oda birşeyler yapsın.önceden keçi boynuzu çok içirmiştim test sonuçlarında faydasını görmüştük.

kesinlikle çok faydalı canım ben eşime ilaç içiriyorum yani vitamin birbirine karışmasın diye keçiboynuzunu da kestim ben bakalım test yaptırdık sonucu bekliyoruz faydalı olduysa bu vitaminlere devam :16:

Canım çok teşekkür ederiz hoşgeldin benim eşimde proksexedi almadık zincoyu kullanıyor İnşallah sideki patlamayı bizde yaşarız :9::9:
kaç yıllık evlisin
amin canım inşaallah :)
2 yılımız bitti, gelmedi sıpa :)
ben epey araştırdım, proxeed plus ve zinco çok kalite geldi bana.
dr proxeed i tavsşye etti. eşimde zincoyu kullanmadı dr demedi diye. bende gizli gizli tatlıların üzerine pudra şekeriyle karıştırıp verdim ilk başta :):9: :9:
sonra itiraf ettim kullandı o da :9:
biz gece kullanıyoruz zincoyu. belki onun etkisi olmuştur :)

dr proxeed i tavsşye etti. eşimde zincoyu kullanmadı dr demedi diye. bende gizli gizli tatlıların üzerine pudra şekeriyle karıştırıp verdim ilk başta :):9: :9:

:)) bize Kaan Aydos dedi proxed plusu.. eşim bi kaç aydır proxedi almayı bıraktı bende zinco yu bide pharmatol diye bi ilacı ilave ettim baktım proxed plusun içeriğine l carnıtıne de var doğrusu bu ay bunuda almayı düşünüyorum :1: acaba bizdemi gece kullansak zinco yu
ama başından beri sabah aç karnına alıyor.. bu arada senide ekleyeyimmi listemize :9:

velhasıl inşallah fazla bekletmezler bizi bebişler :16::16:

hoşgeldin canım.biz bu kadınlardan korkulur.istedikten sonra herşeyi yapıyoruz.:1::1::1:

kızlar eşim sonucunu almış düşük çıkmış :17: tüp bebek yolu bizede göründü cuma gününe yeniden istemiş testi aşılamamı tüp bebekmi karar verecekmiş boşamı yapıyorum ben onca şeyi kendime ya çok umutluydum doğal yoldan olsun diye offf offffff artık sıkıldım bugüne kadar hiç umutsuz olmadım hiç ağlamamıştım ama artık göz yaşlarımı tutamıyorum :43: :43: :43: :43: :43: her kafadan bi ses çıkıyor Allahım nolur artık gönder bebeğimi :43: :43: :43: :43: :43:

Son düzenleme:
kızlar eşim sonucunu almış düşük çıkmış :17: tüp bebek yolu bizede göründü cuma gününe yeniden istemiş testi aşılamamı tüp bebekmi karar verecekmiş boşamı yapıyorum ben onca şeyi kendime ya çok umutluydum doğal yoldan olsun diye offf offffff artık sıkıldım bugüne kadar hiç umutsuz olmadım hiç ağlamamıştım ama artık göz yaşlarımı tutamıyorum :43: :43: :43: :43: :43: her kafadan bi ses çıkıyor Allahım nolur artık gönder bebeğimi :43: :43: :43: :43: :43:
canım benim üzülme herşeyin hayırlısı.sen kürlere devam et.eşinin değerleri kaç.bizim ilk yıllarda eşiminde düşüktü ameliyat oldu.ben keçiboynuzu kürleri falan yaptım.yavaş yavaş yükseldi.şuanda çok yüksek değil ama normal gebelik için yeterli sayıda.bu yola baş koyduysak pes etmek yok.ne gerekiyorsa yapacağız.kendini üzersen stresdende gelmez bebeğin:20::20:

böyle umutsuz olduğumuz zamanlar sanki hiç bebişimiz olmayacak gibi geliyor ama biraz daha sakinleşince daha iyi düşünmeye başlıyoruz canım benim üzülme rabbim neyi vesile ettiyse hayırlısı ile o yoldan gelecek bebişlerimiz biliyorsun stres en baş düşmanımız sakin olmaya çalış rabbim yardımcın ve yardımcımız olsun....:21::21::21::21::21::21::21:

Back
X